لیست اختراعات با مالکیت محمد معصومي
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1391/08/16
خلاصه اختراع:

در اين سيستم به دليل شكل جديد لوله احتراق، ديگر قطر ثابت نيست وجريان به صورت دو بعدي و سه بعدي است كه تحت اين شرايط به حالت واقعي مخزن نزديك تر است. در سيستم جديد عمليات مخلوط كردن نفت، نمونه سنگ وآب بدون دخالت دست و با روش اشباع شدگي صورت مي گيرد.پس اولا" نفت،نمونه سنگ و آب به صورت يكنواخت با هم مخلوط مي شوند و ثانيا" امكان استفاده از نفت زنده در اين سيستم وجود دارد. از طرف ديگر در اين سيستم عمليات pack كردن بدون دخالت دست و با دستگاهي به نام shacker انجام مي شود، به همين دليل اولا" سيستم به صورت يكنواخت pack مي شود.ثانيا" از لحاظ تراوايي و تخلخل به حالت واقعي مخزن نزديك تر مي شود. در سيستم جديد جريان سنج توانايي تحمل 500psi1 فشار را دارد، به همين دليل مي توان با فشار واقعي مخزن كار كرد. در سيستم جديد براي اندازه گيري دماي داخل لوله احتراق از چهل ترموكوپل استفاده مي شود.اين ترموكوپل ها به صورت جداگانه و از خارج بدنه وارد لوله احتراق مي شود به همين دليل در صورت خراب شدن يكي از ترموكوپل ها، تعويض آنها به راحتي صورت مي گيرد. از طرف ديگر اختلافي بين دماي واقعي و دماي نشان داده شده بر روي نمايشگر وجود ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/28
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

طي ساليان اخير رشد سريع و چشمگير صنايع گوناگون از يك سو و ازدياد جمعيت، افزايش بي‌رويه مصرف انرژيهاي تجديدناپذير و كاهش اكتشافات مخازن نفت و گاز از سوي ديگر جهان را با بحران تازه‌اي در خصوص تأمين انرژي مورد نياز صنايع مرتبط مواجه نموده است. به علاوه با كاهش ذخاير نفت سبك و افزايش قيمت نفت، توليد از مخازن نفت سنگين افزايش يافته است. همانطور كه نشان داده است ذخاير قابل توليد نفت سنگين و قير طبيعي زمين بيش از ذخاير نفت سبك باقي مانده آن است. به همين دلايل به نظر مي‌رسد نفت سنگين منبع اصلي و استراتژيك انرژي در قرن جديد به شمار مي‌آيد. همچنين با توجه به وجود مخازن نفت سنگين در ايران، بكر بودن اين مخازن، عدم توليد از آنها، افت توليد مخازن نفت سبك در آينده نزديك، افزايش مصرف داخلي، بالا رفتن تقاضاي جهاني نفت و حفظ ثبات توليد در اوپك ضرورت انجام مطالعات دقيق آزمايشگاهي و ميداني براي بررسي بهترين روش توليد از اين مخازن جهت شناسايي و بكارگيري فن‌آوريهاي استحصال اين نوع مخازن و تسريع در توسعه و بهره‌برداري از آنها را ايجاب مي‌نمايد. فرآيند تزريق تناوبي بخار و حلال(Steam Over Solvent Process) به عنوان جديدترين روش ازدياد برداشت در مخازن نفت سنگين كاربرد دارد. كاربرد اين روش در مخازن نفت سنگين كربناته ايران از اهميت ويژه اي برخوردار است.دستگاه مذكور به نحوي طراحي شده است كه مي توان در آن از مزاياي دو روش ازدياد برداشت بصورت همزمان استفاده كرد. اين دو روش عبارتند از : 1- تزريق بخار (روش حرارتي) 2- تزريق حلال (روش غيرحرارتي) نحوه كار اين دستگاه آزمايشگاهي به اين صورت است كه ابتدا يك توده بخار به درون مغزه تزريق مي شود كه در نتيجه اين عمل بر اثر مكانيسم انبساط نفت، مقداري از نفت باقيمانده مخزن توليد مي گردد. در مرحله بعد جهت استفاده از مزاياي تزريق گاز از جمله كاهش گرانروي نفت، يك توده مشخص از حلال (به فرم گاز) به مغزه تزريق مي شود. در پايان هم جهت بازيابي حلال استفاده شده و استفاده بيشتر از مزاياي تزريق بخار ، توده ي ديگري از بخار به مغزه تزريق مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/22
تاریخ ثبت: 1392/02/07
خلاصه اختراع:

