لیست اختراعات با مالکیت محمدعلي احمدي
22 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 22
تاریخ اظهارنامه: 1390/10/25
تاریخ ثبت: 1391/01/30
خلاصه اختراع:

رسوب آسفالتين در چاههاي نفتي يكي از عوامل اصلي كاهش توليد است كه مي تواند به چاه صدمه هاي جبران ناپذيري وارد كند. اين صدمات حتي ممكن است به بسته شدن چاه توليدي نيز بينجامد. دو دليل عمده تشكيل رسوب آسفالتين و ته نشين شدن آن در عمق مخزن يكي افت فشار مخزن به مقداري كمتر از فشاري كه آسفالتين تشكيل مي شود و ديگري امتزاج حلالهايي با نفت مخزن در ضمن عمليات ازدياد برداشت از مخزن نفتي است. بهترين روش اثبات شده براي از بين بردن اين مشكل در صنعت استفاده از بازدارنده رسوب آسفالتين مي باشد. نوع تزريق ممانعت كننده تشكيل آسفالتين براساس تجربه ها و داده هاي آزمايشگاهي كه از شركت هاي توليد كننده ممانعت كننده تشكيل آسفالتين تهيه مي شود تعيين مي گردد. مثلا در مورد چاههايي كه توليد براساس گاز بالا برنده صورت مي گيرد دو نوع طرح قابل استفاده است. يكي از آنها تزريق از طريق لوله ماكاروني و ديگر تزريق همزمان با گاز بالا برنده از قسمت آنولوس و با استفاده از شير تزريق گاز بالا برنده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/29
مالک/مالکان: محمدعلي احمدي
تاریخ ثبت: 1391/04/13
مخترع/مخترعان: محمدعلي احمدي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/22
مالک/مالکان: محمدعلي احمدي
تاریخ ثبت: 1390/05/22
مخترع/مخترعان: محمدعلي احمدي
خلاصه اختراع:

سنتز نانو كاتاليست جديد اسيد فسفوتنگستيك نشانده شده بر بستر Al-MCF

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/22
تاریخ ثبت: 1391/09/22
مخترع/مخترعان: بدون نام
خلاصه اختراع:

پس از برداشت اوليه از مخازن نفتي در بهترين شرايط بيش از 70% نفت درجا، در مخزن باقي مي ماند. يكي از بهترين روش هاي استحصال نفت درجاي مخزن استفاده از سورفكتنت و تزريق آن به حالت هاي مختلف در مخزن مي باشد. كه بسته به نوع سورفكتنت و همچنين نوع نفت و شرايط مخزن بازدهي آن مي تواند متفاوت باشد. تركيب كاهش دهنده كشش سطحي جهت افزايش ازدياد برداشت از يك ماده اصلي و سه ماده افزودني تشكيل شده است كه قادر مي باشد درصد بازيافت نفت را تا 81 درصد افزايش دهد. اين تركيب باعث كاهش شديد كشش سطحي بين نفت و آب مي شود و سبب مي گردد نفت و آب به صورت يك ماده تك فاز (ميكرو امولوسيون) ظاهر گردد. روش اجرايي جهت افزايش ازدياد برداشت با اين تركيب سورفكتنت به دو صورت انجام مي پذيرد ، روش اول تزريق به صورت پيوسته و مداوم به مخزن از طريق چاه تزريقي و دادن زمان ماند به مخزن (Soak Time) جهت كاهش IFT بين نفت و سورفكتنت و همچنين تغيير ترشوندگي سنگ مخزن مي باشد و روش دوم تزريق به صورت ناپيوسته و متقاطع با آب (Slug Injection) از طريق چاه تزريقي به مخزن است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/22
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

عنوان: دستگاه جداسازي و ذخيره سازي دي اكسيد كربن توليد شده در طي فرآيند احتراق درجا زمينه فني اختراع مربوط : بين رشته هاي مهندسي نفت مشكل فني: گازهاي گلخانه اي گازهايي هستند كه منجر به گرم شدن كره زمين مي شوند. خيلي از فعاليت هايي كه انسان در سطح كره زمين انجام مي دهد باعث افزايش اين گازها مي شود و در نتيجه يكي از اثرات تراكم اين گازها صدمه ديدن لايه ازن است.حال يكي از فرآيند هايي كه منجر به توليد گازهاي گلخانه اي مي شود، فرآيند احتراق درجا مي باشد. در اين فرآيند گازهاي مختلفي ايجاد مي شود كه مهمترين آن دي اكسيد كربن مي باشد. به طور مثال در يك فرآيند احتراق درجا در حدود 20 درصد دي اكسيد كربن توليد مي شود. حال بايد دستگاهي طراحي شود كه بتواند دي اكسيد كربن را ذخيره كند تا هم از انتشار گاز هاي گلخانه اي و آسيب رساندن به محيط زيست جلوگيري كنيم و هم از دي اكسيد كربن ذخيره شده در جهت مورد نظر استفاده كرد. دي اكسيد كربن در فرايندهاي ازدياد برداشت از مخازن نفت مانند تزريق گاز و تزريق تناوبي آب و گاز كاربرد زيادي دارد. كاربرد :قابل استفاده در مراكز تحقيقاتي ازدياد برداشت نفت.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/31
تاریخ ثبت: 1395/08/29
مخترع/مخترعان: محمد علي احمدي
خلاصه اختراع:

