لیست اختراعات با مالکیت رضا حيدري
58 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 58
تاریخ ثبت: 1398/10/03
خلاصه اختراع:

مهم‌ترين روش استخراج زغال‌سنگ روش استخراج جبهه‌كار طولاني مكانيزه است كه ازلحاظ توليد و هزينه با روش‌هاي سطحي قابل‌مقايسه است.يكي از خطرهايي كه ميزان آن در معادن زغال‌سنگ جهان نه ‌تنها كاهش محسوسي نيافته بلكه، به ‌ويژه دركشورهاي درحال‌توسعه، نيز افزايش‌ يافته است انفجارناشي از گاز متان وگرد زغال است. فروپاشي ناگهاني زغال‌سنگ و پرتاب لايه زغال بدون تعمد اوليه و همراه با انتشار بسيار زياد گاز را انتشار ناگهاني گاز گويند. در اين پديده ميزان گازبر پرتاب زغال شكسته شده در فاصله قابل‌توجهي مؤثر است. فرايند انتشار آني گاز زغال به دليل تأثير مستقيم بر حفظ ايمني محيط استخراجي ازطريق كاهش تنش‌ها و نيزحفظ پيوستگي عمليات و نيز وابستگي مسائل متعددي به كيفيت آن، بايد درمرحله طراحي با دقت مورد بررسي قرارگيرد. بنابراين پيش‌بيني پديده انتشار آني گاز مرحله ‌اي اساسي و بنيادي درطراحي و پس ‌از آن در پيشروي و استخراج است. هدف از ساخت و ابداع اين وسيله جديد كه بررسي و پيش بيني پديده انتشار آني گاز در معادن زغال‌سنگ جبهه‌كار طولاني مكانيزه و ارائه راهكار براي زه كشي گاز متان است. (سند به شماره 003888 الف/92 در تاريخ 1398/10/03 صادر شد)

تاریخ اظهارنامه: 1398/06/14
تاریخ ثبت: 1398/11/07
مخترع/مخترعان: محمدرضا حيدريان كلات
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع : اختراع بالشتكها يا كيسه هاي هوايي خود بادشونده قابل تنظيم باهسته ارتجاعي و بدون نياز به پمپ باد. اين اختراع مربوط به حوزه بالشتكها و يا كيسه هاي هوايي قابل تنظيم براي پاسخ به نيازهايي نظير قابليت تنظيم ابعاد، فرم وفشار و پوزيشن دهنده ها و يا اصلاح كننده وضعيت اعضاي بدن ويا خود باد شوندگي در جليقه هاي نجات و ... كه اين امكان در آنها بوجود آمده كه بر خلاف نمونه هاي پيشين بدون نياز به دمش باد و با مكش هوا توسط هسته دروني خود باد ميشوند . در كيسه هاي هوايي پيشين نياز به يك عامل خارجي براي دمش هوا وجود دارد كه هميشه مشكلي محدود كننده به لحاظ توليد ، عملكرد و كار برد و هزينه بوده ،قرار گرفتن يك ماده مانند اسفنج متخلخل ارتجاعي داخل كيسه هوا به نحوي كه قابليت ارتجاعي هسته هميشه پوسته را در پرترين حالت خود نگه دارد باعث ميشودكه از بيشترين حد تا كمترين حد خود فقط توسط شير هوا و با فشار بر بالشتك قابل تنظيم باشند و ديگر نيازي به وجود پمپ نباشد. ساختار بالشتكها از سه بخش اصلي تشكيل گرديده: 1-پوسته يا بدنه بيروني بالشتك (شكل 3 شماره1) 2-هسته يا بخش داخلي بالشتك(شكل 3 شماره5) 3-شير كنترل (شكل 3 شماره3) عملكرد و رابطه پوسته و هسته وشير تنظيم ،اين امكان را ميدهد كه چون هسته به پوسته فشار ميآورد تا به بزرگترين حالت برسد و پوسته براي رسيدن به آن نياز به هوا دارد شير كنترل با تنظيم ميزان هوا اين امر را كنترل ميكند و بالعكس وقتي به پوسته فشار مي آيد اجازه خروج هوا از شير امكان تغيير را ميدهد بنابر اين كنترل ابعاد فقط باشيركنترل ميسر ميگردد. (شكل 3 و4)

تاریخ اظهارنامه: 1397/09/29
تاریخ ثبت: 1398/11/20
مخترع/مخترعان: غلامرضا حيدري شريفي
خلاصه اختراع:

يكي از دغدغه هاي شركت هاي توزيع برق در ايران و سطح دنيا استفاده ار انواع تيرهاي برق از قبيل پايه هاي بتون، چوبي، فلزي، اسكلتي و كامبوزيتي مي باشد. ودر شبكه هاي توزيع برق با توجه به اينكه هر كدام از آنها معايب چشمگيري در جايگاه خود دارند اما به ناگزير مورد استفاده قرار مي گيرند و يكي از پراستفاده بودن اين پايه ها استفاده از پايه هاي بتني 9 متر و 12 متر مي باشد. از طرفي اين پايه ها بسيار سنگين و صدمه پذير در هنگام ضربات حاصل از تنشي و كنشي مي باشند و حمل و نقل و نصب آنها نياز به جرثقيل دارد كه اين مسئله يكي از بزرگترين معضلاتي مي باشد كه در زمان بحران و مخصوصا در مناطق صعب العبور جهت خدمات رساني به محله ها و مشتركين برق با مشكلات جديي روبرو مي نمايد. لاكن بر آن شدم براي رفع اين مشكل پايه اي طراحي نمايم كه در كنار ويژگي مقاومت و طول عمر و ايمني بالا بتواند قابليت حمل و نقل و نصب راحت فقط به همراه دو نفر بدون استفاده ار جرثقيل صورت پذيرد و حتي بتوان 4 الي 5 پايه را تنها با خودروي نيسان به راحتي حمل نمود. كه اين پايه به صورت چند تكه اي به شكل استوانه اي همراه با پوشش پرس شده پلاستيكي حاصل از بازيافت تايرهاي فرسوده خودرو مي باشد كه با استفاده از اين مدل پايه جهت استفاده برقكاران براي صعود و فرود به مانند تيرهاي چوبي با استفاده از ركاب هاي موجود بود. كه در هر نوع شرايط آب و هوايي بسيار راحت و ايمني خاطر مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/31
مالک/مالکان: رضا حيدري
تاریخ ثبت: 1391/04/31
مخترع/مخترعان: رضا حيدري
خلاصه اختراع:

معمولاً جهت نورپردازي از پرژكتورهاي مختلف براي كاربردهاي مختلف استفاده ميشود كه براي نور پردازي در سينما و تئاتر پرژكتورها در اندازه هاي بزرگ با وزن زياد و مصرف برق بالايي دارند. در پرژكتورهاي كه درحال حاضر وجود دارد به علت بزرگ بودن اندازه و وزن زياد نمي توان به راحتي آن را هر جايي نصب كرد و نياز به برق قوي با كابل هاي فشار قوي دارد. پرژكتوربرش نوربا اندازه بسيار كوچك و وزن كمي كه دارد به راحتي قابل جابجايي و نصب در هر مكاني مي باشد. مصرف برق آن بسيار ناچيز و به صرفه است. قيچي هايي كه بر روي اين پرژكتور تعبيه شده به شما اين امكان را مي دهد كه نور را به هر اندازه اي كه بخواهيد در شكل هاي مربع , مستطيل , داير و ديگر اشكال هندسي برش بزنيد بطور مثال مي توانيد يك قاب عكس را طوري نور پردازي كنيد كه فقط قاب عكس را روشن كنيد

تاریخ اظهارنامه: 1393/02/14
تاریخ ثبت: 1393/12/18
مخترع/مخترعان: عبدالرضا حيدري
خلاصه اختراع:

با توجه به وجود رطوبت وغبار درهوا مزاحمت هاي بسياري براي آدمها وصنايع ايجاد گرديده كه از كيفيت وكميت صنايع مرتبطه كاسته وزندگي انسانها درمعرض خطر روزافزون ميباشد . اين اختراع علاوه برافزايش كيفيت كاربري وسايلي مثل كولر هاي آبي درمصرف كمتر آب وتوليد هواي پاكتري باتوجه به كمبود جدي آب وآلودگي هاي ذرات معلق درهوا ضروري براي حفظ جان آدمهاست . درصنايع غذائي وكاني ودريائي حذف رطوبت وغبار نيز ضروري ميباشد. اين اختراع راهي براي حذف رطوبت وغباردر(كولرهاي آبي _تهويه هوا براي صنايع دريائي وغذائي وجذب رطوبت از مواد معدني )به طريق سرند مولكولي وفيلترينگ ميباشد

تاریخ ثبت: 1394/04/13
خلاصه اختراع:

هسته‌هاي خرما به دليل دارا بودن مقادير زياد فيبر خوراكي با كيفيت و برخي از ريز مغذي‌ها به ميزان مطلوب داراي ارزش غذايي-دارويي و بيولوژيكي بالايي هستند. امروزه تنها كاربرد آن به صورت محدود در غذاي دام است. در اين طرح ابتدا 1- هسته هاي خرما تحت شرايط بهينه آرد شده و به منظور افزايش كيفيت فرآورده هاي غلات آرد، به عنوان مكمل به نسبت‌هاي 10 و 30 درصد با آرد گندم مخلوط و مورد استفاده قرار گرفت. 2- فيبر رژيمي بر اساس روش استاندارد بر مبناي فيبر خنثي استخراج شد كه حدود 70 درصد بود. 3- هسته هاي خرما پس از رفع خواب (تيمار اسيدي-حرارتي) جوانه زده، سپس آرد شده و به صورت خالص و يا به عنوان بهبود دهنده نان مورد استفاده قرار گرفت. 4- روغن هسته خرما با حلال مناسب استخراج شد، ميزان روغن 10 درصد، اسيد چرب غالب آن اولئيك بود و پايداري حرارتي مطلوبي داشت. 5- آرد توليد شده به عنوان مكمل محيط كشت باكتري‌هاي اسيد لاكتيك باعث افزايش معني‌دار رشد شد. 6- پس از اعمال فرايند حرارتي بر هسته‌ها دمنوش با طعمي بسيار شبيه به قوه و خواص درماني مطلوب توليد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/10
تاریخ ثبت: 1394/12/22
مخترع/مخترعان: غلامرضا حيدري شريفي
خلاصه اختراع:

بسمه تعالي دستگاه فازمتر لرزشي تستر فازمتر لرزشي تستر به اين منظور ساخته شده است تا از حوادث برق گرفتگي جلوگيري كند كار فازمترهاي امروز به اين شكل مي باشد كه وقتي اين دستگاه را به وسيله برق متصل مي كنيم.نشان مي دهد كه آيا اين وسيله در آن برق جريان دارد.ياخير.اگر جريان داشت توسط لامي كه در آن موجود مي باشد روشن مي شود كه نشان دهنده آن است كه برق جريان دارد. اين وسيله معايبي دارد آن است كه اولا وقتي لامپ بسوزد نمي توان متوجه شد كه اين وسيله سالم است يانه.نميتوان متوجه شد كه برق از نقطه مورد نظر عبور ميكند يانه.دوما اينكه نور اين لامپ ها به مرور زمان كم ميشود وقتي به وسيله برقدار زده شود نور كم از خودنشان ميدهد ويا اصلا نشان داده نمي شود.كه ما نيز درگذشته وحتي در زمان حال زندگي ميكنيم بسياري از افراد مخصوصا كاركنان سازمان برق نيز دچار برق گرفتگي شده اند.فازمتر بعدي كه ميتوان از آن نامبرد فازمتر صدا دار مي باشد كه اين وسيله در ميان مردم كاربردي ندارد و زود خراب ميشود.چون بيشتر مواقع از خود صدا بروز نميدهد يا اگر صدا ايجاد شود مخصوصا در جاي شلوغ شنيده نمي شود.واين امر باعث برق گرفتگي آنها مي شود. به همين منظور به اين فكر افتاديم كه فازمتري طراحي كنيم كه اين معايب ها را بپوشاند.به همين دليل از آنجايي كه يكي از افراد گروه در سازمان اداره برق مي باشد با مشورت و تحقيق بسيار در اين زمينه به اين فكر افتاديم كه فازمتري را طراحي كنيم كه از خود لرزش بروز دهد كه وقتي كاربر آن را به وسيله اي كه برق در آن جريان دارد متصل كند از خود حركت (لرزش-ويبرشن) و هم صدا توليد ميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/29
تاریخ ثبت: 1395/02/04
مخترع/مخترعان: غلامرضا حيدري شريفي
خلاصه اختراع:

سرقت تجهيزات به ويژه سرقت سيم ها باتوجه به افزايش قيمت مس همواره از دغدغه هاي مهم شركت هاي توزيع بوده وهرساله هزينه هاي بسيار زيادي را به دوش شركت هاي توزيع گذاشته و اين مسئله علاوه به هزينه هاي مضاعف باعث نارضايتي مردمي-كاهش وسبب بروز ضعف ولتاژ در شبكه هاي توزيع ميگردد لذا با توجه به اين مسئله به آن شدم كه طرحي و راهكاري ارائه گردد كه سبب كاهش سرقت سيم هاي مسي در شبكه گردد.لذا پيشنهاد طرح سيستم محافظ ضدسرقت سيم هاي مسي در شبكه هوايي با تحقيقات فراوان را ارائه نمودم كه باهماهنگي اداره برق استان گيلان-كوچهصفهان امورحراست و روابط عمومي طرح پايلوت به طول 500متر (15اسپن) در محيطي آلوده اجرا گرديد كه به مدت يكسال در روستاي جعفرآباد كوچصفهان اجرا گرديد كه الحمدالله سربلند شديم و در طول مدت هيچ سرقتي صورت نگرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1394/12/17
تاریخ ثبت: 1395/07/13
مخترع/مخترعان: غلامرضا حيدري شريفي
خلاصه اختراع:

قابليت نصب راحت و سريع بر روي شبكه به مدار (مسي و آلومينيومي) و محل و نقل آسان به توسط برقكاران چه در روزهاي بحران و چه در روزهايي با شرايط جوي آرام و نحوه نصب دستگاه بر روي شبكه به اين صورت مي باشد كه ميله U شكل به داخل يكي از گلوگاههايي مقره نصب شده بر روي شبكه رفته و با قراردادن دستگاه و ميله عايق U به مقره چفت شده و پس از آن دو سيم بكسل مجزا و متحركي را كه دو سر هركدام به يك كلمپ (چفت شونده به سيم) متصل مي باشد به دو طرف سيم شبكه مي شود كه پس از انجام نصب دستگاه بر روي شبكه دستگاه آماده براي فلش گيري (جمع كردن سيم) به توسط آچار مي باشد.

تاریخ ثبت: 1396/05/30
خلاصه اختراع:

امروزه عمليات حفاري و انفجار در معادن و صنايع عمراني كشور بخصوص راه سازي كاربرد زيادي دارد. عمليات حفاري و انفجار از جمله مهمترين فرآيندهاي استخراج معادن روباز هستند كه گاهي اوقات باعث بوجود آمدن مشكلاتي مي‌شوند كه از جمله آن‌ها مي‌توان به پديده‌هاي لرزش زمين، پرتاب و شكست بيش از حد سنگ اشاره كرد كه بايد به دقت مورد تحليل و بررسي قرار گيرد تا از خسارت‌هاي جاني و مالي ناشي از آن جلوگيري به عمل آيد. تاكنون در روش‌هاي آتشباري كنترل شده بيشتر به منظور پايداري پله‌هاي معدن كاري و ترانشه‌ها بوده است. در اثر انفجار ماده منفجره گازهاي پر فشار در داخل چال بوجود آمده و در نتيجه فشار انفجار به توده سنگ وارد مي شود كه باعث خرد شدن سنگ‌هاي اطراف چال مي‌گردد. پرتاب سنگ پديده حركت كنترل نشده قطعات خرد شده سنگ مي‌باشد كه در عمليات انفجار توليد مي‌شوند و يكي از منابع اصلي آسيب ديدن سازه‌ها و تجهيزات و صدمه ديدن افراد را تشكيل مي دهد. پارامترها و شرايط خاصي در بوجود آمدن اين پديده موثر مي باشند. هدف از ساخت و ابداع اين وسيله جديد كه درون چال‌هاي انفجاري قرار مي‌گيرد، جلوگيري (كاهش) از پرتاب سنگ و لرزش حاصل از انفجار است. قطعه طراحي و ساخته شده در ته چال قرار مي‌گيرد و عمليات خرج گذاري و گل گذاري بر روي آن صورت مي‌گيرد. در اين روش فرآيند خرج گذاري تغيير يافته و ميزان خرج در هر چال به صورت بهينه قرار مي‌گيرد.

موارد یافت شده: 58