لیست اختراعات با مالکیت رسول كدخدائي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر استفاده از سامانه امولسيوني آب در آب به عنوان جايگزين چربي در خامه ميباشد كه مربوط به حوزه هاي نيازهاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي است و طي آن موضوع كاهش ميزان چربي در خامه مورد نظر مي باشد. سامانه امولسيوني نوع آب در آب بر پايه وجود ناسازگاري ميان دو بيوپليمر استوار است و وجود اين ناسازگاري ميان آنها به پديده ي جدايي فازي منجر مي گردد.اين پديده (جدايي فازي) شرايط لازم براي به وجود آوردن مورفولوژي خاص محلول را فراهم مي كند كه در آن تركيب نا محلول، ويژگي هاي رئولوژيكي درخور توجهي را از خود نشان مي دهد. مزيت مهم استفاده از اين دسته سامانه ها، ايجاد احساس دهاني مناسب در محصول كم چرب است. همچنين بكارگيري سامانه امولسيوني انتخابي در اين پژوهش، به صورت مناسبي با فرايند توليد خامه هماهنگ شده و از ايجاد لخته در سامانه حين فرايند پاستوريزاسيون مي كاهد.اختراع حاضر در تمامي مواد خوراكي كه خامه در آن مورد استفاده ميباشد،كاربرد بسزايي دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/06/02
تاریخ ثبت: 1395/06/02
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر توليد سس مايونز فاقد تخم مرغ ميباشد كه مربوط به حوزه نياز هاي انساني زير بخش علوم و صنايع غذايي ميباشد و زمينه ساز توليد محصولي رژيمي از سس مايونز است. بروز بيماري هاي مرتبط با مصرف تخم مرغ، آلرژي به تخم مرغ و همچنين عدم امكان انجام فرايند پاستوريزاسيون بر روي سس مايونز زمينه ساز انجام بررسي و دستيابي به دانش حاضر بوده است. در بررسي حاضر با تكيه بر دانش و شناخت حوزه امولسيون ها از تكنيكي جديد در فرموله كردن سس مايونز فاقد تخم مرغ استفاده شده كه از لحاظ بافتي، احساس مناسبي را در مصرف كننده، مشابه محصول حاوي تخم مرغ، ايجاد مي كند. نكته مهم ديگر، آن كه در فرمول ارائه شده امكان پاستوريزه شدن سس مايونز نهايي نيز منظور گرديده است.استفاده همزمان از نشاسته اصلاح شده نوع پيوريتي در كنار بكارگيري صمغ پكتين، مي تواند از مسير ايجاد به هم پيوستگي تخليه اي موجب تشديد پايداري در سس مايونز فاقد تخم مرغ گردد. در نهايت آزمون هاي حسي انجام شده نيز مؤيد پذيرش مناسب محصول توليد شده از سوي مصرف كننده مي باشد.

تاریخ ثبت: 1402/04/03
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع در حيطه تغذيه نشخواركنندگان و تحت عنوان توليد مكمل¬هاي خوراكي معدني قرار دارد كه به شكل آلي و پايدار شده در شكمبه درآمده است. در سال¬هاي اخير با پيشرفت¬ در تكنيك¬هاي تحقيقاتي و داده¬هاي بدست آمده از آزمايشات درون تني و برون تني تفاوت بين مواد آلي و غير آلي در تغذيه نشخواركنندگان آشكار شده است. براي ساخت مكمل آلي پايدار در تغذيه نشخواركنندگان براي اولين بار از نانوفيبريل¬هاي پروتئين آب پنير به عنوان يك منبع پروتئين مقرون به صرفه و عبوري از شكمبه و عصاره فنولي پوست انار به صورت همزمان در تركيب با سولفات روي و سولفات مس استفاده شده است. بعد از ساخت مكمل آلي پايدار شده به جاي استفاده از سولفات روي و سولفات مس در جيره نشخواركنندگان كه زيست فراهمي پاييني دارند، از مكمل¬هاي آلي پايدار شده استفاده مي¬شود كه نسبت به مكمل¬هاي آلي موجود در بازار خلوص بالاتري دارند و از طرفي نسبت به هضم شكمبه¬اي كم بازده مقاوم بوده و در محل اصلي جذب خود يعني روده باريك جذب مي¬شود.

موارد یافت شده: 3