لیست اختراعات با مالکیت تربيت
500 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
نتایج سرچ > ۵۰۰
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/25
تاریخ ثبت: 1391/01/27
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در طبقه بندي بين المللي اختراعات در دسته ي مهندسي، مكانيك، روشنايي جاي دارد و شامل، ساخت مواد FGM با روش V.A.R.T.M بر پايه ي انتقال مي باشد. خواص مكانيكي ماده ي FGM در راستاي ضخامت متغير و در صفحه ي ماده ايزوتروپ هستند. با استفاده از روش V.A.R.T.M براي ساخت، دسته ي جديدي از مواد مدرج تابعي موسوم به FGC معرفي شده است. نمونه ي FGC ساخته شده با آناليز SEM و تست هاي حرارتي و كشش مورد بررسي قرار گرفته است. نشان داده شد كه ، روش V.A.R.T.M روشي بسيار مناسب و در عين حال كم هزينه براي ساخت مواد مدرج تابعي است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/26
تاریخ ثبت: 1391/01/28
خلاصه اختراع:

دستگاه استخراج فيله ژل گياه دارويي صبرزرد

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
تاریخ ثبت: 1391/02/16
خلاصه اختراع:

سپر خودرو (سپر با هسته تكرار پذير حلقوي هشت ضلعي پر شده با فوم) با توجه به طراحي صورت گرفته بر مبناي يك ساختار تكرارپذير و دقت بالا كه سفتي و جذب انرژي بالايي را فراهم مي سازد امنيت سرنشينان را تامين خواهد كرد. توجه صنعت خودرو در ساليان اخير (در كشورهاي پيشرفته) روي ضربه پذيري بهتر سازه خودرو و سيستم هاي محافظ موثر معطوف شده است. عملكرد سپر هنگام تصادف بايد به گونه اي كنترل شده باشد تا انرژي جنبشي ضربه را تلف نمايد بدون اين كه به داخل كابين سرنشين بيايد براي حصول اين عملكرد اين سازه سپر براي كاهش شتاب كاهشي و نيروي هاي حاصل انتقالي به سرنشين دچار فرو ريزش مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/04
تاریخ ثبت: 1391/03/01
خلاصه اختراع:

سامانه اندازه گيري ارتعاش بوسيله شتاب سنجها و انكودر

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/03/01
مخترع/مخترعان: علیرضا احمدی
خلاصه اختراع:

سنجش پارامترهاي آمادگي جسماني مي تواند در تعيين وضعيت سلامت افراد، توسعه نيمرخ جسماني ورزشكاران، مشخص كردن پيشرفت در يك برنامه تمريني ويژه، استعداديابي و تحقيقات علمي كمك نمايد. از آزمون هاي مهم آمادگي جسماني مي توان به، آزمون قدرت عضلاني (مثل: كشش بارفيكس با حداكثر وزنهاي كه شخص مي تواند حمل كند) و آزمون استقامت عضلاني (مثل: مدت تكرار حركت بارفيكس، سرعت تكرار حركت بارفيكس و آويزان شدن از بارفيكس با آرنج هاي خم) اشاره نمود. قدرت و استقامت عضلاني در ابعاد آمادگي جسماني و حركتي از اهميت ويژه اي برخوردار است و يكي از آزمون هاي سنجش پارامترهاي ذكر شده، آزمون بارفيكس مي باشد. دستگاه بارفيكسي كه هم اكنون در بسياري از فضاهاي ورزشي از جمله پارك ها نصب شده است. تنها داراي يك يا دو مقدار ارتفاع براي بارفيكس رفتن مي باشد و فاصله قرار گيري در دست در هنگام بارفيكس رفتن نيز همواره يك مقدار ثابتي مي باشد. كه اين ويژگي ها بارفيكس رفتن را براي افرادي كه قدشان كوتاه تر يا بلندتر از اين دو ميزان ارتفاع هست مشكل مي نمايد و نيز افراد فاصله قرار گيري در دست شان در هنگام بارفيكس رفتن را نمي تواند تغيير دهند. از طرفي نيز به زنان و كودكان زير ۱۲ سال توصيه مي شود كه اين حركت را در حالت درازكش و خوابيده بروند كه انجام اين حركت در اين حالت امكان پذير نمي باشد. از اين رو در اين طرح محقق پيشنهاد ساخت دستگاهي را ميدهد كه داري مشكلات دستگاههاي فعلي نباشد. در دستگاه ساخته شده يك ارتفاع قابل تغيير از صد تا دويست و شصت سانتي متر (نه پله بيست سانتي۔ متري در نظر گرفته شده است تا افراد بتوانند بر اساس قدشان ميزان ارتفاع ميله بارفيكس را تنظيم نمايند. از طرفي اين دستگاه مناسب زنان و كودكان زير ۱۲ سال كه بايستي در حالت خوابيده اين حركت را انجام دهند، نيز مي باشد. در دستگاه ساخته شده حاضر افراد مي تواند به جاي يك طول ثابت بين دو دست، در يك بازه صفر تا صد سانتي متري دستتانش را قرار دهد. اين دستگاه براي افراد مختلف با عرض شانه هاي متفاوت و يا افرادي كه تمايل دارند ميزان فاصله دو دست در هنگام بارفيكس رفتن را تغيير دهند، مناسب مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/03/01
مخترع/مخترعان: علیرضا احمدی
خلاصه اختراع:

ميل وزن متغير ورزشهاي زورخانه

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/21
تاریخ ثبت: 1391/03/03
خلاصه اختراع:

در دانشكده هاي تربيت بدني و علوم ورزشي (بهداشت و طب ورزشي) علوم پزشكي فيزيوتراپي و مراكز بازتواني امروزه استفاده از دستگاههايي كه مختص به اندازه گيري دقيق و خاص و همتچنين بتواند حس وضعيت مفصل مچ پا را كه عموما در ورزش ها دچار آسيب مي شود را در يك زنجيره بسته همراه با تحمل وزن اندازه گيري كند وجود نداشته است. استفاده از وسيله اي كه بتواند اين اختلال را اندازه گيري و شدت آن را مشخص كند تاكنون وجود نداشته است. همچنين استفاده از دستگاههاي جايگزين براي اندازه گيري حس وضعيت مفصل مچ پا به دليل اينكه با خطاي اندازه گيري بالا داشتن قيمت هاي گران عمر مفيد كوتاه مدت براي تمام مراكزي كه نياز به اندازه گيري اين حس براي درمان و بهبود آن دارند را دشوار ساخته است. علاوه بر اين نياز به اطلاعات دقيق تر در زماني كه فرد در حين فعاليت و تحمل وزن مي باشد نسبت به وضعيت عادي استراحت نشسته بيشتر مورد نياز است. به همين منظور دستگاه اندازه گيري حس وضعيت مفصل مچ پا با استفاده از صفحات چوبي لترون طراحي و ساخته شده است. بدين صورت كه اين وسيله از دو جعبه يكي بزرگتر و ديگري كوچكتر و قابليت قرارگيري در جعبه بزرگ طراحي شده است. جعبه داخلي از دو بخش مجزا تشكيل شده است يك قسمت ثابت و ديگري قسمت متحرك (شكل 1). قسمت ثابت در ابعاد 45*19.5*39.5 ساخته شده است و قسمت متحرك به قطر 16 ميلي متر در طول 41 و عرض 39.5 طراحي شده است. صفحه متحرك توسط 4 لولاي ساده كه قابليت حركت تا 90 درجه به بالا و پايين را داشته باشد به صفحه ثابت متصل شد (شكل 2) براي ايجاد ثبات و نگه داشتن صفحه متحرك ما با استفاده از يك پين آهني به قطر 10 ميلي متر و طول 45 سانتي متر استفاده كرديم تا هم بتواند قابليت عبور از سوراخ ها و نگه داشتن از ثبات كافي برخوردار باشد. اين جعبه درون جعبه بزرگتر قرار مي گيرد و قسمت ثابت آن با جعبه بزرگتر فيكس مي شود براي جلوگيري از حركت در داخل آن و جابه جايي راحتر جعبه بزرگتر در ابعاد 100*45*40 طراحي شده است . دو ديواره اين جعبه براساس ميزان جابه جايي قسمت متحجرك جعبه داخلي از 0 تا 25 درجه بالا و 25 درجه پايين درجه بندي شده است . (شكل 3) به طوريكه مبدا براي درجه بندي به موازات خط افق صفر درجه در نظر گرفته مي شود. اين زاويه (0 درجه) به عنوان مبدا حركات اين دستگاه در نظر گرفته شد سپس براي قابليت اندازه گيري بيشتر اين دستگاه به صورت 2.5 درجه 2.5 درجه تا 25 درجه به بالا و پايين بدنه جعبه بزرگتر سوراخ شد. اين كار باعث مي شد تا اين دستگاه قابليت اندازه گيري درجات متفاوت را داشته باشد. براي جا به جايي راحت تر دستگاه حاضر در قسمت مركزي جعبه بزرگتر دو سوراخ دايره اي مانند را طراحي كرديم تا به عنوان دستگيره براي جابه جايي راحتر مناسب باشد. سطح جعبه داخلي را با پوشش مناسبي عايق بندي شد تا قابليت بهتري براي اندازه گيري و همچنين از سر خوردن هنگام اندازه گيري جلوگيري كند. در مجموع اين جعبه اندازه گيري به طوري طراحي شد تا قابليت اندازه گيري حس وضعيت مفصل را در حالت تحمل وزن و چرخه بسته را داشته باشد و بتواند اطلاعات دقيقفتري را در اندازه گيري حس وضعيت مفصل ايجاد كند. براي درجه بندي ديواره هاي جعبه بزرگ ابتدا هر كدام از درجه ها نسبت به خط افق و اهرمي كه به قطر 10 ميلي متر براي نگه داري صفحه متحرك جعبه داخلي بود اندازه گيري شد و سپس با استفاده از دستگاه CNC محل هاي درجه بندي شده به طور دقيق سوراخ شد تا از خطاي اندازه گيري جلوگيري نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/03
تاریخ ثبت: 1391/03/06
خلاصه اختراع:

