لیست اختراعات با مالکیت
كاوه برنجيان
1 عدد
خلاصه توصيف كرم محو شونده ضد التهاب حاوي كوركومين و بره موم در زمينه فني ،بخش الف :نياز هاي انساني – زير بخش سلامتي و بهداشت از آنجايي كه براي مقابله با اثرات مخرب و سموم توليد شده توسط باكتري ها و قارچها در داروهاي موضعي كه علت مايي بودن محيط انواع پماد و ژل و كرم ايجاد مي شود نياز به اضافه كردن دزانفكتانت ها(ميكروب كش ها) ضروري مي باشد وافزودن دزانفكتانت هاي شيميايي غالبا با عوارض مختلف توام است ويكي از چالشهاي سازندگان انواع داروهاي موضعي نوع و ميزان دز انفكتانت مورد نياز هر دارو و اثرات آن روي پوست افراد مختلف به ويژه درمواردي كه دارو براي پوست آسيب ديده استفاده مي شود مي باشد لزوم به كارگيري يك تركيب طبيعي با خواص ضد ميكروب كه بتواند بدون عوارض جانبي جايگزين مناسب و ارزان قيمت به جاي ضد ميكروب هاي شيمايي باشد احساس مي شود كوركومينcurcuminيك تركيب ضد درد وضد التهاب طبيعي است كه از عصاره گياه زردچوبه (curcuma longa) بدست مي آيد و بره موم همانند موم تركيبي است كه در 25- 45 درجه سانتي گراد نرم مي شود ولي از نظر استحكام ، در كمتر از 15 درجه سانتي گراد سخت وشكننده و در دماي بالاتر از 45 درجه سانتيگراد بطور فزاينده چسبناك و صمغي خواهد گرديد. ودر 60 تا 70 درجه سانتيگراد مايع خواهد بود وممكن است بعضي نمونه ها به نقطه ذوب 100 درجه سانتيگراد نيز برسد. متداولترين حلالها براي عصاره گيري تجاري شامل اتانول ، اتر ، گليكول و آب مي باشدوبره موم درحلالهاي آلي مانندالكل اتيليك ،استن وبنزن به مقاديرمتفاوت حل مي شود . مهمترين محتويات داروئي فعال در بره موم فلاونوئيد ها و فلاون ها مي باشند. كه فلاونوئيدها نقش بسيار مهمي را در رنگدانه هاي گياهان بازي مي كنند كه مهمترين آنها ، 7،5 دي هيدروكسي فلاون مي باشد. نقش فلاونوئيدها درفعاليت بيولوژيكي بره موم اثبات شده است. حداقل 38 نوع فلاونوئيد در بره موم شناسائي شده كه شامل : گالانگين ، كامنپول ، كورستين ، پينو سمبرين ، پينوبانگين مي باشد. برخي از فنوليك ها شامل : سياميك الكل ، سيناميك اسيد ، وانيلين ، بنزيل الكل ، بنوئيك اسيد، كافئيك و فروليك اسيد مي باشد.عامل اصلي خاصيت ميكروب كشي بره موم كافئيك اسيد مي باشد. به دليل قدرت ضد ميكروبي بره موم اغلب به عنوان يك آنتي بيوتيك طبيعي شناخته مي شود. به طور كلي قدرت طبيعي بره موم به ميزان زيادي در سلامت انسان موثر است در ژاپن بره موم به عنوان يك نوع نگهدارنده مواد غذايي در ماهي هاي منجمد مجاز شناخته شده است. بره موم و عصاره آن با داشتن خاصيت ضداكسيداني و ضدميكروبي خود به عنوان يك نگهدارنده ملايم در صنايع غذايي عمل مي كند. تاكنون از تركيب بره موم (به عنوان دزانفكتانت) در كرم هاي حاوي كوركومين استفاده نشده است اين ماده طبيعي داراي خواص ضد ميكروبي بالايي است به علاوه به عنوان يك ماده طبيعي بدون زيان وبدون ايجاد حساسيت كه خواص ضد ميكروبي آن به اثبات رسيده است و قابليت توليد آن در كشور هم وجود دارد تكنيك استفاده از بره موم در كرم حاوي كوركومين به عنوان روش جديد ي كه ازتركيب ويژگي آنتي باكتريال و ضد التهابي دو دارو بره موم و كوركومين در آن استفاده شده است اثبات ويژگي هاي گفته شده( خواص ضد التهابي و ضد باكتريايي) در منابع علمي متعددي تائيد شده است
موارد یافت شده: 1