لیست اختراعات با مالکیت
كامران قربانيان
9 عدد
اين اختراع يك وسيله صنعتي در رشته ي تربيت بدني ( بدمينتون ) مي باشد ، جهت آموزش حرفه اي براي ورزشكاران رشته بدمينتون طراحي و ساخته شده است . به طور كلي اين اختراع مدل ساز تمام ضربه هاي رشته بدمينتون است و بيشتر در داخل سالن و ورزشگاه ها استفاده مي شود و به علت ويژگي هاي خاصي كه دارد مي توان راستاي شليك توپ هاي بدمينتون را تغيير دهد و يا قدرت شليك آن ها را افزايش يا كاهش دهد . ويژگي مهم و اصلي اين اختراع اين است كه مي تواند در يك ثانيه چهار عدد توپ يا بيشتر پرتاب كند . اين ويژگي هم قابل تنظيم است ( طبق تحقيقات و آزمايشات تئوري و عملي به اين نتيجه رسيده ايم كه بازيكن نمي تواند چهار توپ و يا بيشتر از آن را كه از دستگاه در عرض يك ثانيه شليك مي شود را دفاع كند و باعث سردرگمي او مي شود ، به همين علت دستگاه را روي شليك اين تعداد توپ در ثانيه تنظيم نمي كنند و هميشه كمتر از آن تنظيم مي كنند ) و به مربي ويا فردي كه مي خواهد از اين دستگاه استفاده كند اين امكان را مي دهد كه به بازيكني كه درحال آموزش ديدن است تمام ضربات دلخواه كه با تغيير زاويه راستاي شليك و قدرت آن است و حتي تعداد توپي كه در ثانيه شليك مي شود را تنظيم كند و به بازيكن بزند . اين دستگاه شامل دو نوع شليك توپ است ، يكي تمام اتوماتيك و به صورت كاملا رندوم ( نيازي نيست مربي و يا فرد آموزش دهنده پيشه دستگاه باشد و با رموت كنترلي دستورات را به دستگاه مي دهند و ديگر با دستگاه كاري نخواهند داشت تا پايان تمرين ) ، ديگري هم به صورت منطقي و خاص است كه آن هم به اين صورت است كه مربي و يا فرد آموزش دهنده مي تواند پيشه دستگاه باشد و يا در طرفه ديگري باشد( پيشه دستگاه نباشد ) و با ريموت كنترلي كه براي دستگاه ساخته شده ضربه هاي خاص و متفاوت را زده و به صورت كاملا انتخابي ( انتخاب نوع ضربه توسط مربي و دستور به دستگاه با ريموت كنترل ) به دستگاه فرمان دهد . در اين نوع شليك ها كه توسط خود مربي به دستگاه فرمان داده مي شود ، مي توان ضربات تكراري و يا كاملا مجزا ( با تغيير راستا و قدرت شليك و يا تعداد شليك توپ در يك زمان خاص ) به طرف بازيكن شليك كرد و او را آموزش داد .
اين اختراع يك وسيله صنعتي است كه براي روشنايي زينتي براي آشپزخانه ها و تمامي مكان هايي كه از شير هاي آب استفاده مي شود ، ساخته و طراحي شده است . اين اختراع به شكلي كاملا آسان بر روي شير آب ها وصل شده و با باز كردن شير آب ، آبي كه از شير آب مي آيد و محل مورد نظرمان ( سينك ظرف شويي و سينك دست شويي و ... ) به صورت كاملا زيبا و زينتي روشن شده و جلوه خاصي به آشپزخانه و يا محل مورد استفاده اين دستگاه مي دهد و افراد در تاريكي ، در زمان هاي قطعي برق شهر و بدون استفاده از باطري مي توانند به امور روزمره خود ( شست و شوي ظروف و ... ) رسيدگي كنند .
