لیست اختراعات با مالکیت حسين فرامرزي
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1398/12/10
خلاصه اختراع:

ليشمانيازيس گروهي از بيماريها را شامل ميشود كه عامل آنها Leishmania spp است.نوع احشايي ليشمانيا بيماري كالاآزار را ايجاد ميكند كه اغلب كشنده است.به همين دليل بكارگيري روشي سريع و دقيق جهت تشخيص اين بيماري امري ضروري است. تا كنون روش هاي پارازيتولوژي و مولكولي بسياري جهت تشخيص اين بيماري بكار گرفته شده كه به دليل حساسيت و اختصاصيت پايين و يا نياز به تجهيزات گران قيمت و مهارت قابل توجه چندان كارآمد نبوده است. به دنبال رفع اين محدوديت ها تكنيك LAMP جهت تكثير ژن در سال 2000 توسعه يافت. اين تكنيك، يك تكنيك ايزوترمال (هم دما) بوده كه تواليDNA هدف را با حساسيت و اختصاصيت بالا، در دماي ثابت، بدون نياز به دستگاه ترمال سايكلر تكثير مي كند. بر اين اساس ، با توجه به مطالعات انجام شده براي اولين بار پرايمرهاي اختصاصي براي ناحيه بين ژني ITS2 ليشمانيا اينفانتوم همينطور ليشمانيا ماژور و تروپيكا با حساسيت هاي متفاوت بوسيله ي نرم افزار آنلاين Primer Explore ver5 طراحي و با روش LAMP تنظيم و راه اندازي شد. در اين اختراع 2 جفت پرايمر اختصاصي جهت تشخيص گونه ي ليشمانيا طراحي گرديد وحساسيت و اختصاصيت روش LAMP با استفاده از اين پرايمرها به منظور تشخيص گونه ي ليشمانيا مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج نشان داد كه اين روش با استفاده از پرايمر هاي طراحي شده مي تواند تا2∽ انگل را در هر سي سي خون تشخيص دهد. روش LAMP جهت تشخيص انگل ليشمانيا شامل مراحل زير ميباشد. 1- استخراج DNA 2- انجام واكنش LAMP 3- روئيت نتيجه با اضافه كردن رنگ سايبر گرين II

تاریخ ثبت: 1392/04/08
خلاصه اختراع:

ديابت مليتوس يكي از بيماري هاي شايع در جهان و ايران مي باشد و اين بيماري عامل 4 ميليون مرگ در سال و 9% كل موارد مرگ و ميردر جهان ميباشد. بررسي ها حاكي از آن است كه 70-60 درصد بيماران مبتلا به ديابت به نوعي نوروپاتي محيطي و فقدان حس در پا دچار ميشوند و حدود 25% آنها زخم پاي ديابتي را تجربه خواهند كرد. بيش از نيمي از بيماران مبتلا به زخم پاي ديابتي به علت عفونت نياز به بستري در بيمارستان دارند و از هر 5 بيمار تحت درمان و مراقبت ، يك نفر ملزم به قطع اندام ميشود. در حال حاضر در هر 30 ثانيه يك بيمار مبتلا به ديابت به علت مشكلات زخم پاي ديابتي، تحت آمپوتاسيون قرار ميگيرد. بنابراين با توجه به مشكلات موجود در صدد ساخت پماد گياهي از آلوورا و بابونه جهت درمان زخم پاي ديابتي برآمديم تا گامي در جهت ارتقاء سطح سلامت بيماران مبتلا به ديابت ، برداشته باشيم . هدف از اين اختراع ساخت و توليد نوعي پماد از گياه آلوورا و بابونه است ، تا افراد كادر درمان از جمله پرستاران، كه از اعضاي اصلي گروه درمان بوده و به طور مداوم با بيماران در ارتباط هستند بتوانند با استفاده از آن ، زخم هاي ايجاد شده را بهبود بخشيده و از اين طريق به ارتقا كيفيت مراقبت هاي ارايه شده به بيماران و افزايش رضايت از زندگي آنها كمك كرده و در نهايت از هزينه هاي درماني و بيمارستاني كه جهت كنترل و كاهش اين عوارض صرف مي شوند، به نحو مطلوبي كاست.اين محصول 100 % طبيعي بوده و زمينه ي كاري آن استفاده جهت تمامي افراد مبتلا به ديابت و بدنبال آن زخم پاي ديابتي است و مطلقاً نمونه ي داخلي و خارجي با تركيب ياد شده وجود ندارد .

تاریخ ثبت: 1392/07/03
خلاصه اختراع:

