لیست اختراعات با مالکیت
پيام هوشمند
4 عدد
مكانيزم اين دستگاه به گونه اي مي باشد كه اپراتور با فشاري كه بر روي پدال مي آوردباعث ايجاد حفره اي درون خاك مي گردد.اندازه و عمق حفره مورد نظر را مي توان با توجه به نوع بذر تغيير داد. در قسمت بالاي مخزن دريچه اي قرار دارد كه محل ريختن بذر به داخل مخزن مي باشد. دستگاه فوق به گونه اي طراحي و ساخته شده است كه نيازي به پوشاننده جهت پوشاندن بذر ندارد و اينكار به راحتي و توسط پا صورت مي گردد.در طراحي و ساخت اين دستگاه دقت شده است از ساده ترين و ارزانترين وسايل موجود استفاده شود كه علاوه بر مكانيزم و كارايي راحت آن از نظر قيمت نيز براي كاربران كاملا به صرفه باشد. سازوكار پدال در اين دستگاه، شبيه سازوكار مدادهاي نوكي(فشاري) است كه توسط فشار اعمال شده بذر را به داخل خاك هدايت مي كند. مخزن بذر اين دستگاه، داراي حجمي حدودا ¼ متر مكعب مي باشد كه بذرها در اين مخزن قرار ميگيرد. اين مخزن در قسمت انتهايي دستگاه پنچ شده است. در قسمت بالاي مخزن دريچه اي قرار دارد كه محل ريختن بذر به داخل مخزن مي باشد.دريچه خروج بذر در انتهاي پايين مخزن قرار دارد كه ميتوان ميزان خروج بذر از مخزن را كنترل كند. موزع وظيفه توزيع بذر را بر عهده دارد و وظيفه شيار بازكن ايجاد شيار در زمين جهت قرار دادن بذر درون خاك مي باشد. ناخن اين دستگاه بذر را با فشار داخل خاك مي برد و رها مي كند وكارنده(نوك دستگاه) وظيفه كارنده كاشت بذر درون خاك مي باشد.
رو به اتمام بودن سوخت هاي فسيلي در آينده نزديك و توجه روز افزون به حفاظت از منابع انرژي، توجه جهانيان را به خود جلب نموده است. نوآوري در مديريت زباله ها (زائدات شهري) و در مجموع زيست توده ها اثر مفيدي بر توليد انرژي در كشور خواهد داشت. بر اساس تحقيقات جاري، نرخ رشد ساليانه جمعيت جهاني در حدود 2% تخمين زده مي شود. اين ميزان رشد جمعيت، تقاضا و مصرف زياد انرژي در كشورهاي مختلف دنيا را در پي خواهد داشت. استفاده از گاز سنتز (هيدروژن، متان، كربن مونوكسيد و ...) ناشي از گازي سازي پسماندهاي جامد شهري (زيست توده) و يك سيستم توليد انرژي، در ايران مي تواند به عنوان يك روش نوين منجر به افزايش سهم توليد انرژي و كاهش هزينه هاي دفن و اثرات مخرب زيست محيطي گردد. دفن زباله ها يا زيست توده ها در ايران درحال حاضر به شيوه غير بهداشتي انجام مي شود و در بسياري از شهرها بدون انجام عمليات بازيافت دفن خواهد شد كه نهايتا منجر به توليد شيرابه و آلوده شدن آبهاي زيرزميني مي گردد و از طرفي ساطع شدن گازهاي متان از پسماندهاي دفن شده بعد از مدت زماني خاص باعث تخريب محيط زيست و اثرات مخرب بر لايه اوزون خواهد شد.براي حل مشكل موجود بايد شناختي عميق در مورد نوع و آناليز زيست توده توليدي در كشور را داشت. در ابتدا مطالعه اي دقيق پيرامون آناليز فيزيكي و شيميايي زيست توده و زباله هاي شهري انجام گرفت، در ادامه بر اساس پتانسيل موجود در زيست توده به بررسي راه هاي توليد انرژي از آن پرداخته شد. گازي سازي يا تبديل زيست توده به گاز سنتز روشي جديد جهت تبديل عناصر كربن، هيدروژن، اكسيژن، نيتروژن موجود در زيست توده به گازهاي متان، هيدروژن، مونوكسيدكربن و ... مي باشد. گازي سازي يك فرايند شيميايي مي باشد و در حالت كلي شامل مراحل خشك كردن و تبخير بيوماس از طريق فرآيند پيروليز و در نهايت فرايند اكسايش و كاهش مي باشد. در يك سيستم گازي ساز، نواحي واكنش احتراق و گازي سازي جابجا هستند و هوا يا اكسيژن از كنار راكتور وارد شده و محصولات احتراق و پيروليز به سمت پائين حركت مي كنند؛ گاز داغ توليد شده هم به سمت پائين حركت كرده و روي چار داغ باقي مانده قرار مي گيرد تا واكنش گازي سازي انجام شود و نتيجه آن، گازهاي كم انرژي اما بدون تار مي باشد.
اين ماشين براي وجين كردن مزارع صيفي و سبزيجات، گلخانه ها، نهال كاري ها و غيره كه بصورت (رديفي) يا غير رديفي كاشته شده باشند مورد استفاده قرار ميگيرد. اين دستگاه به صورت پورتابل (قابل حمل) بوده، داراي موتور الكتريكي با باتري هاي قابل شارژ ميباشد. نيروي دوراني مورد نياز براي روتور وجينكن آن از اين موتور تامين ميشود. نيروي خروجي آن از طريق يك شافت فولادي به محور روتور وجينكن منتقل ميگردد. روتور يا عامل وجين كن ضمن حركت در بين رديفهاي كشت، ضمن بهم زدن سهي خاك و سله شكني مزرعه، علف هاي هرز را با وارد نمودن ضربه خرد نموده با خاك مخلوط مي نمايد. موتور از يك انتها داراي يك دسته ميباشد. كارگر با دست آن را نگه مي دارد و ضمن نشستن در مزرعه (چمباتمه زدن) آن را با يك دست هدايت و كنترل مينمايد. در داخل گلخانه ها يا باغچه هاي كوچك كه به برق دسترسي داشته باشند، مي توان با استفاده از يك آداپتور (كاهنده) از برق شهري استفاده نمود. به منظور جلوگيري از برخورد تيغه هاي وجين كن با گياه، اطراف تيغه ها توسط محافظ پلاستيكي احاطه گرديده است.
آب از دو بعد اقتصادي و بهداشتي حائز اهميت مي باشد زيرا محرك چرخه ي صنعت و رونق بخش فعاليت هاي كشاورزي است و همچنين آب سالم تضمين كننده سلامت انسان است. با توجه به رشد روز افزون جمعيت جهان و ثابت بودن منابع آبي مي توان پيش بيني نمود كه معضل كمبود آب به مشكل بزرگي در آينده تبديل خواهد شد. شيرين سازي آب هاي شور يكي از روش هاي تأمين تقاضاي رو به افزايش آب شيرين مي باشد. شيرين سازي آب يك فرآيند انرژي بر است كه معمولاً از منابع انرژي فسيلي در تأمين آن استفاده مي شود كه در دستگاه توليد شده پژوهش حاضر نياز به سوخت هاي فسيلي حذف گرديده است و به جاي آن از سوخت هاي تجديدپذير(خورشيدي) استفاده شده است. آب شيرين كن استفاده شده از نوع تبخيري مي باشد. نمك زدايي بيش از 60% آب ها با اين روش انجام مي گيرد، در اين روش همانند چرخه طبيعي آب در طبيعت، به آب شور گرما داده مي شود و سپس بخار آن به آب خالص تبديل مي گردد. آب شيرين كن حاضر متشكل از مخزن شامل يك مخزن فلزي، يك سيني حاوي آب شور، يك پوشش شيشه اي و يك پنل خورشيدي 80 وات و 9 لوله حرارتي از نوع ترموسيفون از جنس مس و شامل عمليات چسب كاري با استفاده از خمير سيليكون، چسب سيليكون، چسب آكواريوم حرارتي و عايق كاري با استفاده از اسپري فوم، طلق اكريليك، پشم شيشه و فوم هاي لوله اي و مقاومت الكتريكي جهت تنظيم توان انتقالي به فن و فن دمنده مي باشد، انرژي مورد نياز سيستم توسط تركيبي از پنل هاي خورشيدي و لوله هاي حرارتي جهت ارتقا بازده سيستم توسط تابش امواج خورشيد تامين مي گردد، كه هدف توليد انرژي حرارتي و الكتريكي مي باشد. در نتيجه توليد انرژي حرارتي، آب شيرين هم توليد مي شود به طوريكه انرژي حرارتي توليد شده (تلف شده) توسط پنل، بوسيله لوله حرارتي بازيابي مي شود و به سمت مخزن آب هدايت مي شود تا در اثر انتقال حرارت، دماي آب موجود در مخزن افزايش يابد و تبخيرسطحي شروع گردد. در صورت تداوم اين عمل قطرات آب بر روي سطح فوقاتي مخزن كه سطحي شيب دار است در اثر پديده ميعان تشكيل قطرات آب مي دهند و با توجه به شيب موجود در سطح به سمت مخزن آب مقطر و قابل شرب حركت مي كنند.
موارد یافت شده: 4