لیست اختراعات با مالکیت
مهران عالم محمد قاسملو
3 عدد
در ابتدا ذرت هاي شسته و پوست گيري شده، رنده و داخل آب ريخته شد .مخلوط به مدت يك ساعت هم زده و سپس الك شد تا قسمت هاي فيبري و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا نشاسته رسوب كند. نشاسته رسوب كرده، جمع آوري و در آون خلأ در دماي50 خشك شد . نشاسته خشك شده، آسياب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از تهيه نشاسته ذرت مراحل تهيه پلاستيك بسته بندي به شرح ذيل است: ابتدا مقدار 20% نشاسته ذرت توليد شده به مدت 25 دقيقه در 100 ميلي ليتر آب مقطر 80 درجه سانتي گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستي سايزر گليسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 2 درصد از اسانس آويشن شيرازي به محلول پليمري توليد شده افزوده شده و سپس توسط هموژنايزر با سرعت 13500 دور بر دقيقه به مدت 3 دقيقه هموژن گرديد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح تفلوني كاملا تراز ريخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.
در ابتدا ضايعات ناشي از استخراج شير سويا كه اكارا نام دارد تميز و تصفيه مي شود فرآيند استخراج با كمك حلال هاي آۀي دنبال مي شود. مخلوط به مدت يك ساعت هم زده تا قسمت هاي فيبري و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا پلي ساكاريد هاي نامحلول آن رسوب كند پلي ساكاردي هاي رسوب كرده، جمع آوري و در آون خلأ در دماي50 خشك شدند . پلي ساكاريد سويا خشك شده، آسياب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از استخراج و تهيه پلي ساكاريد سويا مراحل تهيه نانوكامپوزيت بسته بندي به شرح ذيل است: ابتدا مقدار 20% آرد سويا توليد شده به مدت 25 دقيقه در 100 ميلي ليتر آب مقطر 80 درجه سانتي گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستي سايزر گليسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 10 درصد از نانو ذره رس به منظور استحكام و بهبود برخي ويژگيهاي پليمر بسته بندي به محلول پليمري توليد شده افزوده شده و توسط هموژنايزر با سرعت 13500 دور بر دقيقه به مدت 3 دقيقه هموژن گرديد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح تفلوني كاملا تراز به روش كستينگ ريخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.
خلاصه اختراع: ابتدا مقادير مشخص دانه كفير (دانه هاي با تعويض روزانهّ آب پنير در دماي اتاق قابليت رشد و تكثير يافتند) به مدت 1 ساعت در آب جوش بهم زده شد(1:10) سپس مخلوط حاصل به مدت 15 دقيقه با دورg 10000 در دماي 20 درجه و مدت زمان 10 دقيقه سانتريفيوژ گرديد. به منظور رسوب پلي ساكاريدهاي مترشحه موجود در نمونه به مايع شفاف رويي حاصل از سانتريفيوژ اتانول 96% سرد شده افزده شد.حجم اتانول اضافه شده به اندازه حجم مايع شفاف رويي حاصل از سانتريفيوژ بود. عمل رسوب سازي پلي ساكاريدهاي مترشحه به مدت 10 ساعت و در دماي 4 درجه انجام گرفت پس از طي زمان مذكور براي جدا كردن كربوهيدرات هاي رسوب يافته از سانتريفيوژ با دورg 10000 در دماي 4 درجه و زمان 10 دقيقه استفاده گرديد به منظور يكنواخت كردن محلول در دماي 30تا40 درجه ساتيگراد و به مدت نيم ساعت توسط هم زن مخلوط مي شد و پس از آن براي تهيه فيلم پلاستي سايزر گليسرول به آن افزوده شد و مجددا در همان دما و مدت زماني عمل اختلاط انجام شد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح كاملا تراز ريخته شد و پس از 24 ساعت فيلم خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد
موارد یافت شده: 3