لیست اختراعات با مالکیت
احمد توسلي
4 عدد
بسياري از مسائل مهندسي، پاسخ سازهها به بارگذاري ضربه¬اي را بررسي مي¬كنند. اين بررسيها، به درك بهتر مودهاي شكست و الگوهاي پخش انرژي ناشي از بارهاي ضربه كمك كردهاند. چنين اطلاعاتي در طراحي سازه¬هاي ايمنتر، كاهش تلفات انساني و صرفه جويي در مصالح، مورد استفاده قرار ميگيرد. جاذبهاي انرژي برگشت ناپذير، سيستمهايي هستند كه قسمتي از انرژي جنبشي يا تمام آن را به انواع ديگر انرژي تبديل ميكنند. وقتي يك جاذب انرژي بازگشت ناپذير طراحي ميشود مقصود جذب انرژي جنبشي زياد ناشي از ضربه به وسيله تغيير شكل پلاستيك است. جذب انرژي ناشي از وارونگي فروستا يكي از روشهاي جذب انرژي با استفاده از تغيير شكل پلاستيك وارونگي، با قابليت استفاده چندباره است. نيك نژاد و توسليمنش رابطهاي تئوري براي پيش¬بيني نيروي لحظه¬اي ناشي از وارونگي مخروط ناقص (فروستا) را يدست آوردهاند. با توجه به روابط تئوري و بررسي نتايج حاصل از آزمايشات متعدد، ايدهي ساخت جاذب انرژي مخروطي شكل گرفت. اين نوع جاذب از يك مخروط ناقص و دو پانچ براي انتقال نيروي ناشي از ضربه به فروستا و وارونه نمودن مخروط ناقص ته بسته (فروستا) تشكيل شده است. شكلهاي (5) تا (8) نماي كلي جاذب و شماي قطعات تشكيل دهندهي آن را نمايش مي¬دهند.
تهيه سوخت از جلبك دريايي كلادوفورا گلامراتا و بهره¬برداري از خاكستر آن به عنوان پيش ماده براي ساخت كاتاليزور، باتري و ابرخازن، در اين بررسي مورد مطالعه قرار گرفته است. اين جلبك، معظلات زيست محيطي بسياري در نواحي ساحلي درياي خزر و همچنين براي گياهان و جانوران اين منطقه ايجاد مي¬نمايد كه بهره¬وري بهينه از آن تا حد زيادي به برطرف ¬سازي اين مشكلات كمك مي¬كند. نمونه مشتق شده از زيست توده دريايي براي توليد مواد كاتاليستي و الكترودي ارزان، تجديدپذير و سازگار با محيط زيست در اين كار بررسي شده است. دماي پيروليز˚C 500، به عنوان دماي بهينه توليد مواد نفتي زيستي، براي توليد خاكستر اين گونه به عنوان كاتاليزور جهت تهيه سوخت و به عنوان الكترود در باتري ليتيم-يون و ابرخازن مورد استفاده قرار گرفته است. آناليز¬هاي ساختاري، سطح مقطع مناسب، وجود فلزات قليايي و قليايي خاكي و همچنين وجود فلزات گروه¬هاي مختلف را در خاكستر زيست توده نشان مي¬دهد كه آن را تبديل به گزينه¬اي مناسب براي بكارگيري در صنعت توليد و ذخيره انرژي مي¬سازد.
اين اختراع به فرآيند تبديل گاز سنتز به اتانول و الكل هاي سنگين در حضور كاتاليزور نانو ساختار چهار فلزي موليبدن - پتاسيم - كبالت - نيكل كه بر روي پايه نانو لوله هاي كربني توزيع شده اند، مربوط مي شود. درصد وزني فلز موليبدن نسبت به كل وزن كاتاليزور در آن در محدوده 25-10٪ و درصد وزني پتاسيم در محدوده 9-3٪ مي باشند. همچنين ارتقاءدهنده كبالت و با درصد وزني 5-3٪ و ارتقاء دهنده نيكل با درصد وزني 4-5٪ به ساختمان كاتاليزور افزوده مي گردند. نتايج به دست آمده نشان مي دهند كه بهره توليد اتانول و الكل هاي سنگين با استفاده از اين كاتاليزور نانو ساختار، به طور قابل توجهي از كاتاليزورهاي معمولي بالاتر است.
موارد یافت شده: 4