دستگاه توليد بخار سرد آزمايشگاهي وسيله اي است كمك آموزشي كه براي نشان دادن و ايجاد بخار سرد مايعات( با ويسكوزيته كم مانند: آب، سركه و .... و مايعاتي كه به افزايش دما بسيار حساس اند و به شدت شعله ور مي شوند، مانند: نفت، بنزين، گازوييل، الكل و ... ) در دماي بيشتر از دماي انجماد آن مايعات با استفاده از امواج فراصوت براي استفاده در كلاس ها و آزمايشگاه ها طراحي و ساخته شده است كه بسيار سبك و كم حجم و ارزان مي باشد. فرآيند كار اين دستگاه به گونه ايست كه اگر در مخزن دستگاه كمي براي مثال آب ( در دماي صفر درجه و به بالا ) بريزيم و دستگاه را روشن كنيم به راحتي مي بينيم كه آب بدون افزايش دما آب بخار مي شود و بخار آب ايجاد شده هم پس از خارج شدن از مخزن آب به سمت سطح زمين حركت مي كند كه اين نشان دهنده سرد بودن بخار آب مي باشد. با كمي تلاش و آزمايش مي توانيم اين طرح را بهينه كرده و با ارتقا دادن آن، از وسيله ي كمك آموزشي بودن خارج كرده و به يك طرح صنعتي عالي و با ارزش تبديل كنيم، كه براي از بين بردن آلودگي هاي نفتي سطحي آب ها و كار هاي تحقيقاتي و .... استفاده كرد.
دستگاه صوت – الكتريك وسيله اي است كمك آموزشي كه براي نشان دادن تبديل انرژي امواج صوتي به انرژي الكتريكي طراحي و ساخته شده است. فرآيند كار اين اختراع به گونه ايست كه اگر به سمت مولدهاي( پيزوالكتريك ها ) نصب شده بر روي دستگاه ، امواج صوتي با شدت صوت بالاتر از 75 دسي بل و فركانس هاي بين 800 كيلوهرتز – 2/1 مگاهرتز برخورد كند ، ال اي دي نصب شده بر روي اين دستگاه روشن مي شود و به راحتي بيننده مي تواند اين تبديل انرژي ها را ببيند.
دستگاه كاهنده ي هارمونيك سيستم هاي الكتريكي شامل مدار الكتريكي مي باشد كه با متصل كردن و يا اضافه كردن آن به مدار ها و مصرف كننده هاي الكترونيكي مورد نظرمان( لامپ هاي كم مصرف-تلويزيون ها و ....) باعث كاهش جريان هارمونيكي توليد شده توسط مدارات لوازم برقي به سيستم كل برق رساني شهري و نيروگاه هاي برق(ترانس هاي برق و ...) تا نصف اندازه ي جريان هارمونيك توليد شده در حالت اوليه آن مدارات مي شود. در واقع با اين كار عمر مفيد ترانس ها و ساير تجهيزات شبكه افزايش پيدا مي كند و باعث ذخيره هزينه هاي سرسام آور تعويض، نگهداري، توليد و تعمير اين چنين وسايل برقي پركاربرد مي شودهمچنين تلفات ناشي از جريان هاي هارمونيكي در خط نيز به شدت كاهش مي يابد.
سيستم مديريت زون بندي شده آبياري گياهان، دستگاهي است كه در صنعت كشاورزي كمك شاياني براي كشاورزان و تمام مصرف كنندگان اين دستگاه در جهت كاهش و صرفه جويي آب مصرفي گياهان و بهبود كيفيت آبياري گياهان مي¬كند. در واقع مصرف كنندگان به وسيله ويژگي هاي متمايز كننده اين دستگاه با ساير دستگاه¬ها، از جمله: داشتن پنل تنظيم كننده حساسيت حسگر رطوبت خاك، پنل تنظيم مدت زمان آبياري بصورت كاملا اتوماتيك، قابليت كاليبره كردن آن توسط مصرف كننده با توجه به ميزان رطوبت مورد نياز گياه و نوع گياه و آبياري چند نوع گياه توسط يك دستگاه در زمان هاي مختلف و جمع آوري اطلاعات جهت عملكرد هوشمند مي¬توان در سوي بهبود كيفيت آبياري گياهان و افزايش بازده آبياري آنها در صنعت كشاورزي قدم¬هاي محكمي بردارند و به سوي صرفه جويي در مصرف آب در صنايع كشاورزي بپردازند. موارد مصرف اين دستگاه عبارتند از: آبياري فضاهاي سبز شهر ها، باغ ها، مزارع صنعتي، گلخانه ها، گلدان¬ها و .... مي¬باشد.
