لیست اختراعات احسان اكبري
دستگاه آماده سازي و پخت انواع غذاهاي كبابي با استفاده از اشعه مادون قرمز، بدون نياز با استفاده از انرژي الكتريسته، يك دستگاه كاملاً ابتكاري بوده،كه از دو قسمت تشكيل شده قسمت اول بخش فوقاني دستگاه بوده كه وظيفه پخت غذا را بر عهده دارد به صورت اتوماتيك كار مي كند قسمت پخت ضمن حذف استفاده از سوخت هاي فسيلي، زغال چوب و روغن از پروسه پخت انواع غذاهاي كبابي، باعث افزايش سرعت آماده ساز ي غذا شده و همچنين در كاهش مصرف انرژي نيز به ميزان قابل توجهي مؤثر مي باشد. سيستم پخت دستگاه با استفاده از اشعه مادون قرمز بوده كه علاوه بر حرارت مستقيم و يكنواخت در سطح نمونه ها، محيط دستگاه را گرم نمي كند زيرا اشعه مادون قرمز براي انتقال نياز به وجود هوا ندارد. با فشار دادن دكمه استارت به شزط بسته بودن درب دستگاه و قرار گرفتن گريلها در محل خود دستگاه روشن شده و تابشي يكنواخت از اشعه در سطح نمونه ها توزيع مي گردد و جهت بهتر پخته شدن غذا گريلها به چرخش در مي آيند، در نتيجه آن تمام نقاط محصول به يك نسبت پخته مي شود. به علت اتوماتيك بودن دستگاه،اين روش پخت نياز به آشپز ماهر را برطرف نموده واپراتوررا جايگزين آشپز مي كند و زمان پخت غذا به ميزان زيادي كاهش مي يابد و پخت غذا در حجم هاي بالا را نيز به راحتي ميسر مي كند. از اين دستگاه در منازل و در ظرفيت هاي بالاتر براي آشپز خانه ها مي توان استفاده كرد.
سسها يكي از محصولات پرمصرف خوراكي در سراسر دنيا هستند كه در كشورهاي مختلف با ذائقه¬هاي متفاوت مورد مصرف قرار مي¬گيرند. با توجه به اينكه سس مايونز داراي 65 درصد روغن است و سبب افزايش بيماري هاي قلبي عروقي ميگردد. استفاده از اين محصول را دچار محدوديت كرده است لذا استفاده ازجايگزين-هاي چربي مي¬تواند نقش مهمي در توليد حمايت از مصرف كنند داشته باشد در همين راستا در اين طرح عنوان شده از كشك كه يك ماده غذايي سرشار از كلسيم و فسفر است و از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند به عنوان جايگزين 50 درصد از روغن سس مايونز استفاده شده است كه علاوه بركاهش ميزان چربي داراي كلسيم و فسفر مي¬باشد
اختراع مورد ادعا فرمولاسيون سنتز زرين الكتروديپوزيشن كاتدي (ED) است كه در صنعت خودروسازي جهت مقابله با خوردگي تمامي سطوح استفاده ميگردد، جهت ساخت اين پوشش از مواد شامل رزين پلي اپوكسايد (50-60 درصد)، ايزوسيانات نيم بلاك شده (30-45 درصد)، ايزوسيانات تمام بلاك شده (10-20 درصد)، كاتاليزور بيسموت اكسيد (1-5 درصد) و باز آميني دي اتانول آمين (5-15 درصد) استفاده شده است. جهت سنتز آن ايزوسيانات نيم بلاك به پلي اپوكسايد اضافه شده و در نهايت با باز آميني واكنش مي دهد پس از افزايش اسيد لاكتيك و ايجاد نمك آميني، رزين در آب قابليت امولسيون پيدا مي كند. اين فرآيند به صورت خودكار و در يك سيكل بسته انجام شده، لذا امكان بازيافت مواد مصرفي در اين نوع وجود دارد. شايان ذكر است حلال اصلي مصرفي در اين نوع محصول آب مي باشد و مشكل انتشار مواد آلاينده محيط زيست و يا بازيافت حلال هاي آلي در اين پوشش وجود ندارد. جهت پوشش دهي سطوح ابتدا سطح فلز تميز مي شود و عموما از فسفات براي آماده سازي سطح براي اعمال پوشش الكترونيكي استفاده مي شود سپس با استفاده از تجهيزات كنترل فرآيند، پوششها بر روي قطعه آماده سازي شده در يك حمام الكتروكوت اعمال ميشوند در مرحله بعد قطعه توسط مايع آبكشي كه از طريق غشاي اولترا فيلتراسيون به دست آمده است شست و شو مي شود سپس پخت قطعات انجام ميگردد.
موارد یافت شده: 9