لیست اختراعات با مالکیت
مهدی نوری
8 عدد
مشكل بازرسي و نظافت قفس در طول دوره ، عدم وجود قابليت نظارت و كنترل عيني ( مانيتورينگ ) ، عدم وجود سيستم غذا دهي در طول دوره ، عدم و جود سيستم تخليه و وزن كشي ، عدم قابليت جا به جايي و انتقال قفس، عدم وجود سيستم تعليق مناسب ،استفاده از تور ها و تجهيزات سنتي وآسيب پذير ، عدم كنترل آنلاين پارامتر هاي دخيل و موثر در روند آبزي پروري ما با ارائه يك قفس در فرآيند آبزي پروري با انجام محاسبات دقيق روندي را به وجود آورده ايم كه در بتوان از اين دستگاه تحت هر شرايط جوي بهترين عملكرد و راندمان را انتظار داشت . از جمله ويژگي هاي منحصر به فرد قفس مورد نظر ميتوان به بكارگيري قطعات و تجهيزات با استفاده از فناوري نانو ،ربات هوشمند تميز كننده قفس ،سيستم محصور سازي اتوماتيك با دو روش اجرايي جهت انجام عمليات هاي درماني و ضروري ، سيستم تازه سازي آب و اكسيژن رساني، سيستم كنترل لجن و آلودگي،سيستم غذا دهي اتوماتيك سيستم اتوماتيك و هوشمند وزن كشي و تخليه ، سيستم مهندسي معلق سازي ،سيستم روشنايي و اعلام و خطر و دفع حملات پرندگان مهاجم و سيستم كنترل از راه دور و در نهايت پنل و مغز مركزي دستگاه كه ارتباط بين تمامي پارامتر ها و زير سيستم هاي ابداعي را به صورت كاملا هوشمند در قفس اشاره كرد . از جمله كاربرد هاي قفس هاي تمام مكانيزه ميتوان به پرورش انواع آبزيان سردابي و گرمابي در آبهاي آزاد ، دريا ها سد ها و ساير مناطق آبي و همچنين ايجاد زمينه بسيار گسترده اشتغالزايي در سراسر كشور اشاره كرد .
در اين طرح يك روش براي انتقال امواج الكترومغناطيسي به داخل ترانسفورماتور جهت تشخيص عيوب شعاعي سيم¬پيچ با استفاده از روش تصويربرداري راداري ارائه شده است. با توجه به اينكه تانك فلزي جزء لاينفك ترانسفورماتور مي¬باشد و امواج الكترومغناطيسي نمي¬توانند از فلز عبور كنند، در اين روش دريچه يا پنجره¬اي بر روي بدنه ترانسفورماتور به منظور انتقال امواج به داخل ترانس طراحي شده است. در اين طرح، از اپوكسي¬گلاس به عنوان يك عايق مناسب با قابليت عبور امواج با حداقل تلفات و انعكاس و داراي استقامت مكانيكي و حرارتي بالا در ساخت پنجره دي¬الكتريك استفاده گرديده است. مكان مناسب براي پنجره دي-الكتريك و ابعاد آن جهت نصب بر روي تانك ترانسفورماتور قدرت با توجه به قيود ميدان¬دور آنتن¬هاي ويوالدي و ورقه¬هاي مغناطيسي واقع در روبروي هر سيم¬پيچ بدست آمده است. امكان¬سنجي مكانيكي طرح ارائه شده با استفاده از نرم¬افزار ABAQUS مورد بررسي قرار گرفته و از جابجايي و تنش بسيار كوچك و استحكام بالاي آن اطمينان حاصل گرديده است. پس از ساخت تانك پيشنهادي براي ترانسفورماتور تك¬فاز، به تشخيص عيب شعاعي سيم¬پيچ در حضور تانك ترانسفورماتور با استفاده از روش تصويربرداري راداري پرداخته شده است. در اين روش تصويربرداري راداري، يك پالس باريك به سمت سيمپيچ ارسال شده و سيگنالهاي بازتاب شده از آن اندازهگيري ميگردد. سيگنال بازگشتي از سيمپيچ كه يك سيگنال يك¬بعدي ميباشد، دربرگيرنده بخشي از اطلاعات فيزيكي آن ميباشد. براي بهدست آوردن اطلاعات بيشتر از سيمپيچ، آنتنهاي فرستنده و گيرنده در طول محور سيم¬پيچ جابجا شده و سيگنال بازتاب شده از آن در نقاط مختلف اين محور اندازهگيري ميگردند. مجموعه اين سيگنالها يك دادهي دوبعدي را در حوزه زمان-فضا تشكيل ميدهند. اين داده دوبعدي، پس از حذف نويز و بخشهاي ناخواسته، با استفاده از الگوريتم مهاجرت كيرشهف به يك تصوير دوبعدي تبديل ميگردد. با تجزيه و تحليل تصوير بدست آمده، وجود تغيير شكل شعاعي سيمپيچ، محل و ميزان تقريبي آن تشخيص داده ميشود.
دستگاه فشرده ساز خاك هاي معدني ( بريكت ساز ) با قابليت تنظيم سرعت و ميزان مواد ورودي كه در حوزه صنايع معدني و تجهيزات فرآوري و بازيافت جهت استفاده از خاكه يا نرمه هاي معدني به صورت احجام گلوله مانند جهت استفاده در صنايع فولاد سازي و ريخته گري كاربرد دارد. استفاده محدود از دستگاه هاي وارداتي به علت مشكلات حجم زياد و قيمت بالا ، هزينه هاي تعمير و نگهداري بالا و ظرفيت نسبتا پايين توليد باعث عدم داشتن بازده و كارآيي مناسب آنها شده است. دستگاه هاي موجود مورد استفاده كه عمدتا از خارج كشور تامين مي شوند معمولا حجيم و با قيمت بالا تهيه مي گردند. با توجه به سيستم انتقال قدرت موتور ، گيربكس و چرخ دنده و قالب هاي سنگين تعمير و نگهداري آن ها داراي هزينه بالا و زمان بر مي باشد، در دستگاه فشرده ساز ساخته شده كه داراي ابعاد مناسب تر مي باشد با انتخاب سيستم انتقال قدرت زنجير و چرخ زنجيرسعي شده است از غلتك هاي سبك تر استفاده كه ضمن داشتن سرعت و ظرفيت توليد بالاي محصولات مختلف ، هزينه تعمير و نگهداري كمتري دارد. با تنظيم آسانتر ميزان دوران غلتك ، فاصله آنها با يكديگر و تنظيم ميزان ورودي مواد با صفحه كشويي تعبيه شده روي قيف ورودي، قابليت توليد انواع مختلف خاك هاي معدني با متريال و ابعاد مشخص را داراست.
دستگاه ارائه شده از يك بخش كنترلي اعم از درايور استپ موتور وآي سيم ميكرو كنترلر تشكيل شده است.اين ميكروكنترلر وظيفه كنترل دستگاه و درايور وظيفه راه اندازي استپ موتور را برعهده دارند.براي برش دقيق و يكنواخت نوارها از يك استپ موتور مناسب براي كشش نوار استفاده مي شود.به گونه اي كه استپ موتور با چرخش خود باعث حركت شفت مي شود و پارچه را به سمت جلو هدايت مي كند.قسمت رول در اين دستگاه به گونه اي تعبيه شده كه نوار يا رول مورد نظر روي آن قرار گيرد،اين كار باعث جلوگيري از بهم خوردن حركت رول و فشار كمتر به موتور براي كشش نوار و افزايش سرعت برش مي شود.براي راحتي در برش،دراين دستگاه يك كيبورد وصفحه نمايش قرار داده شده است.بدين صورت كه كافي است توسط كيبورد اطلاعات مربوط به برش اعم از تعداد و اندازه آن به دستگاه داده شود تا دستگاه به صورت خودكار شروع به قطع آن كند.مگنت و سيم داغ بخش برش را تشكيل مي دهند،كه مگنت با حركت دادن سيم داغ به بالا و پايين باعث برش نوار مي شود.براي شمارش نوارهاي برش خورده در اين دستگاه از ميكروسوييچ استفاده شده است،بطوريكه با هر برش مگنت ها با ميكروسوييچ برخورد كرده و شمارش ايجاد مي شود.علت استفاده از مگنت به اين خاطر مي باشد كه گاهي سيم داغ فرسوده شده و قدرت اوليه را براي برش ندارد،استفاده از ميكروسوييچ باعث مي شود كه با برخورد مگنت به ميكروسوييچ از برش نوار اطمينان حاصل كرده و شمارش دقيق انجام شود.براي ايمني بيشتر در اين دستگاه قسمت برش پوشانده شده است تا از مشكلات احتمالي مانند:برخورد دست يا اشيا ديگر با سيم داغ كه باعث آتش سوزي و خسارات غيرقابل جبراني مي شود،جلوگيري كند.همچنين يك فن در بالاي قسمت برش تعبيه شده كه باعث خروج دود ناشي از برش در دستگاه مي شود.سنسوري كه در اين دستگاه استفاده شده است براي توقف دستگاه به هنگام پايان نوار مي باشد كه اين امر باعث هوشمند سازي دستگاه مي شود.
يكي از مشكلات اساسي در عرصه منابع طبيعي كشور، ميزان قابلتوجه فرسايش بادي خاك و وقوع پديدههاي گردوغبار و كمبود دادههاي قابلاعتماد براي مطالعه و برنامهريزي بهمنظور كنترل اين پديده است. براي مطالعه فرسايش بادي از دستگاهي به نام تونل باد استفاده ميشود؛ بنابراين اختراع ادعايي ما يك دستگاه تونل باد پرتابل با بهرهگيري از تكنيك فتوگرامتري جهت محاسبه حجم خاك فرسايش يافته ميباشد. فرآيند به اين صورت است كه دستگاه بر روي خاك طبيعي عرصه قرار گرفته و تصويربرداري از سطح اوليه خاك انجام شده و سپس باد با سرعت و مدت كنترلشده به سطح خاك وزيده و سپس اقدام به تصويربرداري مجدد از همان سطح خاك ميگردد. سپس مدل و ابر نقطه سهبعدي رنگي خاك با استفاده از تكنيك فتوگرامتري تهيه و تفاوت حجم خاك قبل و بعد از فرسايش محاسبه شده به تحليل نقطهاي فرسايش خاك پرداخته ميشود. طبق نتايج، دقت بر روي طولهاي چك در قسمت بدنه تونل باد، حدود 2/0 ميليمتر ميباشد. در اين دستگاه، باد توسط يك فن مجهز به مدار كنترلي براي تنظيم سرعت باد توليد ميگردد. براي يكنواخت كردن سرعت باد از شبكه لانهزنبوري استفاده شده است. ضمناً اين دستگاه سبك بوده و قطعات قابليت جداسازي و حمل دارد
موارد یافت شده: 8