در شرق ايران كه منطقه خشك و كويري و كم باراني است روابط پيچيده اي را در اين باره مشاهده مي كنيم. با توجه به كمبود منابع آب ايران، وسعت كشور، پراكندگي زمينهاي قابل كشت و هزينه بالاي تهيه و انتقال آب و ساير دشواريها، ضروري است كه براي بالا بردن بازدهي محصولات كشاورزي، از آب حداكثر استفاده به عمل آيد و از اتلاف آن جلوگيري شود. اين كار بدون توجه به اصول آبياري ميسر نخواهد بود. به جهت رفع مشكلات موجود در امر آبياري خصوصا در روشهاي سنتي از قبيل: هدر رفت آب، صرف انرژي و وقت زياد توسط آبياران و كشاورزان و رفع مشكلات عدم ديد در هنگام آبياري شبانه اقدام به ساخت دستگاه هشدار دهنده آبياري گرديد. اساس كار دستگاه بر پايه استفاده از آب به عنوان ارتباط دهنده و ماده هادي جريان در يك مدار ساده جهت روشن نمودن يك لامپ و دستگاه مولد صدا مي باشد. در ابتدا ارتفاع آبياري صفر است و براي روشن شدن چراغ و آژير نياز به وجود آب در سطح زمين است. دستگاه از يك بدنه پلاستيكي جهت استقرار در زمين و اتصال ساير قطعات و يك بخش الكتريكي جهت هشدار تشكيل شده است. در قسمت انتهاي آن چند سوراخ جهت ورود آب تعبيه شده است. (شكل شماره 2). قطبين مثبت و منفي اين مدار يكي در پايين ترين قسمت دستگاه بر روي صفحه اي فلزي كه بنام سطح مبنا خوانده مي شود، قرار ميگيرد تا در سطح زمين با آب تماس حاصل نمايد و قطب ديگر در بالاترين سطح آب مورد نياز تنظيم مي گردد(شكل شماره 3)اگر براي آبياري نياز به وجود مثلا 30 سانتيمتر آب در سطح زمين باشد، پيچ تنظيم در بالاي لوله روي عدد 30 تنظيم مي گردد. بنابراين هنگامي كه سطح آب به 30 سانتيمتر برسد، جريان برقرار شده و چراغ و آژير روشن مي گردند پيچ تنظيم داخل سوراخي روي نوار فلزي تعبيه شده است و با پيچاندن آن كل نوار فلزي و پيچ داخل شيار چلچله اي ثابت مي گردد. . كشاورز با روشن شدن چراغ وصداي آژير از آب شدن قسمتي از زمين مطلع شده وبه ابياري قسمت ديگر مي پرد ازد. در اين ميان كشاورز مي تواند به كارهاي ديگر مشغول باشد و وقت و همچنين آب هدر نمي رود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/03/06
خلاصه اختراع:

خلاصه ورزش زورخانه اي يا باستاني يكي از قديمي ترين ورزش هاي ايراني وجهاني به شمار مي رود كه از سال 2004 هم زمان با تاسيس فدراسيون بين المللي ورزش هاي زورخانه اين رشته ورزشي با سرعت چشم گيري درحال رشد وتوسعه درجهان مي باشد قطعا يكي از عوامل اشاعه اين ورزش اصيل ايراني توجه به تجهيزات واسباب مورد استفاده دراين ورزش مي باشد .يكي از تجهيزات اين ورزش تخته شنا مي باشد كه با توجه به توسعه جهاني اين ورزش بايستي تدابيري رانيز جهت بالا بردن كيفيت ورفع محدوديت هاي اين وسيله داشته باشيم از محدوديت ومشكلات تخته شناهاي فعلي مي توان به موارد زير اشاره نمود: 1-داراي طول ثابتي مي باشند وافراد مختلف با سايزه هاي مختلف براي استفاده ازان دچار مشكل اند ويا در زان اندازه بازبودن دست ها براي شنا رفتن محدوديت دارند 2-تخته شناهاي فعلي چون از جنس چوب مي باشند داراي دوام نسبتا كمي مي باشند 3-تخته شناهاي فعلي به دليل داشتن پايه هاي ذوزنقه اي شكل وغير قابل جمع شدن حمل ونقل شان نسبتا مشكل است بنابراين دراين طرح محقق پيشنهاد ساخت تخته شنايي را مي دهد كه داراي مشكلات نامبرده نباشد 1-درتخته شناي ساخته شده به جاي يك طول ثابت يك بازه 5/60 تا100 سانتي متري را جهت طول اين اين تخته شنا درنظر گرفته است 2-با توجه بااينكه جنس تخته شنا طراحي شده ازنوع فلز مي باشد بنابراين دواوم بيشتري نسبت به تخته شناهاي فعلي كه از نوع چوب هستند را دارد 3-تخته شناي ساخته شده برخلاف تخته شناهاي فعلي كه داري پايه هاي ثابتي مي باشند پايه هايش قابل جمع شدن وقرار گرفتن دربدنه اصلي تخته مي باشند كه اين امر جابجايي وحمل اين نوع تخته شناها را اسان مي كند

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/24
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

امروزه پروموتورهاي ويژه ي تموري براي اينكه القاي آپوپتوز به طور اختصاصي در سلول هاي سرطاني رخ دهد و سلول هاي نرمال آسيب نبينند به طور گسترده مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين اختراع براي اولين بار پروموتور Oct4 به عنوان يك پروموتور ويژه ي توموري با كارايي بالا معرفي گرديده است. گزارشات علمي حاكي از آن است كه Oct4 در سلول هاي تمايز يافته ي نرمال بيان نمي شود ولي در انواع رده هاي سلول هاي سرطاني از جمله پانكراس، كبد، مثانه، گليوما و نيز رده هاي سلول هاي سرطاني كلاسيك مانند HeLa و MCF-7 بيان مي شود و در سلول هاي بنيادي سرطاني نيز بيان آن افزايش مي يابد. سلول هاي بنيادي سرطاني عامل مقاومت تومور به شيمي درماني و پرتو درماني مي باشند. زيرا كه اگرچه اين درمان ها، سلول هاي سرطاني را از بين مي برند ولي قادر به نابودي سلول هاي بنيادي سرطاني نبوده و عود مجدد تومور در بسياري از موارد مشاهده مي شود. پلاسميد حاوي پروموتور Oct4 و ژن القاكننده ي آپوپتوز تيميدين كيناز به همراه پيش داروي گانسايكلووير مي تواند از طريق سيستم ژن درماني وابسته به خودكشي با كارايي بالا سلول هاي سرطاني را نابود سازد و با از بين بردن سلول هاي بنيادي سرطاني از عود مجدد تومور و ايجاد متاستاز جلوگيري به عمل آورد. يادآوري مي گردد كه اين اختراع براي اولين بار در دنيا ساخته شده است و هيچ مقاله ي علمي - پژوهشي از آن منتشر نشده است.

نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد