لیست اختراعات با مالکیت راهب فروتن بیگباغلو
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1396/09/09
تاریخ ثبت: 1398/01/26
خلاصه اختراع:

اين سيستم شامل يك بالن هوا، سنسور دورسنج، شير برقي و مدار الكترونيكي ميباشد وقتي با فشار دادن پدال گاز توسط اپراتور، موتور شتاب مي گيرد نسبت هوا به سوخت رقيق مي شود و آلايندگي گاز خروجي افزايش مي يابد اين مشكل با اين سيستم بدين ترتيب حل مي شود كه با افزايش شتاب، سنسور دورسنج سيستم، با كوچكترين افزايش دور موتور، پالس افزايش دور را به ميكرو ارسال ميكند و مدار سيستم، دستور باز شدن شير برقي بالن هوا را صادر مي كند با ورود هواي اضافي به مانيفلد ورودي، ضريب پرشدگي سيلندر بيشتر مي شود و درصد آلايندگي گازهاي خروجي كاهش مي يابد. اين حالت تا متغير بودن دور موتور ادامه يافته و با تثبيت دور موتور بطور اتوماتيك قطع ميشود. اين سيستم در موتورهاي پرخوران مجهز به دمنده ها نيز از كارآيي لازم برخوردار است زيرا دور دمنده ها متاثر از دور موتور بوده و در شتاب مثبت افزايش آلايندگي گاز خروجي به قوت خود باقي خواهد ماند. بالون هوا نيز، هواي لازم را پس از پر شدن بالن ترمز از هواي مازاد پمپ باد دريافت ميكند. دقت سيستم با كاليبره كردن گراديان دور توسط اپراتور (از طريق شاسي مربوطه) تنظيم مي شود.

تاریخ ثبت: 1400/08/17
خلاصه اختراع:

موضوع اختراع، يك دستگاه الكترونيكي تقلب سنج شير است كه در حوزه دستگاهها و ابزارهاي اندازه گيري طبقه بندي ميشود. اين دستگاه با پايش همزمان مقاومت الكتريكي و اپتيكي شير ميتواند هر گونه تقلبات و دستكاري كيفي شير را با دقت بالا تشخيص داده و شير را بر مبناي كيفيت، در سطوح استاندارد دستگاه درجه بندي نمايد. معمولا" با افزودن آب، آب نمك، پروتئين گياهي، شير خشك، مواد شوينده و يا چربيگيري و نظاير آن به شير، كيفيت شير كاهش يافته و در بيشتر موارد، سلامت مصرف كنندگان به خطر مي افتد ولي چون هر گونه دستكاري در شير، ميزان بار الكتريكي و غلظت واحد حجم شير را تحت تاثير قرار ميدهد به همين جهت اين دستگاه با پايش همزمان ميزان بار و غلظت شير، ميتواند هر گونه تقلبات را تشخيص داده و شير را بر مبناي كيفيت، در چهار سطح درجه بندي كند و درصد ارزش غذايي و خطرات آن بر سلامت افراد را از طريق بروشور ارائه شده؛ گوشزد نمايد. شير درجه يك يعني شير سالم و خالص شير درجه دو يعني شير با ارزش غذايي كم شير درجه سه يعني شير كم خطر با ارزش غذايي كم شير درجه چهار يعني شير پرخطر و غير قابل مصرف

موارد یافت شده: 2