لیست اختراعات با مالکیت
مهدي شريفيان
4 عدد
در اين سيستم عناصر مورد نظر از طريق كپسولهاي گاز و يا از طريق تبخير مواد با فشار بخار زياد به صورت تركيب و يا خالص آنها استحصال شده و از طريق سيستم گازرساني شامل لوله هاي ارتباطي، شيرهاي كنترل و فلومترهاي كاليبره شده به رآكتور واكنش منتقل مي گردند. در راكتور واكنش تحت پلاسماي سرد توليد شده توسط امواج سطحي مايكرويو (در فركانس 2/45 گيگاهرتز) گازهاي مورد نظر تجزيه گرديده و عناصر و يا تركيبات مورد نظر را ايجاد كرده و با كنترل شرايط لايه نشاني امكان لايه نشاني مواد آلي مورد نظر بر روي مواد زمينه فراهم مي گردد. با استفاده از محيط پلاسمايي مي توان اكثر واكنشهاي پليمريزاسيون را در دماي پايين بدون آسيب رسيدن به ماده زمينه و تغيير كردن خواص حجمي آن (بطور مثال نانو ذرات و ...) انجام داد. دستگاه ساخته شده داراي پارامترهاي منحصر بفردي است كه مزاياي زير را دارا مي باشد: 1- لايه نشاني مواد آلي (پليمرها) بر روي سطح خارجي نانو ذرات از حالت بخار شيميايي 2- اصلاح سطح پليمرها به كمك پارامترهاي متغير پلاسماي مايكرويو 3- طراحي و ساخت كامل رآكتور در داخل كشور جمهوري اسلامي ايران 4- قابليت تغيير توان، فشار و اختلاط جريانهاي متفاوت گازي با شارشهاي متفاوت 5- استفاده از روشي منحصر به فرد براي ورود و خروج گاز و بخارات شيميايي به درون رآكتور 6- امكان تغيير روش ورود و خروج گاز به سيستم و ابعاد رآكتور پلاسما 7- انجام عمليات لايه نشاني بدون آسيب رساندن به ماده زمينه 8- امكان كنترل اندازه ضخامت لايه پليمري نشانده شده 9- قابليت پليمريزاسيون كليه مواد آلي (مونومرها) با فشار بخار مناسب
با استفاده از قطعه نشت گير اتصالات جوشي، محدوديت و مشكل نشتي آب رفع شده است. نحوه نصب به اين صورت است كه پس از انتخاب قطعه مناسب با قطر لوله ابتدا ميبايست قسمت بالايي و پاييني نگهدارنده را دور لوله و قسمت نشتي را با جوش فيكس كنيم. سپس قطعه را بر روي قطعات جوشكاري ميكنيم به نحوي كه جريان آب صرفا از washout تخليه گردد پس از آن واشر و درپوش را با پيچ و مهره برروي washout كاملا محكم ميكنيم تا آببندي كامل حاصل گردد و براي مهار قطعه و جلوگيري از فشار به قطعه، قطعات نگهدارنده خارجي را جوشكاري ميكنيم.
در سالهاي اخير، استفاده از پلاسما سرد براي حذف و يا تجزيه كامل تركيبات آلي خطرناك و باكتريهاي بيماريزا در هوا، آب و فاضلاب رشد و توسعه پيدا كرده است. با وجود مزاياي بالقوه مختلف تكنيك پلاسما غيرحرارتي، مطالعات در مورد ارزيابي تخريب آلايندهها از منابع آب با استفاده از فناوري پلاسما بسيار اندك است و در بسياري از اين مطالعات صرفاً در مقياس ناپيوسته انجام شده است. اگرچه راكتورهاي جريان ناپيوسته نتايج اميدواركنندهاي داشتهاند، اما براي مقادير زيادي آلاينده كارايي ندارند. معمولاً راكتورهاي متداول مورد استفاده از گونههاي فعال توليدشده بهطور مؤثر استفاده نميكنند، زيرا اين اكسيدكنندهها عمر بسيار كوتاهي دارند و ممكن است نتوانند به داخل محلول آبي نفوذ و آلايندهها را تجزيه كنند. از اينرو، آلايندههاي موجود در قسمت عميقتر آب ممكن است به درستي تصفيه نشوند. بنابراين طراحي هندسه راكتور بايد بهگونهاي باشد كه تا حد امكان از انرژي و سطح تماس پلاسما و آلاينده در يك مقدار انرژي ورودي معين به ميزان استفاده گردد. تركيب پلاسماي سرد با ساير روشهاي تصفيه بهطور فزايندهاي به منظور دستيابي به هزينههاي انرژي كمتر و حذف بيشتر آلايندهها مورد توجه گرفته است. لذا طرح حاضر، يك راكتور تلفيقي پلاسما تخليه سد دي الكتريك(DBD) از نوع آبشاري، لامپ UV و كاتاليست با هدف حداكثر استفاده از انرژي و سطح تماس پلاسما و آلاينده ميباشد.
موارد یافت شده: 4