لیست اختراعات با مالکیت شاپور كاكولكي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/08/01
مخترع/مخترعان: حامد اهري
خلاصه اختراع:

توليد ماده غذايي سالم يكي از مهمترين دغدغه‌هاي موجود در صنعت غذاست. امروزه مصرف كنندگان خواهان غذايي هستند كه حداقل فرآوري روي آن انجام شده باشد و عاري از انواع ميكروارگانيسم، ماده افزودني و مواد نگهدارنده بوده و در عين حال داراي طول عمر بيشتري باشد ،گزارش‌هاي متعددي از بيماري‌هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده به پاتوژن هاي شايع وجود دارد كه در بين باكتري هاي پاتوژن غذائي از نظر شيوع استافيلوكوكوس ارئوس از لحاظ ميزان شيوع بعد از سالموتلا دومين عامل مسمويت غذائي محسوب مي گردد. در اين پژوهش سنسوري برپايه اتصال آنتي بادي باكتري به نانو پارتيكل استفاده شد ،توسط نانو ذرات سيليكاي با سايز متوسط 10 نانومتر كه بصورت پودر جامد مي باشند با برند نوترينو به عنوان پايه جذب براي تشخيص توكسين باكتري استفاده ، سپس سوسپانسيون حاصل از نانوسيليكاي عامل دار متصل به آنتي بادي باكتري را در مجاورت نمونه هاي آب مقطر آلوده به توكسين باكتري استافيلوكوكوس ارئوس با غلظت 3_10قرار داده تا در صورت وجود توكسين در نمونه ، اتصال بين آنتي ژن توكسين با آنتي بادي انجام بگيرددر نهايت بوسيله اسپكتروفتومتري ميزان جذب نوري جهت اتصال آنتي ژن به آنتي بادي متصل به پارتيكل سنجيده شد كه نتايج بدست آمده حاكي ا زآن است كه تا رقت4- 10 قابل رديابي مي باشد ، همچنين حساسيت سنسور تا 60روزگي مورد آزمون قرارگرفت و بعد از زمان مذكور رو به كاهش قرار گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1387/07/09
تاریخ ثبت: 1387/07/09
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1400/11/04
خلاصه اختراع:

واكسن كشته شده VNN (Viral Nervous Necrosis Disease) با استفاده از گرما به همراه ادجوانت Montanide IMS 1312 SEPPIC در بچه ماهيان خاوياري 7 گرمي Acipenser Stellatus Pallas 1771 به عنوان مدل آزمايشگاهي مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج آن به تفصيل در فايل توصيف آورده شده است.

موارد یافت شده: 3