عنوان: دستگاه جداسازي و ذخيره سازي دي اكسيد كربن توليد شده در طي فرآيند احتراق درجا زمينه فني اختراع مربوط : بين رشته هاي مهندسي نفت مشكل فني: گازهاي گلخانه اي گازهايي هستند كه منجر به گرم شدن كره زمين مي شوند. خيلي از فعاليت هايي كه انسان در سطح كره زمين انجام مي دهد باعث افزايش اين گازها مي شود و در نتيجه يكي از اثرات تراكم اين گازها صدمه ديدن لايه ازن است.حال يكي از فرآيند هايي كه منجر به توليد گازهاي گلخانه اي مي شود، فرآيند احتراق درجا مي باشد. در اين فرآيند گازهاي مختلفي ايجاد مي شود كه مهمترين آن دي اكسيد كربن مي باشد. به طور مثال در يك فرآيند احتراق درجا در حدود 20 درصد دي اكسيد كربن توليد مي شود. حال بايد دستگاهي طراحي شود كه بتواند دي اكسيد كربن را ذخيره كند تا هم از انتشار گاز هاي گلخانه اي و آسيب رساندن به محيط زيست جلوگيري كنيم و هم از دي اكسيد كربن ذخيره شده در جهت مورد نظر استفاده كرد. دي اكسيد كربن در فرايندهاي ازدياد برداشت از مخازن نفت مانند تزريق گاز و تزريق تناوبي آب و گاز كاربرد زيادي دارد. كاربرد :قابل استفاده در مراكز تحقيقاتي ازدياد برداشت نفت.

تاریخ ثبت: 1388/09/30
خلاصه اختراع:

با استفاده از دستگاه سرخ كن مخصوص پياز علاوه بر افزايش ظرفيت توليد كارخانه تا 5 برابر به دليل كاهش ميزان مصرف روغن به كمتر از 50 درصد ميزان معمولي هزينه هاي توليد به ميزان قابل توجه اي كاهش يافته به دليل استفاده از روغن تازه براي هر نمونه توليدي ميزان ماندگاري محصول از حداكثر 1 ماه به حداقل 6 ماه افزايش يافته و كيفيت محصول توليدي نيز از لحاظ رنگ و طعم افزايش مي يابد و در نهايت قادر به توليد محصولي سالم و ايمن بدون روغن سوخته و همراه با به حداقل رساندن ضايعات كارخانه خواهيم بود. بعلاوه به دليل كاهش ميزان مصرف سوخت كارخانه از 90 ليتر در ساعت به 20 ليتر درساعت هزينه احداث كارخانه به يكس وم هزينه احداث معمولي كاهش يافته و اين امر موجب كاهش آلودگي محيط زيست مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/24
مالک/مالکان: محمد معصومي موحد
تاریخ ثبت: 1391/06/21
مخترع/مخترعان: محمد معصومي موحد
خلاصه اختراع:

دستشويي تاشو هم سطح ديوار با قابليت تطهير شرعي كاربرد آسان جديد طوري طراحي شده كه در موقع عدم استفاده از آن تقريبا هم سطح ديوار قرار گرفته به صورتي كه فقط 4- 5 سانتي متر از ديوار فاصله داشته و براي كسانيكه از دستشويي اوليه مي خواهند استفاده كنند مزاحمتي ندارد. با ارتفاع 35- 40 سانتي متر از سطح زمين براي كسانيكه درد مفاصل و يا آرتروز و غيره دارند و هنگام قضاء حاجت مشكلاتي دارند بسيار مفيد مي باشد. و اين ارتفاع با تجربه اثبات شده و بهترين حالت آن مي باشد. در ضمن دستشويي هاي ديگري كه در اين زمينه ساخته شده اند چون در محيط كوچكي مانند محيط دستشويي در روي زمين قرار مي گيرند هميشه دست و پا گير بوده و يا بايد شخص استفاده كننده آن را بعد از استفاده هر بار به بيرون از دستشويي انتقال دهد. در صورتي كه دستشويي ساخته اينجانب با يك حركت هم سطح ديوار قرار گرفته و پايه ها و حائل هاي جلوگيري از ترشحات آن همزمان و خود به خود خم مي شوند.

موارد یافت شده: 7