لیست اختراعات با مالکیت تربيت مدرس
500 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
نتایج سرچ > ۵۰۰
تاریخ اظهارنامه: 1390/11/25
تاریخ ثبت: 1391/01/27
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر در طبقه بندي بين المللي اختراعات در دسته ي مهندسي، مكانيك، روشنايي جاي دارد و شامل، ساخت مواد FGM با روش V.A.R.T.M بر پايه ي انتقال مي باشد. خواص مكانيكي ماده ي FGM در راستاي ضخامت متغير و در صفحه ي ماده ايزوتروپ هستند. با استفاده از روش V.A.R.T.M براي ساخت، دسته ي جديدي از مواد مدرج تابعي موسوم به FGC معرفي شده است. نمونه ي FGC ساخته شده با آناليز SEM و تست هاي حرارتي و كشش مورد بررسي قرار گرفته است. نشان داده شد كه ، روش V.A.R.T.M روشي بسيار مناسب و در عين حال كم هزينه براي ساخت مواد مدرج تابعي است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/26
تاریخ ثبت: 1391/01/28
خلاصه اختراع:

دستگاه استخراج فيله ژل گياه دارويي صبرزرد

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
تاریخ ثبت: 1391/02/16
خلاصه اختراع:

سپر خودرو (سپر با هسته تكرار پذير حلقوي هشت ضلعي پر شده با فوم) با توجه به طراحي صورت گرفته بر مبناي يك ساختار تكرارپذير و دقت بالا كه سفتي و جذب انرژي بالايي را فراهم مي سازد امنيت سرنشينان را تامين خواهد كرد. توجه صنعت خودرو در ساليان اخير (در كشورهاي پيشرفته) روي ضربه پذيري بهتر سازه خودرو و سيستم هاي محافظ موثر معطوف شده است. عملكرد سپر هنگام تصادف بايد به گونه اي كنترل شده باشد تا انرژي جنبشي ضربه را تلف نمايد بدون اين كه به داخل كابين سرنشين بيايد براي حصول اين عملكرد اين سازه سپر براي كاهش شتاب كاهشي و نيروي هاي حاصل انتقالي به سرنشين دچار فرو ريزش مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/04
تاریخ ثبت: 1391/03/01
خلاصه اختراع:

سامانه اندازه گيري ارتعاش بوسيله شتاب سنجها و انكودر

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/24
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

امروزه پروموتورهاي ويژه ي تموري براي اينكه القاي آپوپتوز به طور اختصاصي در سلول هاي سرطاني رخ دهد و سلول هاي نرمال آسيب نبينند به طور گسترده مورد استفاده قرار مي گيرند. در اين اختراع براي اولين بار پروموتور Oct4 به عنوان يك پروموتور ويژه ي توموري با كارايي بالا معرفي گرديده است. گزارشات علمي حاكي از آن است كه Oct4 در سلول هاي تمايز يافته ي نرمال بيان نمي شود ولي در انواع رده هاي سلول هاي سرطاني از جمله پانكراس، كبد، مثانه، گليوما و نيز رده هاي سلول هاي سرطاني كلاسيك مانند HeLa و MCF-7 بيان مي شود و در سلول هاي بنيادي سرطاني نيز بيان آن افزايش مي يابد. سلول هاي بنيادي سرطاني عامل مقاومت تومور به شيمي درماني و پرتو درماني مي باشند. زيرا كه اگرچه اين درمان ها، سلول هاي سرطاني را از بين مي برند ولي قادر به نابودي سلول هاي بنيادي سرطاني نبوده و عود مجدد تومور در بسياري از موارد مشاهده مي شود. پلاسميد حاوي پروموتور Oct4 و ژن القاكننده ي آپوپتوز تيميدين كيناز به همراه پيش داروي گانسايكلووير مي تواند از طريق سيستم ژن درماني وابسته به خودكشي با كارايي بالا سلول هاي سرطاني را نابود سازد و با از بين بردن سلول هاي بنيادي سرطاني از عود مجدد تومور و ايجاد متاستاز جلوگيري به عمل آورد. يادآوري مي گردد كه اين اختراع براي اولين بار در دنيا ساخته شده است و هيچ مقاله ي علمي - پژوهشي از آن منتشر نشده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
تاریخ ثبت: 1391/03/21
خلاصه اختراع:

تشخيص سريع و حساس اونيكومايكو زيس (ترايكوفيتون روبروم ) در نمونه هاي باليني مشكوك با استفاده از روش مولكولي PCR

تاریخ ثبت: 1391/04/17
خلاصه اختراع:

ربات طراحي شده و ساخته شده داراي موتورهاي پايه ثابت است و از سيستم جبران سازي فنري براي جبران سازي گشتاورهاي وزن خود استفاده مي كند و 99% خنثي سازي صورت مي پذيرد. بدين طريق ربات براي خنثي سازي گشتاور وزن لينك هاي خود نيازي به اعمال گشتاور توسط ندارد. موتورهاي تعبيه شده در اين ربات بر خلاف تمامي ربات هاي لامسه اي سري ساخته شده بر روي بدنه ربات ثابت هستند. عدم حركت بدنه موتورها باعث كاهش اينرسي سيستم شده است كه در واسط هاي لامسه اي از اهميت زيادي برخوردار است. همچنين از موتورهاي قوي تر و سنگين تر نسبت به انواع ديگر اين ربات استفاده شده و در نتيجه اين ربات توانايي شبيه سازي اجسام مجازي با سفتي بيشتري را دارد. خصوصيات برتر و متمايز اين ربات به شكل زير است: 1- انتقال نيرو به كاربر براي شبيه سازي اجسام مجازي 2- خنثي سازي گشتاورهاي وزن ربات به صورت خودكار تا 99% نامي 3- ثابت بودن بدنه هر سه موتور استفاده شده 4- كم بودن اينرسي ربات در مقايسه با رباتهاي لامسه اي ديگر 5- امكان شبيه سازي سطري با سفتي بيشتر در مقايسه با رباتهاي لامسه اي ديگر اين ربات براي اولين بار طراحي و ساخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/18
تاریخ ثبت: 1391/04/18
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت ربات هشت درجه آزادي توان بخشي پا

تاریخ ثبت: 1391/04/26
خلاصه اختراع:

اينوزيتول تري فسفات (IP3) يك پيامبر ثانويه درون سلولي است كه باعث آزاد شدن كلسيم از ذخاير سلول شده و تنظيم كننده بسياري از واكنش هاي داخل سلولي است اختلال در اين مسير منجر به اختلالات متابوليسمي و بدنبال آن بسياري از بيماري ها و ناهنجاري هاي متابوليكي مي شود. اهميت متابوليكي بالاي اين مولكول آن را براي ساخت يك بيوسنسور مناسب مورد توجه قرار مي دهد. يكي از روش هاي بررسي نقش پروتئين ها و تركيبات موجود در سلول استراتژي قطعه قطعه كردن پروتئين هاي گزارشگر Split Reporter Protein Strategy است. براي سنجش مولكول هاي زيستي كوچك با تعبيه كردن دمين هاي حامل جايگاه اتصال مولكول مورد نظر درون ساختار پروتئين هاي گزارشگر مانند لوسيفراز سنسورهاي زيستي ايجاد مي شود بصورتي كه با اتصال مولكول به جايگاه خود پروتئين تغيير ساختار داده و متعاقب آن قطعات جدا شده پروتئين گزارشگر نيز به هم نزديك شده و با كامل شدن ساختار آن پروتئين گزارشگر مجددا فعال مي شود. در روش ارائه شده آنزيم گزارشگر لوسيفر از يك ناحيه خاص بريده شده بطوريكه هر كدام از قطعات ايجاد شده فاقد فعاليت آنزيمي باشند. سپس دو قطعه جدا شده لوسيفراز به دو طرف دمين اتصال يافنده به مولكول IP3 متصل شد. پلاسميد حامل قطعات اتصال يافته به سلول هاي HEK293T منتقل شده و فعاليت سنسور ساخته شده در حضور IP3 و همچنين تركيبات آزاد كننده IP3 مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل قابليت بالاي سنسور جهت سنجش ميزان IP3 را تاييد مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/19
تاریخ ثبت: 1391/04/31
خلاصه اختراع:

دستگاه اندازه گيري هدايت حرارتي نمونه هاي جامد كوچك با هدايت حرارتي بسيار كم

نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد