لیست اختراعات با مالکیت هانيه السادات ذوالفقاري
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1388/07/08
خلاصه اختراع:

اين اختراع در رابطه با يك روي نيمه صنعتي است كه به كمك آن مي توان آب سيب آلوده به مايكوتوكسين پاتولين را با استفاده از ديواره سلولي باكتري هاي پروبيوتيك كشته شده مسموميت زدايي كرد. با وجود اين كه ايران يكي از توليد كنندگان عمده سيب در سراسر دنيا مي باشد به علت مسموميت محصولات حاصل از سيب به مايكوتوكسين پاتولين ميزان صادرات و توليد اين گونه محصولات منجمله آب سيب، كنسانتره سيب، پوره و كمپوت سيب كمتر از ميزان قابل انتظار مي باشد. اين امر باعث هدر رفتن بسياري از منابع منجمله نيروي كار، آب، زمان و محصولات كشاورزي مي شود. در سراسر دنيا تلاش هاي زيادي در جهت مسموميت زدايي از آب سيب آلوده به مايكوتوكسين پاتولين صورت گرفته اما هر يك از آنها داراي نواقصي منجمله كاهش ارزش غذايي آب سيب پس از مسموميت زدايي ، ايجاد سميت در آب سيب پس از پاك شدن پاتولين و يا عدم صرف اقتصادي بوده اند. فرايند ابداع شده در اين اختراع نه تنها هيچ گونه تغييري را در ارزش غذايي آب سيب پس از مسوميت زدايي ايجاد نيم كند و فاقد هر گونه سميتي بوده بلكه داراي صرفه اقتصادي نير مي باشد. بنابراين اميد است روش ابداع شده در اختراع حاضر گامي موثر در جهت بهبود صنايع غذايي كه درگير مشكل مسموميت با مياكوتوكسين ها هستند باشد.

تاریخ ثبت: 1388/03/09
خلاصه اختراع:

اين اختراع در رابطه با يك روش صنعتي است كه به كمك آن مي توان باكتري يهاي پروبيوتيك را نسبت به شرايط نامساعد دستگاه گوارش مقاوم ساخت. از مهم ترين مشكلات موجود شرايط اسيدي معده و قليايي روده كوچك و دوازدهه است كه باعث كاهش بقاء و تعداد باكتري ها كمتر از استانداردهاي جهاني و آسيب جدي به ساختار باكتري ها مي شود. از سوي ديگر در خارج از ايران با استفاده از دستكاريهاي ژنتيكي بسيار گران قيمت و با تكنولوژيهاي پيشرفته باكتريها را نسبت به شرايط نامساعد مقاوم مي سازند. امروزه به علت نبودن اين تكنولوژيهاي پيچيده در ايران ساليانه با خروج مقادير زيادي ارز باكتريهاي پروبيوتيك را از كشورهاي اروپايي خريداري مي كنيم. اما روش مقاوم سازي مورد بحث در اين اختراع بسيار ارزان قيمت بوده و همچنين كاملا قابل اجرا در ابعاد صنعتي مي باشند كه از خروج ساليانه مقادير زيايد ارز از كشور جلوگيري مي نمايد. زمينه فني اين اختراع مربوط به حوزه بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي بخش فرآورده هاي پروبيوتيكي و تكثير صنعتي باكتري ها است كاربرد صنعتي باكتري هاي يپروبيوتيك بومي مقاوم شده به صورت اشكال مختلف دارويي و مكمل هاي غذايي و استفاده در محصولات لبني و نوشيدنيها است.

تاریخ ثبت: 1388/03/09
خلاصه اختراع:

اين اختراع در رابطه با يك روش صنعتي است كه به كمك آن مي توان باكتري هاي پروبيوتيك را نسبت به شرايط استرس محيطي ، مقاوم ساخت. از مهم ترين مشكلات موجود در توليد محصولات پروبيوتيكي شرايط نامساعدي است كه باكتري هاي پروبيوتيكي در حين فرايند توليد به ويژه مرحله خشك كردن (اسپري درائينگ) با آن مواجهند. اين شرايط نامساعد موجب كاهش تعداد و شمارش باكتري هاي پروبيوتيك مي شود. از سوي ديگر در خارج از ايران با استفاده از دستكاريهاي ژنيتيك بسيار گران قيمت و با تكنولوژيهاي پيشرفته باكتريها را نسبت به شرايط نامساعد مقاوم مي سازند. امروزه به علت نبودن اين تكنولوژيهاي پيچيده در ايران، ساليانه با خروج مقادير زيادي ارز باكتريهاي پروبيوتيك را از كشورهاي اروپايي خريداري مي كنيم. اما روش مقاوم سازي مورد بحث در اين اختراع، بسيار ارزان قيمت بوده و همچنين كاملا قابل اجرا در ابعاد صنعتي مي باشندكه از خروج ساليانه مقادير زيادي ارز از كشور جلويگري مي نمايد. زمينه فني اين اختراع مربوط به حوزه بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي بخش فراورده هاي پروبيوتيكي و تكثير صنعتي باكتري ها است.كاربرد صنعتي باكتري هاي پروبيوتيك مقاوم شده به صورت اشكال مختلف دارويي و مكمل هاي غذايي و استفاده در محصولات لبني و نوشيدنيها است.

موارد یافت شده: 3