لیست اختراعات با مالکیت محمد عبداللهی
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ ثبت: 1398/10/10
خلاصه اختراع:

اكثر بيماران مبتلا به ديابت نوع دوم دچار چاقي هستند ، در 20 سال اخير افزايش شيوع چاقي از مشكلات اصلي سلامت جهاني محسوب مي شود يكي از عوارض اصلي چاقي و اضافه وزن ديابت نوع دوم مي باشد. برخي از اديپو كاين ها در اختلالات مرتبط با ديابت نوع 2 نقش دارند .واسپين (سرپين مشتق شده از بافت چربي احشايي) به يك عنوان آديپوكاين شناخته شده جديد، قادر به تعديل اثرات چاقي با افزايش حساسيت به انسولين است. ايــن آديپــوكين در بافــت چربــي احشــايي موشهاي اولتف كه مدلي از حيوانات چـاق بـا ديابـت نوع 2 بودند كشف شد. در مطالعات مختلفي ثابت شده است ، بين سطح پلاسمايي واسپين و مراحل اوليه شيوع ديابت مانندمقاومت به انسولين، ارتباط معني داري وجود دارد. امروزه سنجش سطح پروتئين واسپين با روش الايزا انجام مي شود كه فاقد سرعت و توجيه اقتصادي هستند . براي تشخيص سريع واسپين در غلظت هاي پايين ساخت آپتانسور با بهره گيري از خواص نانوساختارها ضروري است. در اين مطالعه ما طراحي يك آپتاسنسور الكتروشيميايي براي ارزيابي سطح واسپين با بهره گيري از ساخت نانو ساختارهاي طلاي گل مانند تثبيت شده بر روي سطح اسكرين پرينت كربن را با استفاده از فرآيند الكترودپوزيشن گزارش كرديم. فرآيند سنجش بر مبناي تشخيص توسط آپتامر اختصاصي واسپين تثبيت شده بر روي سطح اين آپتاسنسور واسپين با استفاده از واكنش خود انباشتگي صورت مي گيرد. اين آپتاسنسور جديد طراحي شده، انتخاب پذيري بالا و حساسيت بالايي را به همراه حد تشخيص 1/99 نانوگرم بر ميلي ليتر با يك رنج خطي وسيع نشان داد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/08/06
تاریخ ثبت: 1391/08/06
خلاصه اختراع:

دبي سنج توربيني داراي يك محفظه از جنس برنج مي باشد. در داخل محفظه يك توربين، هدايتگر و آرام كننده جريان وجود دارد. توربين غير فلزي بوده و پره هاي آن صاف و فاقد زاويه است. قسمت بيروني محفظه داراي يك شفت است كه طول اين شفت حدوداً 4 سانتي متر و قطر آن نيز حدوداً 5 ميلي متر است. اين شفت به گونه اي ساخته شده است كه در قسمت انتهايي آن يك آهنرباي حلقوي، هم اندازه با آهنرباي پروانه و با دو قطب قرار دارد و مركز تحتاني شفت بر روي برآمدگي موجود بر روي محفظه پلاستيكي قرار مي گيرد. بر روي شفت يك صفحه دايره اي با وزني سبك و رنگي تيره نصب شده است كه بر روي آن شش شيار وجود دارد. زماني كه توربين مي چرخد، شفت به گردش درآمده و صفحه دايره اي، همراه با آنها مي چرخد و در نتيجه شيارهاي موجود بر روي آن نيز مي چرخد. اين شيارها به اين منظور نصب شده است كه هر گاه يك شيار از مقابل سيستم دورسنج عبور مي كند، يك پالس از قسمت فرستنده سنسور از شيار عبور كرده و وارد قسمت گيرنده سنسور مي شود. تعداد اين پالس ها در يك ثانيه ميزان دور بر ثانيه شفت را بيان مي كند. داده هاي اين بخش توسط برنامه ميكروكنترلر موجود در سيستم الكترونيكي مدار تبديل به دبي شده و به صورت ديجيتال در LCD نمايش داده مي شود. از جمله كاربردهاي آن در صنايع نفت و پتروشيمي ، آب و فاضلاب ، و بالاخص در آزمايشگاه هاي علوم سيالات مورد استفاده قرار ميگيرد به طور مثال در آزمايش اندازه حركت سيال.

تاریخ ثبت: 1392/11/13
خلاصه اختراع:

امروزه ساخت پيل هاي سوختي گامي مهم در توليد انرژي به صورت پاك و با كمترين هزينه مي باشد. يكي از انواع اين پيل ها، پيل سوختي غشاء پليمري مي باشد. اين نوع پيل ها داراي اجزاي مختلفي هستندكه از آنها مي توان صفحات دو قطبي را نام برد. يكي از مشكلات پيش روي اين پيل ها، خوردگي اين صفحات مي باشد. از اين رو آلياژها و پوشش هاي متفاوتي به منظور افزايش طول عمر اين صفحات انتخاب شده است اما ميل به بهينه كردن ويژگي هاي اين صفحات وجود دارد. در اين اختراع با اعمال پوشش كربني بر روي SS-316، مقاومت به خوردگي نمونه ها افزايش يافت. براي اعمال پوشش كربني از روش اسپاترينگ (كندوپاش) استفاده شد. به منظور نتيجه گيري دقيقتر، پوشش به 3 ضخامت 100، 200 و 600 نانومتر بر روي زيرلايه فوق اعمال شد. تست هاي پلاريزاسيون خوردگي در اسيد سولفوريك 1 مولار و در دماي 70 درجه سانتيگراد انجام شد كه كاملا با محيط درون پيل سوختي شبيه سازي شده است. مقاومت به خوردگي نمونه ها در اين محيط افزايش يافت و حتي نمونه فولاد زنگ نزن با ضخامت 200 نانومتر بهترين عملكرد را داشته و مناسب قرارگيري در شرايط كاري مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/05/13
تاریخ ثبت: 1394/02/19
خلاصه اختراع:

در اين اختراع هدف ما بهبود زخمهاي ناشي از سوختگي مي باشد. اين زخمها همراه با علائم ناراحت كننده اي چون درد، التهاب و عفونت مي باشند كه در اين طرح كاهش التهاب و بهبود زخم با منابع گياهي چون رزماري و بابونه صورت ميگيرد. هدف از انتخاب اين عصاره هاي گياهي دارا بودن تركيبات ضد التهابي، آنتي باكتريال و همينطور اثرات سينرژيسم تركيب اين گياهان در بهبود زخم مي باشند كه تركيب اين سه عصاره در پماد پايه اثرات قوي در جهت كاهش التهاب و همچنين اثرات بهبودي بيشتر زخم را به همراه دارند.

تاریخ ثبت: 1394/12/16
مخترع/مخترعان: محمد عبداللهي
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: 1- مقصود اختراع: اختراع فرآورده دمنوش طبيعي از تركيب سه گياه علف چاي، سيلي مارين و شيرين بيان بعنوان يك فرآورده مكمل رژيمي محافظت كننده در برابر پيري 2- برجستگيهاي تكنيكي اختراع: اثرات آنتي اكسيدانتي و ضد پيري شاخص بر اساس مطالعات علمي معتبر، عوارض جانبي پايين، فرآورده مكمل غذايي كاملا طبيعي، تركيبي از گياهان آنتي اكسيدانت قوي 3- زمينه فني اظهارنامه اختراع: داروسازي، در فايل ضميمه روش ساخت و مقدار هر يك از گياهان مورد استفاده و همچنين اثرات فارماكولوژيك اين فرآورده در محافظت از بدن در برابر تسريع روند پيري تبيين شده است.

تاریخ ثبت: 1395/09/02
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: عنوان اختراع: توليد بيوديزل با استفاده از روش الكتروليز زمينه فني اختراع: شيمي و بيو تكنولوژي. با توجه به مشكلات زيست محيطي سوخت¬هاي فسيلي و نيز پايان¬پذيري آنها، طي ساليان اخير بحث جايگزيني سوخت¬هاي فسيلي مطرح مي¬باشد در اين راستا بيوديزل كه يك سوخت با منشا گياهي است جايگزين مناسبي براي گازوئيل مي¬باشد اما مشكل قيمت تمام شده بالا تا كنون مانع از جايگزيني كامل اين سوخت به جاي گازوئيل شده است با توجه به اين موضوع كاهش هزينه¬ها مربوط به مواد اوليه و روش مناسب و كم هزينه¬تر براي توليد بيوديزل راه حلي مناسب براي رفع اين مشكلات مي¬باشد، كه با استفاده از روغن پسماند آشپزي و ويژگي¬هاي مربوط به روش الكتروليز به وسيله الكترود متفاوت گرافيت و پلاتين كه به ما اين امكان را مي¬دهد كه از كاتاليست¬ها ، كمك حلال¬ها و همين¬طور الكل¬ها با ميزان خلوص صنعتي استفاده كنيم و از اين طريق قيمت مواد اوليه را كاهش دهيم همچنين با توجه به: ١-صرفه جويي در مصرف انرژي با توجه به عدم استفاده از حرارت دهي و انجام واكنش در دماي محيط ٢- صرفه جويي در زمان واكنش به ميزان چشم گيري از 8 ساعت به 2 ساعت ٣- استفاده از يك راكتور ساده‌تر و كم هزينه‌تر ٤- حذف مرحله خالص سازي روغن اوليه و آب گيري روغن اوليه ٥-صرفه جويي در مصرف آب در مرحله آب شويي به ميزان 7 برابر با توجه به مشكلات كم آبي به ما اين امكان را مي¬دهد كه در كنار استفاده از روشي نوين با هزينه¬هاي كمتر و ويژگي¬هاي مناسب تر را تجربه كنيم و به اين وسيله گام موثري جهت كاهش قيمت سوخت و افزايش راندمان سوخت توليدي برداشته شود.

تاریخ ثبت: 1396/05/16
خلاصه اختراع:

ابتكار حاضر در ارتباط با داروي گياهي SEQUMIN كه شامل عصاره هاي گياهي Rosa Canina (نسترن)، Urticadioica(گزنه)، Tanacetumvulgare (گل داودي) به همراه سلنيوم و اوره در يك زمينه الكترومغناطيسي و سپس مخلوط آنها با اجزاي گياهي كوركومين (زردچوبه) و كوئرستين است كه كاربرد درماني جهت مصارف پزشكي مخصوصا درمان ديابت نوع دوم دارد. در حال حاضر بيماري ديابت شايعترين مشكل سلامت جوامع بشريست. از آنجايي كه استرس اكسيداتيو بعنوان مهمترين مكانيسم ايجاد كننده ديابت شناخته شده، لذا آنتي اكسيدانها از عوامل موثر در كنترل و درمان ديابت هستند. ديابت نوع 2 با كاهش قندخون و افزايش ترشح انسولين درمان مي شود. در مطالعات علمي متعددي، آثار آنتي اكسيداني، كاهش قند خون و افزايش ترشح انسولين تك تك اجزاي تركيب گياهي SEQUMIN تاييد شده اند. تركيب عصاره هاي گياهي نسترن، گزنه، وگل داودي به همراه سلنيوم و اوره در يك زمينه الكترومغناطيسي (تحت عنوان آيمود (IMOD))، آثار آنتي اكسيداني و كاهش قند خون را نشان داد. در ابتكار حاضر كارآيي آيمود با افزودن اجزاي گياهي كوركومين و كوئرستين ارتقائ يافت و بعبارتي خاصيت افزايش ترشح انسولين نيز به خواص آيمود افزوده شد. لذا احتمال كارآمد بودن تركيب گياهي در درمان ديابت نوع 2 در مقايسه با آيمود افزايش يافت.

تاریخ ثبت: 1397/04/13
خلاصه اختراع:

تركيبات ارگانوفسفره مانند ديازينون از آفت كش هاي مورد استفاده وسيع در جهان هستند كه انباشت و حضور آن ها در محيط زيست و زنجيره غذايي همواره نگراني هاي بسياري را براي مسئولين در نياز به روش هاي سنجش دقيق براي اين تركيبات ايجاد كرده است. امروزه سنجش سطح ديازينون با روش هاي HPLC وGC انجام مي شود كه فاقد سرعت و توجيه اقتصادي هستند. براي تشخيص سريع ديازينون در غلظت هاي پايين ساخت آپتانسور با استفاده از نانوذرات ضروري است. در اين دستاورد يك آپتاسنسور فوق حساس براي تشخيص ديازينون به روش الكتروشيميايي و غير نشان دار، با استفاده از اسكرين پرنت طلاي حاوي نانوذرات طلاي اصلاح شده با آپتامرهاي تيول دار ساخته شد. زمان بارگذاري براي قرارگيري نانوذرات بر روي سطح اسكرين پرينت، 150 ثانيه با پاسخ الكتروشيميايي بالاتر بهينه سازي شد. ويژگي هاي الكتروشيميايي آپتاسنور با استفاده از ولتامتري چرخه اي و طيف سنجي امپدانس الكتروشيميايي تعيين شد. سنجش الكتروشيميايي با استفاده از ولتامتري پالس تفاضلي در محلول الكتروليت Fe(CN)6] 3-/4- انجام شد. پس از افزايش غلظت ديازينون در سطح آپتاسنسور در محدوده ي غلظت بين 1/0 تا 1000 نانومولار، روند كاهشي در ميزان جريان مشاهده شد. كمترين مقدار قابل اندازه گيري (LOD) اين آپتاسنسور ساخته شده 0169/0 نانومولار تعيين شد. همچنين در بررسي اختصاصي بودن آپتاسنسور هيچ گونه تداخل معني داري ازطريق ديگر آناليت هاي موجود در نمونه هاي واقعي مشاهده نشد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/06
تاریخ ثبت: 1387/01/31
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/11/03
مالک/مالکان: محمد عبداللهي
تاریخ ثبت: 1386/12/06
مخترع/مخترعان: محمد عبداللهي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 17