اين مكانيزم از سه قسمت تشكيل شده است كه به شرح زير مي‌باشد: 1-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tقسمت كنترل دما كه بدليل حساس بودن به دماي آب باعث تحريك قطعه‌اي مي‌شود كه سر آزاد آن حركت مي‌كند و ميزان دبي آب گرم و سرد را مشخص مي‌كند. -\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tچنانچه دماي آب بالاتر از دماي تنظيم شده باشد قطعه كنترل دما به صورت خودكار بصورت مكانيكي مقدار دبي آب گرم را كم مي‌كند و ميزان آب سرد را افزايش مي‌دهد. -\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tچنانچه دماي آب پايينتر از دماي تنظيم شده باشد قطعه كنترل دما به صورت خودكار بصورت مكانيكي مقدار دبي آب سرد را كم مي‌كند و ميزان آب گرم را افزايش مي‌دهد. -\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tاين عمليات تا رسيدن به دماي متعادل ادامه مي‌يابد و سپس در همان دما ثابت مي‌ماند. 2-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tقسمت تنظيم دستي آب چنانچه نياز به آب با دماي پايين‌تري باشد، با استفاده از يك اهرم به سمت پايين چرخانده مي‌شود سپس دماي آب در دماي پايين‌تري ثابت مي‌ماند و با تغييرات دماي آب گرم و سرد همچنان آن دما را حفظ مي‌كند. 3-\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tنمايشگر دماي آب دماي آن را نشان مي‌دهد كه شامل يك برد الكترونيكي، يك حسگر و يك نمايشگر است كه برق مورد نياز جهت بكار انداختن مدار و نمايشگر توسط يك عدد توربين كوچك تأمين مي‌شود و نياز به برق خارجي ندارد و با عبور آب از خروجي شير مخلوط، توربين مي‌چرخد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/31
مالک/مالکان: محمدعلي احمدي
تاریخ ثبت: 1389/11/12
مخترع/مخترعان: محمدعلي احمدي
خلاصه اختراع:

محمدعلي احمدي كارت ملي شماره 5- 942988- 457 شناسنامه 57 صادره از دامغان در گذشته عده اي از افراد براي برطرف كردن بوي بد دهان از آدامس يا چاي استفاده مي نمودند كه كارائي ضعيفي داشت. پودر برطرف كننده بوي بد دهان بصورت پودر خمير استفاده مي شود با اين صورت كه آن را را داخل دهان قرار داده تا با بزاق دهان مخلوط شده و بوسيله مسواك نرم آن را روي سطح دندانها مي كشيم تا اين خمير بتواند بوهاي نامطبوعي كه داخل دهان رسوب شده جذب نمايد بعد از چرخش اين خمير داخل تمام دهان آنرا خارج كرده و دهان را با آب تميز مي شوريمد. فرمولاسيون پودر نعناع - پودر زنيان ، پودر كلرور سديم ، پودر نخواد ، پودر برطرف كننده بوي نامطبوع قادر سات بوي نامطبوع تمام مواد غذائي با بوي نامطبوع در داخل دهان برطرف نمايد. با وجود اين پودر همه اشخاص مي توانند بدون هيچ گونه نگراني از مواد غذايي بودار استفاده نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/24
تاریخ ثبت: 1392/10/24
خلاصه اختراع:

امروزه افرونهاي كلوييدي گازي (CGA) به روش پروفسور سبا از طريق هم زدن بسيار سريع (معمولا 8000 در در دقيقه) و ايجاد نيروي برشي بسيار زياد در محلول حاوي مقدار بسيار كمي ماده فعال سطحي ايجاد مي شوند. اين حبابهاي بسيار پايدار قطر متوسطي در حدود 50 ميكرومتر دارند از اين رو فصل مشترك زيادي ايجاد مي كنند. داشتن مشخصه هاي منحصر به فردي چون دانسيته بسيار پايين (در واقع محلول افرون سبكترين محلول شناخته شده است) و پايداري نسبتا زياد در مقايسه با كف هاي معمولي و نيز امكان پمپاژ آن موجب جلب توجه بسياري از محققين براي استفاده از CGA در زمينه هاي مختلف مهندسي شده است. ازجمله اين كاربردها عبارتند از استفاده از افرونها براي افزايش انتقال جرم، تصفيه س.سپانسيون ها، كاربرد در محيط زيست در زمينه تصفيه آب، خاك و غيره و نيز بيوتكنولوژي مي باشد. جديدترين كاربرد افرونها استفاده از آنها در حفاري چاههاي نفت و گاز مي باشد به طوريكه در دو سه سال اخير ميليون ها دلار توسط شركت هاي معتبر بين المللي نفت و گاز در زمينه استفاده از افرون ها براي كاهش هزينه هاي حفاري صرف هزينه تحقيقات شده است. تركيب گل كلوييدي جهت افزايش راندمان حفاري در چاه هاي با فشار پايين، مخازن در حال تخليه از دو ماده اصلي و يك حلال تشكيل شده است كه قادر مي باشد ويسكوزيته ي گل را تا حد قابل قبولي افزايش دهد و همچنين حباب هاي پايداري درون گل ايجاد نمايد. مكانيزم عملكرد اين تركيب بدين صورت مي باشد كه سر غير قطبي سورفكتنت كه شامل يك گروه هيدروكربني است ترجيح مي دهد تا به سطح بين آب و پليمر بپيوندد، براي اين منظور به شكل جزئي از آب جدا شده و به پليمر متصل مي گردد و در نتيجه سطح انرژي آن كاهش مي يابد و در حالت پايدارتري قرار مي گيرد و سيستم به حالت تك فاز و با حباب نمايان مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/25
تاریخ ثبت: 1392/10/25
خلاصه اختراع:

سيالات پايه افروني از اوايل سال 2000 ميلادي وارد صنعت حفاري شده است و تاكنون بصورت موفقيت آميزي در بيش از 300 چاه مشكل دار در سراسر دنيا مورد استفاده قرار گرفته اند. اين سيالات با توجه به خواص منحصر بفرد خود، مي توانند بسياري از مشكلات حفاري (بخصوص در مخازن تخليه شده و انحرافي) نظير هرزروي، ناپايداري ديواره چاه، گير فشاري و بسياري ديگر از مشكلات را برطرف كنند. افرونها مي توانند به صورت موقتي خلل و فرج ديواره چاه را مسدود كنند. برعكس گل حفاري كه باعث كور كردن حفره ها مي شود افرونها بخاطر ساختمان منحصر به فرد خود فقط باعث مسدود شدن موقتي حفره ها مي گردند. چون اين مواد پس از مدت زماني كه حفره را مسدود كردند در اثر تخليه هوا به تدريج از بين رفته و حفره ها به حالت اوليه خود باز مي گردند. از اين رو مشكلات موجود در زمينه تغييرات فشاري در بسترهاي نفتي و گازي و همچنين محدوديتهاي سيالات حفاري متداول و سنتي، حفاري نوين را به سمت استفاده از تكنولوژي افرون در مخازن بهره برداري شده و چاه هاي بافشار چندگانه در بسترهاي غني از نفت و گاز هدايت كرده است. بر اساس روش قديمي حفاري، معمولا استفاده از سيال چگالتر در راستاي پايداري براي حفاري هاي بالاترو پايين تر از نواحي توليد در مخازن بهره برداري شده يك الزام مي باشد. زيرا در اين نواحي معمولا فشار بالاتر مي باشد. مواجه شدن سيال چگال حفاري با نواحي بهره برداري شده نفتي در چاه موجب اتلاف شديد و غير قابل كنترل سيال حفاري و همچنين حفاري هاي ديفرانسيلي مي شود. راه حل قديمي ديگر براي حفاري چاه هاي با نواحي فشاري چندگانه استفاده از سيالي با دانسيته به اندازه كافي كم، براي متعادل كردن فشار چاه در پايين ترين ناحيه فشاري آن مي باشد كه خود موجب حفاري غير متعادل و فرو ريختن ديواره يا انفجار چاه مي گردد. در حفاري نوين با استفاده از تكنولوژي سيال افروني مي توان بر مشكلات ياد شده فائق آمد. تركيب گل افروني در اين اختراع از دو ماده اصلي و يك حلال تشكيل گرديده است كه پتانسيل بسيار بالايي از خود در حين حفاري سازند هاي درحال بهره برداري يا تخليه شده از خود نشان ميدهد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/04/05
تاریخ ثبت: 1387/04/23
مخترع/مخترعان: محمد علي احمدي پژوه
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 22