اين اختراع كارآمدترين نوع سيستم هوشمند ايمني خودرو شناخته مي شود. اين سيستم در راستاي كنترل ضربه هاي مخرب وارده بين خودروها، جهت ارتقاء ايمني آن ها با هدف صنعتي نمودن طراحي و ساخته شده است. اين اختراع، تصادف و شدت برخورد (ضربه) را كنترل مي نمايد تا به اين طريق از شدت خسارت و صدمات حاصل از تصادف كاسته شود. پس توليد اين سيستم، كه تمامي اشتباهات رانندگي را تحت پوشش قرار مي دهد، بسيار ارزشمند مي باشد و مي توانيم توسط اين سيستم از ميزان خسارات و صدمات ناشي از سوانح رانندگي به صورت كاملا چشم گيري بكاهيم.
دستگاه مبدل سه مرحله اي نور - الكتريك وسيله اي است كه در سه مرحله، انرژي حاصل از تشعشعات نوراني را به انرژي الكتريكي قابل مصرف در سيستم هاي الكتريكي تبديل مي نمايد. مرحله نخست عبارت است از تشخيص جهت تابش نور خورشيد و عمود قرار گرفتن رفلكتور نسبت به شعاع تابشي نور و تمركز نور در محفظه ي تبديل انرژي. مرحله دوم عبارت است از تبديل انرژي نوراني به انرژي حرارتي، در اين مرحله نور از يك سطح شفاف وارد محيطي تيره مي گردد كه توسط مواد عايق حرارتي نسبت به محيط اطراف پوشيده است و سعي مي گردد كه تمام انرژي نوراني به انرژي حرارتي تبديل شده و در آن محيط محصور گردد. مرحله سوم شارش انرژي حرارتي در ساختار ترموپيل و توليد انرژي الكتريكي، كه در اين مرحله انرژي حرارتي در ساختار ترموپيل از سمت دماي زياد به سمت دماي كم شارش داده مي شود كه اين سبب توليد انرژي الكتريكي مي شود.
سه حلقه اساسي تشكيل دهنده ي هر سيستم الكتريكي عبارتند از : توليد انرژي الكتريكي ( منبع انرژي الكتريكي) ، انتقال انرژي الكتريكي (شبكه انتقال و توزيع)، مصرف (بار الكتريكي)، كه در اين طرح به ارائه سيستم نويني در زمينه انتقال انرژي الكتريكي پرداخته شده است. به بيان ديگر راه كار جديدي براي انتقال انرژي الكتريكي بدون نياز به سيم رسانا مورد بررسي و ساخت قرار گرفته است. به طور كلي هدف از اجراي اين طرح ارائه ساختاري جهت انتقال انرژي الكتريكي به مصرف كننده بدون به كار گيري سيم رسانا و با استفاده از كوپلينگ در مدارات تشديدي(رزناسي) مي باشد. اين ساختار متشكل از دو سيم پيچ مي باشد كه در فاصله اي از يكديگر قرار گرفته اندو كوپلينگ مغناطيسي بين دو سيم پيچ بسيار ناچيز مي باشد. حال با ايجاد تشديد در هر دو سيم پيچ بر اساس فركانس پايه مدار مغناطيس متناوب ايجاد شده از سيم پيچ اول از سيم پيچ ثانويه عبور مي نمايد و سبب القاي ولتاژ قابل قبول در آن مي گردد. اساس كار افزايش مغناطيس توليد شده در سيم پيچ اوليه توسط خازن تشديد موازي مي باشد.
موارد یافت شده: 9