لیست اختراعات با مالکیت
ناصر سميعي دمنه
2 عدد
1- از جمله معضلات پخت كباب ايجاد دود مي باشد كه اين امر سبب پايين آمدن كيفيت ظاهري و طعم كباب مي شود، همچنين به مرور زمان آشپز را دچار بيماريهاي ريوي و پوستي مي نمايد دود ناشي از پخت در هودها و كانالهاي تهويه تجمع پيدا كرده و در طولاني مدت باعث بروز آتش سوزي و خسارات جبران ناپذير مي شود. اما اين دستگاه دود كاملا حذف شده و تمام اين مشكلات را از بين برده است. 2- در نمونه هاي قبلي به علت ارتباط مستقيم كباب با شعله گاز سمي co2 وارد بافت گوشت مي شود كه باعث بروز بيماريهاي گوارشي و سرطان مي گردد. ولي در اين دستگاه به علت پخت كباب با حرارت غير مستقيم كباب با گاز سمي CO2 هيچ ارتباطي ندارد. 3- پايين بودن سرعت و ناتواني در پخت انواع كباب در نمونه هاي قبلي وجود دارد اما در اين دستگاه سرعت پخت تا دو برابر افزايش يافته و قادر به پخت انواع كبابا مي باشد. 4- پخت نمونه هاي قبلي غير يكنواخت بوده ولي در اين دستگاه با اعمال روشهاي خاصي كباب به صورت يكنواخت پخته مي شود. كاربرد اين دستگاه در آشپزخانه هاي نيمه صنعتي و رستورانهاي متوسط مي باشد.
كباب پز سري پخت بدون دود توانسته مشكلات زير را مرتفع نمايد. 1- از جمله معضلات پخت كباب ايجاد دود مي باشد كه اين امر سبب پايين آمدن كيفيت ظاهري و طعم كباب مي شود همچنين به مرور زمان آشپز را دچار بيماريهاي چشمي و پوستي مي نمايد، دود ناشي از پخت در هودها و كانالهاي تهويه تجمع پيدا كرده و در طولاني مدت باعث بروز آتش سوزي و خسارات جبران ناپذير مي شود. اما در اين دستگاه دود كاملا حذف شده و تمام اين مشكلات را از بين برده است. 2- در نمونه هاي قبلي به علت ارتباط مستقيم كباب با شعله گاز سمي Co وارد بافت گوشت مي شود كه باعث بروز بيماريهاي گوارشي و سرطان مي گرد.. ولي در اين دستگاه به علت پخت كباب با حرارت غير مستقيم كباب با گاز سمي CO هيچ ارتباطي ندارد. 3- پايين بودن سرعت و ناتواني در پخت انواع كباب در نمونه هاي قبلي وجود دارد اما در اين دستگاه سرعت پخت تا دو برابر افزايش يافته و قادر به پخت انواع كباب مي باشد. 4- پخت نمونه هاي قبلي غير يكنواخت بوده ولي در اين دستگاه يا اعمال روشهاي خاصي كباب به صورت يكنواخت پخته مي شود. كاربرد اين دستگاه در آشپزخانه هاي صنعتي بزرگ مي باشد.
موارد یافت شده: 2