لیست اختراعات با مالکیت
منصور راسخ
2 عدد
از جمله مشكلات عدس در جهان، وجود مواد خارجي در توده عدس برداشت¬شده مي¬باشد. جداسازي ناخالصي از توده عدس توسط روش¬هاي سنتي، از نظر فيزولوژي اولاً نادرست است، زيرا هيچ¬گونه شرايط فيزيولوژيكي، شيميايي در آن لحاظ نشده است، ثانياً راندمان جدايش ناخالصي توسط اين روش سنتي پايين و در اين شرايط كيفيت محصول نهايي كاهش مي¬آيد و ثالثاً از نظر اقتصادي، استفاده از روش¬هاي سنتي، انرژي بالاتر و زمان بيشتري را در بر دارد، كه با توجه به بالا رفتن هزينه حامل¬هاي انرژي، سبب كاهش درآمد براي كشاورزان و فعالان در زمينه صنايع غذايي بخصوص شركت¬هاي صنايع كنسرو سازي مي¬گردد. از روش هاي سنتي مورد استفاده جهت خلوص حبوبات دستگاه بوجاري مي¬باشد. دستگاه بوجاري از يك موتور الكتريكي و يك بادبزن و سيني غربال تشكيل شده است كه هيچ تغيير خاصي در آن نمي¬توان اعمال نمود. بدين¬منظور در ابتدا با ضميمه نمودن موتور الكتريكي شماره 2، غربال¬هاي جديد با سطح مقطع مناسب، تعيين شيب غربال¬ها، مكانيزم چند ميله¬اي، ياتاقان، ميله خارج از مركز و تعيين فركانس مناسب سيني غربال¬ها، به تغيير دستگاه بوجاري براي عدس پرداخته شد. در نهايت با داشتن اين پارامترها دستگاه بوجاري جديد با شرايط مخصوص عدس، طراحي و ساخته شد.
روش هاي تشخيص فساد مواد غذايي عمدتا مخرب، پر هزينه، پيچيده و يا زمان برند. ايجاد روش ساده، ارزان و غير مخرب براي آناليز مخلوط پيچيده گازهاي مرتبط با زمان ماندگاري مواد غذايي كه قادر به تضمين ايمني و كيفيت باشد از راه كارهاي غلبه بر اين چالش است. سامانه مورد نظر از دو بخش سخت¬افزاري و نرم¬افزاري تشكيل ميشود. بخش سخت ¬افزاري خود شامل: سامانه تحصيل داده(f) ، حسگرها و محفظه حسگرها(e) ، محفظه نمونه¬گيري(b) ، شيرهاي الكتريكي(c)، پمپ¬هوا(d) و فيلترهوا (a) است. در سامانه بويايي براي كنترل تازگي روغن براساس تزريق بوي روغن از محفظه نمونه به درون محفظه حاوي سنسورها است. رسانايي سنسورهاي TGS2602 و MQ136 با گذر زمان به طور چشمگيري زياد مي شود كه بيانگر افزايش غلظت گازهاي حاصل از بوي فساد روغن و يا رها شدن گازهاي جديد است. تغييرات رسانايي سنسورها، توسط مدار الكترونيكي اندازه گيري مي شود و با استفاده از تراشه دريافت داده (ميكروكنترلر) و برنامه نويسي نرم افزاري درزبان لب ويوو، افزايش رسانايي به صورت تابعي از زمان، ضبط و به صورت منحني روي صفحه رايانه به نمايش در آمده و بر اساس نوع روغن (سالم، در آستانه فساد و فاسد) يكي از 3 چراغ سبز، زرد و قرمز را روشن مي كند و يا در فايل اكسل براي پردازش بعدي ذخيره مي شود. پردازش بو، عامل ضروري براي شناسايي طيف وسيعي از گاز توسط بيني الكترونيكي است. بنابراين داده هاي حاصل از قرار گرفتن TGS2602 و MQ136 در معرض بوي تعداد زيادي روغن در روزهاي متفاوت نگهداري برودتي، بعد از استخراج پارامتر، براي آموزش مدل هاي تشخيصي مثل شبكه عصبي مصنوعي به كار مي روند. از نرم افزار متلب براي استخراج پارامترها، پيش پردازش، همگون سازي و پردازش داده ها استفاده مي شود. هدف از اين آموزش ايجاد قابليت تشخيص جهت طبقه بندي روغن از نظر تازگي است. بيني الكترونيكي در زمينههاي صنايع غذائي و آشاميدني، داروئي، تشخيص بيماري در پزشكي، نظامي- امنيتي به عنوان پدافند غير عامل، پايش محيطي، كنترل بيوفرايند كاربرد دارد.
موارد یافت شده: 2