لیست اختراعات با مالکیت
صالح كوهي اصفهاني
2 عدد
از بين نشاسته هاي موجود در بازار تنها نشاسته آرد گندم و نشاسته ذرت قابليت ايجاد ژل دارند. با اين وجود ژلهاي ايجاد شده توسط اين دو داراي استحكام و الاستيسيته مناسب و همچنين پايداري در شرايط اسيدي و بازي و همچنين پايداري در برابر تنشهاي مكانيكي نمي باشند. در حال حاضر براي توليد رشته فالوده از كيك گندمي استفاده مي كنند كه بهداشتي نمي باشد و هنگام پخت بوي نامطبوعي ايجاد مي كند. همچنين داراي رنگ تيره اي مي باشد. در مصارف ديگر غذايي از موادي ديگر نظير ژلاتين حيواني براي توليد ژل استفاده مي شود.اما نشاسته اصلاح شده در اين اختراع داراي خواص بسيار عالي بوده و هيچ يك از نكات منفي فوق را ندارد. نشاسته فوق از طريق واكنش نشاسته با مخلوط يك انيدريد اسيد و يك دي كربوكسيليك اسيد يا تري كربوكسيليك اسيد در حضور هيدروكسيد سديم به دست مي آيد. نشاسته به دست آمده به نسبت يك به چهار با آب مخلوط شده و ايجاد ژل سفيد، مستحكم و الاستيك با پايداري بالا مي نمايد. اين نشاسته در مواردي كه ژل پايدار و الاستيك نياز است مانند انواع نودل، فالوده، ژله، پاستيل و چسب كارتن كاربرد دارد.
اين اختراع در زمينه شيمي مي باشد. در اين نشاسته تركيبات آمونيوم چهارتايي جايگزين گروههاي هيدروكسيل موجود در زنجيره نشاسته مي شوند. اين گروههاي آمونيومي داراي بار مثبت مي باشند. در فرآيند توليد كاغذ به علت وجود ذرات سلولوزي ريز با بار منفي در خمير كاغذ، با استفاده از اين نشاسته اصلاح شده مي توان اين ذرات را در كنار يكديگر نگه داشته و از هدر روي آن جلوگيري نمود. همچنين با استفاده از اين نشاسته در خمير كاغذ مي توان مقاومت خشك، مقاومت در برابر كشش، مقاومت در برابر تا شدن و مقاومت در برابر تركيدگي كاغذ را افزايش داد. در حال حاضر اين نشاسته با فرآيند تر توليد مي شود كه از لحاظ كيفيت و راندمان فرآيند بسيار ضعيف مي باشد. اين اختراع با استفاده از يك فرآيند جديد نشاسته اصلاح شده با كيفيت و راندمان بسيار بالاتر توليد مي نمايد.
موارد یافت شده: 2