لیست اختراعات با مالکیت شاهين نصيري وطن
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1392/06/16
تاریخ ثبت: 1392/09/03
خلاصه اختراع:

سيستم فتوولتائيك/ حرارتي (PV/T) يكي از انواع سيستم هاي خورشيدي است كه تابش خورشيدي را همزمان به برق و حرارت تبديل مي‌كند. با جذب حرارت توسط سيال، دماي سطح پنل فتوولتائيك (PV) كاهش يافته و در نتيجه راندمان الكتريكي و انرژي توليدي به ازاي واحد سطح پنل‌ها افزايش مي‌يابد. از حرارت جذب شده مي‌توان جهت مصارف مختلف از جمله گرمايش آب و فضاي ساختمان استفاده نمود. سيستم PV/T هوا خنك كه سيال خنك كننده در آن هوا مي‌باشد، به لحاظ ساخت ساده‌تر و كم هزينه‌تر، مي‌باشد. اما در كنار مزايايي كه دارد، يكي از معايب آن، رسانايي حرارتي پايين هواست كه منجر به نرخ انتقال حرارت كم مي‌گردد. نمونه‌ ساخته شده از اين نوع به يكي از موثرترين روش‌هاي افزايش انتقال حرارت، روش محرك‌هاي الكتروهيدروديناميكي (EHD) مجهز شده است. در اين روش با مصرف ميزان كمي انرژي الكتريكي و توليد نيروي كلمب از پلاريزاسيون هوا، باد كرونا بين الكترود با اختلاف پتانسيل بالا و صفحه جاذب ايجاد مي شود كه لايه مرزي حرارتي ايجاد شده در صفحه جاذب را شكسته و باعث افزايش انتقال حرارت صفحه جاذب با هوا مي‌گردد. با افزايش انتقال حرارت صفحه جاذب و به تبع آن كاهش دماي پنل فتوولتائيك بازدهي كلي PV/T افزايش مي‌يابد.

تاریخ ثبت: 1392/11/30
خلاصه اختراع:

اين نيروگاه حرارتي با استفاده از انرژي خورشيد و حاصيت گلخانه اي تشعشعات ناشي از خورشيد را به گرما تبديل كرده و سپس با استفاده از جريان سيال بوجود آمده از طريق كاهش چگالي سيال عامل (هوا)، توليد برق مي كند.محرك الكتروهيدروديناميكي با استفاده از اختلاف پتانسيل بالاي تزريق شده از طريق منبع باعث افزايش انتقال حرارت از جاذب اين نيروگاه به هوا شده كه موجب افزايش كارايي اين نيروگاه مي شود.و بازده حرارتي آن را تا 20 درصد افزايش مي دهد. اين نوع نيروگاه هاي براي توليد توان الكتريكي از طريق انرژي خورشيد بسيار مفيد هستند و انرژي توليد شده از طريق اين نيروگاه جز دسته انرژي هاي نو و تجديد پذير ميباشد.

تاریخ ثبت: 1395/05/02
خلاصه اختراع:

امروزه شاهد پيشرفت هاي زيادي در تعامل علوم با يكديگر به خصوص حوزه هاي مكانيك و پزشكي هستيم. اين موضوع در دهۀ اخير مابين حوزه هاي تصويربرداري و بافت شناسي با علم مواد و مكانيك رشد چشمگيري داشته است. بدين سبب ما نيز برآن شديم تا با اختراع حلقه اي ارتباطي، هرچند كوچك، زنجيره مشترك بين علم ERCP در حوزه پزشكي و مكانيك و مهندسي طراحي و ساخت مواد را مستحكم تر كنيم. در اين اختراع با بهره گيري از تجربيات و اندوخته هاي خود از ابزار و وسايل كاربردي جهت نمونه برداري از بافت مجاري صفراوي در حين عمل ERCP و كمك گرفتن از علم نوين مهندسي، سعي داريم نمونه اي كاربردي تر با عملكرد بهتر و كم خطر از گايد بيوپسي را توليد كنيم تا در حين عمل ERCP شاهد Failure كمتر و نتايج بافت شناسي بهتر و همچنين عوارض ناشي از نمونه برداري در مجرا به ميزان كمتر باشيم. در اين روش در هر بار وارد كردن گايد به مجرا مي توان چندين نمونه از مكان هاي مختلف، به جاي يك يا دو نمونه به ازاي هربار وارد شدن گايد بيوپسي، برداشت كرد و نماي بهتري از سلول هاي سازنده مجراي صفراوي دريافت كرد كه خود سبب بهتر شدن پاسخ بافت شناسي و نهايتاً تصميم گيري براي بيمار خواهد شد. اين اختراع از مخزني كوچك كه به يك ساكشن متصل مي باشد تشكيل شده است. اين ساكشن با برقرار كردن فشار هواي منفي در فضاي داخلي مخزن، كه خود در لومن مجراي صفراوي جاي گذاري شده است، سلول هاي مجرا را به داخل fenestra هاي تعبيه شده در ديواره مخزن مي كشد، سپس با استفاده از كاتر ظريفي كه در ديواره داخلي مخزن است سلول ها بريده شده و به داخل فضاي مخزن مي ريزند تا با خارج كردن گايد به بخش بافت شناسي فرستاده شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1385/09/01
تاریخ ثبت: 1387/03/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/01/24
تاریخ ثبت: 1390/07/21
خلاصه اختراع:

نيروگاه دودكش خورشيدي با كلكتور شيب دار در شهر زنجان ساخته شده است جنس كلكتور اين نيروگاه از پروفيل آهن و قطر آن 10 متر ميباشد بر روي كلكتور صفحات پلي كربنات قرارگرفته است. كه در مقابل نور خورشيد بسيار مقاوم است. ورودي كلكتور 10 سانتي متر ميباشد كه قابل تغيير است. شب كلكتور 10 درجه است كه به جذب نور خورشيد كمك ميكند. جنس لوله به كار رفته در نيروگاه پلي اتيلن ميباشد كه داراي طولي به اندازه 12 متر و قطر 25 سانتي متر ميباشد. براي جذب هرچه بيشتر نور خورشيد بستركلكتور به وسيله پلاستيك هاي سياه رنگ پوشانده شده است. براي ثبت داده هاي موجود در نيروگاه شامل دماي هوا و سرعت باد سنسورهايي در نيروگاه به كارگرفته شد و براي ثبت داده ها data loger ساخته و در نيروگاه نصب گرديده است. ايت data loger ميتواند اطلاعات را به مدت 17 روز در خود ذخيره كند.

تاریخ اظهارنامه: 1384/04/20
تاریخ ثبت: 1384/10/21
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/25
تاریخ ثبت: 1385/05/23
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/09/01
تاریخ ثبت: 1386/03/01
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/01/19
تاریخ ثبت: 1385/03/01
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 9