سيـنوزيت (sinusitis) بـه عـفـونـت، التـهـاب و تـورم مـخـاط يـك يـا تـمام سينوسهاي مجاور بيني اطلاق ميگردد .سينوس‌ها در ناحيه فك و صورت قرار دارند و از بدو تولد نوزاد در بدن تشكيل مي‌شوند. اين اعضا، حوزه‌هاي توخالي هستند كه قسمتي از صورت و جمجمه را اشغال مي‌كنند و عملا كار فيزيولوژيكي زيادي در بدن انجام نمي‌دهند. سينوس‌ها به خودي‌خود مشكلي براي سلامت بدن ايجاد نمي‌كنند اما اگر به دلايلي اين حفره‌ها دچار التهاب شوند به شكل سينوزيت ظاهر مي‌شوند و در اين صورت مشكلاتي را براي فرد به وجود مي‌آورند . در اين اختراع با بكارگيري علم ارگونومي و نيز دانش آناتومي در خصوص نحوه و زواياي قرارگيري حفره هاي سينوسي ، موفق به طراحي و ساخت بالش هاي طبي ( با شماره هاي 1 ، 2 ، 3 ، 4 ) شده ايم كه هركدام مخصوص گرفتگي يكي از 4 سينوس موجود در صورت مي باشد .در اين روش ابتدا بيمار به پزشك مراجعه نموده وپس از گرفتن عكس هاي لازم ، تعيين ميگردد كه كدام سينوس درگير شده و عامل سردرد بيمار مي باشد ، پس از آن با تعيين يكي از انواع بالش هاي طبي طراحي شده به بيمار، نوع خاص مربوطه تجويز مي گردد.كافي است فرد بهنگام خوابيدن بالش طبي را زير سر خود قرار داده و دروضعيت زاويه اي تعيين شده بر روي بالش قرار بگيرد . با اين كار يك روش غير دارويي جهت بهبود سردرد هاي سينوزيتي استفاده كرده ايم كه هيچگونه عارضه اي نداشته و نتيجه آن نيز در مدت زمان كمي مشخص مي گردد. اين محصول اختراعي را پزشكان و متخصصان مي توانند در مراحل اوليه ايجاد سينوزيت در تمامي مراكز درماني و كلينيك ها جهت بيماران مبتلا به سردردهاي سينوزيتي تجويز نمايند.

تاریخ ثبت: 1392/07/03
خلاصه اختراع:

مو بجز ارزش ظاهري از نظر زيبايي داراي اهميت قابل ملاحظه ديگري براي انسان نمي باشد ولي نكته مهم اين است كه ميزان پذيرش افراد در مقابل از دست دادن مو ( به عنوان يك نقص در زيبايي فرد ) بسيار متفاوت است . برخي فقدان موي خود را يك مشكل بسيار بزرگ دانسته و بدليل اين مسئله غرورشان به شدت جريحه دار مي شود . اين امر باعث تخريب سلامت رواني و فيزيكي فرد شده و گاهي به افسردگي شديد وي مي انجامد .در اين اختراع ما با استفاده از يك ژل كاملا گياهي ( تركيب عصاره ليمو ترش و ريشه گياه بابا آدم ) شناسايي نيازمندي هاي مو موفق به ساخت محصولي شديم كه مي توان بدون ايجاد هر گونه عارضه اي جهت درمان ريزش مو استفاده كرد . براي توليد اين محصول پس از خارج كردن ريشه بابا آدم از خاك آنرا بخوبي شسته و به قطعات كوچك سه سانتيمتري تقسيم كرده و مقدار ۸۰ گرم از ريشه بابا آدم را در يك ليتر آب جوش ريخته و مي گذاريم بمدت ۱۰ دقيقه به آرامي بجوشد. سپس آنرا در كوره هاي مخصوصي خشك مي كنيم و بصورت پودر در مي آوريم . يك قاشق چاي خوري ژلاتين بي بو را در يك فنجان آب گرم مخلوط كرده و يك قاشق ليمو ترش را به آن اضافه مي كنيم . سپس مقداري پودر بابا آدم را به آن اضافه مي كنيم . و بعد آنرا در يك تيوب ژل مو در جاي خنك نگهداري كرده و مثل هر ژل موي ديگري استفاده مي كنيم. اين ژل با تركيب مذكور نمونه داخلي و خارجي نداشته و تركيب كاملا گياهي آن شاخص بارزي است كه مي توان براي اين محصول عنوان نمود . از اين ژل مي توان جهت درمان ريزش مو در تمامي افرادي كه از اين عارضه رنج مي برند استفاده نمود . مصرف آن در تمامي مراكز درماني ، كلينيك ها ، داروخانه ها و .... مي باشد .

تاریخ اظهارنامه: 1402/09/21
مالک/مالکان: اميرحسين فرامرزي
تاریخ ثبت: 1403/01/15
مخترع/مخترعان: اميرحسين فرامرزي
خلاصه اختراع:

در جمعيت كنوني حال حاضر بخش هاي تصوير برداري يكي از شلوغ ترين بخش ها در مراكز درماني است. اين تعداد از مراجعه باعث كاهش روند نظافت بخش شده و چون يك فعاليت زمانبر و با صرف انرژي از طرف نيروي انساني است گاهي مورد توجه قرار نميگيرد. همين موضوع باعث ميشود عفونت و ميكروب ها به راحتي از سطح تخت كه بين بيماران با آسيب هاي مختلف مشترك است منتقل شده و باعث افزايش مشكلاتي براي بيماران و روند درمان شود. اختراع حاظر با استفاده از تكنولوژي پردازش تصوير و تشخيص نوع و حجم ماده آلوده كننده ، آماده كردن محلولي با درصد مناسب ،تنظيم خودكار سرعت و با دقتي مناسب و بدون نياز به دخالت نيروي انساني اين كار را به خوبي انجام ميدهد.همچنين در انتهاي كار سطح تخت را خشك كرده و آن را براي بيمار بعدي آماده ميكند. دستگاه قابليت تغيير اندازه را نيز دارا است كه باعث گسترده تر شدن استفاده از آن ميشود. همچنين بخاطر بكارگيري سطح تميز كننده منعطف و جبران گودي تخت CT SCAN نگراني هاي موجود در تميزي تخت CT را برطرف ميكند.

موارد یافت شده: 5