لیست اختراعات با مالکیت
محمدمهدي اسماعيلي
4 عدد
زمينه علمي: بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان ها با استفاده از علم مهندسي مكانيك است. سيستم روشنايي طبيعي ساختمان با توجه به اين كه با نور ورودي از پنجره ها در اغلب ساختمان ها نمي توان نور كافي مورد نياز براي تمام ساختمان را تامين كرد و نياز به نور مصنوعي لامپ وجود دارد و تابش نور مستقيم خورشيد به داخل ساختمان نيز باعث ايجاد گرماي بيش از حد مي شود، در تلاشيم تا از نور خورشيد به نحوي استفاده كنيم كه هم از روشنايي آن در سطح مطلوبي استفاده شود و هم از ورودگرماي بيش از حد به داخل ساختمان جلوگيري گردد. لذا با ارائه طرح سيستم روشنايي طبيعي و با انتقال نور خنك شده (با حذف بخش غير مرئي نور) به داخل ساختمان درپي حل اين مشكل هستيم. هدف ما از اين طراحي افزايش سهم نور خورشيد در تامين روشنايي مورد نياز براي زندگي انسان در ساختمان ها در طول روز است كه منجر به بهينه سازي مصرف انرژي مي شود و داراي مزاياي اقتصادي و بيولوژيكي براي انسان است.
گاز فلر و انرژي خورشيدي دو منبع مهم و ارزشمند انرژي در ايران به شمار مي آيند. ايران سالانه با سوزاندن 17 ميليارد متر مكعب گاز فلر بعد از روسيه و عراق جايگاه سوم در جهان را دارد و در دريافت تابش و انرژي خورشيد نيز در رتبه هاي بسيار بالا قرار دارد و از مناطق پرتابش كره ي زمين به شمار مي آيد. اما با نگاهي ديگر درميابيم كه ايران با سوزاندن گاز فلر سالانه ميزان بسيار زيادي انرژي را بدون استفاده از بين مي برد، همچنين نيروگاه هاي خورشيدي نيز با ضعف هايي مثل بازده پايين و عدم كارايي در شب مواجه اند. لذا در اين اختراع با تركيب نيروگاه دودكش خورشيدي كه نوعي نيروگاه حرارتي خورشيدي است و محصولات احتراق گاز فلر با دماي بالا، هم به كاهش انتشار آلاينده ها و گاز هاي گلخانه اي كمك مي كنيم و هم با تقويت نيروگاه خورشيدي بازده آن را بالا مي بريم و توانايي توليد انرژي در شب را به اين نيروگاه اضافه مي كنيم.
امروزه با توجه به فراگيري زندگي شهري و مشغله ي زياد افراد كه باعث محدوديت وقت مي شود و از سويي ترافيك، شلوغي و پرزحمت بودن انجام فعاليت هايي كه نياز به جابجايي در شهر ها دارد لزوم شكل گيري فناوري هايي براي ارائه ي خدمات و محصولات به صورت سريع و با سطح دسترسي بالا را بيش از پيش مي نماياند. مشكل: يكي از اين فعاليت ها كه هم وقت گير و هم باعث ايجاد ترافيك است، سوختگيري خودروي شهروندان است و وجود سيستمي براي حمل و سوخترساني و توزيع بهينه ي سوخت بنابر تقاضاي ساكنينِ كلان شهر ها نيازي محسوس به شمار مي آيد و البته حمل سوخت نيازمند سيستمي ايمن است. راه حل: لذا ما با توسعه ي فناوري سوخترسان هاي هوشمند به وسيله ي موتور سيكلت برآنيم تا علاوه بر رفع مشكلات طرح شده سوخت را ايمن، سريع و آسان به افراد برسانيم. اهم اجزاء اين سيستم شامل باك حمل، نگه دارنده ي باك، ليتر شمار، فيلتر، پمپ ضد انفجار الكتريك، شيلنگ، نازل، سنسورهاي سطح سنج، مكان ياب و سيستم پايدارساز ديناميكي است كه قابليت حمل 130 ليتر سوخت و سوخترساني را دارد
موارد یافت شده: 4