لیست اختراعات با مالکیت رضا صادقي
61 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 61
تاریخ ثبت: 1391/08/27
خلاصه اختراع:

طراحي وساخت مدار هوشمند سي دي رام

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/01
تاریخ ثبت: 1391/11/02
مخترع/مخترعان: عليرضا صادقي گودرزي
خلاصه اختراع:

اصولا" در توليد فوم 65% پلي اويل و 33% ايزوسيانات و بقيه افزودنيهاي كاسموس، تي، دي، آي (داپكو) مورد استفاده قرار مي گيرد. تا 60 كيلو در هر متر مكعب اين روش صدق مي كند. اما براي توليد فومهاي با دانسيته از 60 كيلو تا 120 كيلو به بالا در هر متر مكعب متداول است كه با كار مكانيكي اين نوع فومها توليد مي شود. مثل پرس كردن ابر 30 كيلوئي كه يك متر آن را به 20 سانتيمتر مي رساند يا خرده هاي ابر را بوسيله چسب پرس مي كنند. با افزودنيهاي تركيبي كه با رنگ فلور مي باشد در اين پروسه توليدانجام گيرد و حتي رزين هاي اكريليك و كوپليمر، هموپليمر را هم با تركيب با مستقيم و غيرمستقيم انجام داده ايم. ابتدا با افزودن مواد مود نياز از جمله رنگهاي پايه فلور و يا ديگر رنگها مي توان مخلوط مورد نظر را با استفاده از ميكسر با پلي ايل به صورت امولسيون در آورد. سپس با استفاده از T.D.I. مي توان در قالبهاي مورد نياز فوم تمام رنگي ايجاد نمود.

تاریخ ثبت: 1392/01/20
خلاصه اختراع:

1- يكي از روش هاي استعمال داروها در خانم ها استعمال واژني جهت بيماري هاي ناحيه واژن مي باشد كه دارو بصورت موضعي آزاد شده و اثر خود را بدون ايجاد عوارض جانبي سيستميك در محل مي گذارد. داروهاي واژينال به شكل قرص ، كرم و اوول وجود دارند و اخيرا بصورت قرص و فيلم مخاط چسب ارائه شده كه به مخاط واژن مي چسبد و داروي خود را بتدريج آزاد مي كند. براي بررسي آزاد سازي دارو در لوله آزمايش از دستگاه ديسولوشن استفاده مي شود. ولي براي بررسي نقش ترشحات واژن در آزاد سازي قرص يا فيلم چسبيده به واژن در محيط آزمايشگاه روش هاي مختلفي مطرح شده است كه بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت مي باشد. دستگاه شبيه ساز ترشح واژن بر اساس ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت طراحي شده است كه از طريق يك مخزن بر روي نمونه قرص يا فيلم چسبيده به يك لوله شيشه اي قرار گرفته داخل حمام آبگرم 37 درجه جريان پيدا مي كند و در ظرف پائين دستگاه جمع آوري مي شود. بطوريكه محقق مي تواند در فواصل زماني معين از مايع جمع آوري شده، نمونه برداشته و مقدار داروي آزاد شده را تعيين مقدار نمايد. 2- آزمايش هاي مربوط به آزادسازي دارو ها در لوله آزمايش توسط دستگاه هاي مرسوم ديسولوشن در آزمايشگاه هاي داروسازي انجام مي شده است. ولي روش هايي بررسي آزادسازي در محيطي شبيه واژن محدوديت هاي زيادي براي داروساز به همراه داشته اند و محققين هر كدام به سليقه خود از روشي استفاده كرده اند كه به نظر دستگاه شبيه ساز ترشح واژن اين محدوديت ها را تا حد قابل ملاحظه اي برطرف مي نمايد.براي بررسي نقش ترشحات واژن در مقدار داروي آزاد شده از داروهاي مخاط چسب مورد استفاده در واژن بايد سيستمي طراحي مي شد كه ميزان ترشحات واژن در 24 ساعت را ايجاد نمايد و اثر آن بر روي مقدار داروي آزاد شده از فيلم يا قرص چسبيده به مخاط واژن را دقيقا نشان دهد. براي شبيه سازي دستگاه شبيه ساز واژن ساخته شد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/10/10
تاریخ ثبت: 1391/10/10
خلاصه اختراع:

جمع‌كننده‌ي توپ تنيس روي ميز: يكي از مشكلات بازيكنان ورزش تنيس روي ميز، جمع‌آوري تعداد زيادي توپ پراكنده‌شده روي زمين در زمان تمرين مي‌باشد. «جمع كننده‌ي توپ تنيس روي ميز» وسيله‌اي است كه با كاربرد آسان، قادر است تعداد زيادي توپ را بدون نياز به خم و راست ‌شدن‌هاي مكرر در مخزن خود جمع‌آوري نمايد. اين وسيله از يك «دسته» و «مخزن» ساخته‌شده و نحوه‌ي عملكرد آن بدين صورت مي‌باشد كه كاربر پس از قراردادن بر روي توپ(ها) و اعمال كمي نيرو به سمت پايين از طريق دسته‌ي آن، توپ(هاي) پينگ‌پنگ از لابلاي كش‌هاي پاييني آن به راحتي وارد مخزن مي‌گردد. لازم به ذكر است كه اين وسيله به علت سطح مقطع نسبتا وسيع، با يك بار اعمال نيرو قادر به جمع‌آوري همزمان بيش از يك توپ مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1392/04/25
خلاصه اختراع:

طراحي نمونه بردار بار بستر جهت استقرار در فلوم هاي دبي سنجي به منظور اندازه گيري بار بستر رودخانه اي

تاریخ ثبت: 1394/10/06
خلاصه اختراع:

تاكنون بيشترين شكل دارويي مورد استفاده در بيماري هاي چشمي به صورت قطره هاي چشمي بوده است اما بسياري از داروهاي چشمي در پايه قطره هاي چشمي نامحلول بوده و يا در غلظت درماني براي بافت چشم تحريك كننده هستند، از طرفي قطره هاي چشمي دوام كمي بر روي بافت چشم دارند واين مسئله به دليل مدت كم تماس دارو با چشم است و قسمت اعظم دارو به همراه اشك از محل خارج مي شود(كمتر از 7 درصد داروتوسط چشم جذب ميشود و بقيه اتلاف ميشود). لذا بايد به طور مداوم از قطره هاي چشمي استفاده شودكه اين امر براي بيمار دشوار بوده و در اغلب موارد دستور مصرف دارو توسط بيمار رعايت نمي شود، ازاين رو جايگزين كردن سيستم دارو رساني جديد كه طولاني مدت در تماس با چشم بوده و دارو را تدريجي آزاد كند ضروري به نظر مي رسد. لنزهاي تماسي چشمي در اين خصوص ميتوانند مفيد واقع شوند و لذا مطالعه و ساخت لنزهاي مذكور مي تواند در معرفي يك سيستم نوين دارورساني براي چشم مفيد باشد. بدين منظور با بهره گيري از روش قالب گيري تزريقي ميتوان داروي چشمي مورد نظر را حين توليد لنز داخل آن قرار داد تا نهايتا با قرار گرفتن بر روي چشم به تدريج آزاد گردد. استفاده از روش قالب گيري تزريقي و طراحي اينسرت هاي فلزي قابل تعويض در قالب مربوطه، امكان بارگيري دارو حين توليد لنز و نيز توليد لنز هاي متنوع با ابعاد مختلف را با تعويض اينسرت هاي مذكور ميسر مينمايد. در طرح حاضر سطح تماس دو نيمه قالب پليمري تزريقي، در حداقل ممكن تعبيه گشته است(تقريبا تماس خطي است) تا جدايش لنز از قالب پس از پخت راحت تر گشته و باعث پارگي آن نشود و نيز براي تغذيه مواد مونومري و جبران انقباض حين پليمريزاسيون يك فضاي تغذيه در قالب در نظر گرفته شده است، همچنين ضخامت جداره هاي دو نيمه قالب حداقل ممكن در نظر گرفته شده است تا بتواند حين پخت و پليمريزاسيون با اشعه uv به راحتي اشعه را از خود عبور دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/07
تاریخ ثبت: 1394/10/16
مخترع/مخترعان: زینب حزباوی
خلاصه اختراع:

به‌دليل افزايش جمعيت و تقاضاهاي انساني پسماندهاي متنوعي و آلاينده محيط زيست از كارخانه‌هاي مختلفي مثل كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر توليد مي‌شود. بنابراين بايد تلاش نمود در راستاي توسعه و مديريت پايدار محيط زيست، براي كاهش اين پسماندها يك رويكرد موثر و كارا ارائه نمود. اختراع حاضر با هدف ارائه يك راه‌حل مناسب به‌منظور مهار آلايندگي يك نوع از پسماندهاي كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر توليد شده در حجم انبوه واقع در غرب و جنوب غرب ايران به نام ويناس انجام شد. ويناس يكي از پسماندها و مواد زائد دفع شده از كارخانه‌هاي كشت و صنعت نيشكر و الكل‌سازي است كه انباشت آن در طبيعت باعث انتشار و ايجاد آلودگي هوا، آلودگي آب‌هاي سطحي و زيرزميني و ساير معضلات محيط زيستي را به همراه دارد. بنابراين در اختراع حاضر از ويناس براي توليد زغال زيستي به‌عنوان يك ماده مفيد براي حفاظت و مهار فرسايش خاك استفاده و تأثير زغال زيستي توليد شده از ويناس بر مهار فرسايش خاك در آزمايشگاه شبيه‌ساز باران و فرسايش خاك دانشگاه تربيت مدرس مورد آزمايش قرار گرفت. تاكنون مطالعات متعددي زغال زيستي توليد شده از موادي مثل چوب و بقاياي گياهي، را به‌عنوان يك منبع مفيد براي بهبود خصوصيات فيزيكي شيميايي خاك، افزايش كيفيت خاك، حفظ مؤثر ميزان مواد آلي خاك، افزايش كارايي حاصلخيزكننده‌ها و افزايش رشد گياهان و توليد محصول براي خاك‌هاي تحت كشت طولاني ‌مدت مناطق گرمسيري و نيمه‌گرمسيري معرفي كرده‌اند. اما تاكنون گزارش مستندي در خصوص توليد زغال زيستي از ويناس يافت نشده است. بنابراين استفاده از زغال زيستي توليد شده از پسماند ويناس براي اولين بار در جهان به‌عنوان گزينه مناسب براي مديريت منابع خاك در اختراع حاضر مورد بررسي و تاييد قرار گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1394/01/12
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

افرون‌هاي كلوئيدي گازي، حباب‌هايي با پوسته ضخيمي هستند كه داري ويژگي‌هاي منحصربه‌فردي مي‌باشند و مطالعات زيادي از آن زمان تاكنون براي استفاده آن‌ها در فرآيندهاي مختلف انجام‌شده است. افرون ها حباب هايي در ابعاد ميكرومتري هستند كه توسط يك لايه ويسكوز مايع (به‌موجب وجود مولكول‌هاي ماده فعال سطحي)، گاز (هوا) را درون خود محبوس كرده و پايدار شده‌اند. ازآنجايي‌كه افرون‌ها داراي پوسته محافظ حداقل دولايه‌اي هستند، نسبت به كف‌هاي معمولي كه پوسته حفاظتي تك لايه دارند، پايدارتر مي‌باشند. اين پوسته محافظ مايع شامل مولكول‌هاي ماده فعال سطحي است كه موجب بوجود آمدن يك سد مؤثر در برابر ادغام شدن با افرون مجاور مي‌شود. اين غشاء دربرگيرنده افرون، فيلم كشساني صابوني و محافظ افرون است به‌گونه‌اي كه به افرون‌ها قابليت جذب به يكديگر و تشكيل اجتماع پيچيده‌اي را مي‌دهد بدون آنكه در يكديگر ادغام شوند. به‌طوركلي كاربردهاي فراواني براي افرون‌ها پيشنهاد گرديده است كه ازجمله مي‌توان به استخراج يون‌هاي سنگين فلزي، بهبود انتقال جرم، تصفيه سوسپانسيون‌ها، بيوتكنولوژي، سيال حفاري چاه‌هاي نفت، جدا كردن آلودگي‌هاي محيط زيست و مهندس بافت اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/09
مالک/مالکان: آقاي عليرضا صادقي
تاریخ ثبت: 1394/12/17
مخترع/مخترعان: عليرضا صادقي
خلاصه اختراع:

تشخيص عوامل مولّد روپينس در خمير نان به عنوان شاخص باكتريايي، يك معيار مناسب جهت پيش‌بيني ميكروبيولوژيكي اين فراورده مهم، تلقّي مي‌گردد. براي توليد كيت تشخيص مولكولي همزمان عوامل مولّد روپينس در خمير نان، ابتدا آزمون هاي PCR جهت تشخيص مجزاي عوامل اصلي مولّد روپينس (B. subtilis و B. licheniformis) و سپس آزمون Multiplex PCR براي تشخيص همزمان آنها، بهينه سازي گرديد. با توجه به قرابت بسيار نزديك و وجود توالي‌هاي حفاظت شده مشابه در ژن rDNA S16 اين دو باكتري، طراحي پرايمر براي B. licheniformis بر اساس ژن‌ مولّد آنزيم فسفوپنتتئين ترانسفراز و براي B. subtilis بر اساس ژن پيش‌ساز توكسين سوبتيليزين صورت پذيرفت. نتايج حاصل از توالي‌يابي محصولات PCR، تكثير اختصاصي توالي‌هاي هدف را تاييد نمود. توالي هاي مذكور نيز به ترتيب در مورد B. licheniformisو B. subtilis با شماره هاي دسترسي HQ877873 و HQ871154 در بانك جهاني ژن به ثبت رسيدند. با توجه به سرعت، اختصاصيت و حساسيت آزمون Multiplex PCR طراحي شده و همچنين با در نظر گرفتن محدوديت‌هاي آزمون‌هاي مبتني بر كشت مي توان از اين نتايج به عنوان يك روش استاندارد مولكولي جهت تشخيص همزمان عوامل اصلي مولّد روپينس در خمير نان استفاده نمود.

تاریخ ثبت: 1395/01/25
خلاصه اختراع:

مشكل فني اساس راه حل ارائه شده و كاربرد هاي اصلي اختراع: پوست شامل سه بافت اصلي است، حائل اصلي بدن و لايه‌ي خارجي پوست اپي‌درم مي‌باشد و در زير اپي‌درم، لايه‌ي عروقي درم قراردارد كه مسئول نگهداري و تغذيه‌ي سلول‌هاي اپي‌درم است. هيپودرم ، سومين و آخرين لايه پوست، پوست را به بافتهاي ماهيچه اي متصل مي‌نمايد. از دست رفتن پوست بدن ميتواند به دلايل مختلفي نظير سوختگي ها، تروما، بيماري(نظير ديابت) و يا جراحي صورت بگيرد، تا كنون رايجترين جايگزين هاي طبيعي پوست از بدن خود شخص يا شخص ديگر تحت عنوان اتو گرافت يا آلو گرافت بوده اند و يا از حيوانات تحت عنوان زنوگرافت استخراج شده اند، كه مشكلات مختلفي را به دنبال داشته اند از جمله: محدوديت در ميزان پوست اهدا شونده به ويژه در سوختگيهاي شديد، پس زدن پوست اهدايي از شخص ديگر توسط سيستم ايمني بدن بيمار، درد، ايجاد اسكار هاي پس از ترميم، عفونت ها و احتمال انتقال بيماري از شخص اهدا كننده به بيمار، لذا در دهه هاي اخير در دنيا جايگزين هاي پوستي حاصل از مهندسي بافت مورد توجه قرار گرفتند، اين جايگزين ها ممكن است براي ترميم لايه فوقاني پوست(اپي درم) و يا هر دولايه فوقاني و زيرين(درم) مورد استفاده قرار بگيرند. در اين اختراع هدف ساخت جايگزين پوستي براي باز سازي لايه اپي درم بوده است. برخي بيو پليمر ها يا پليمر هاي طبيعي نظير كيتوسان، كلاژن، آلجينات و ژلاتين در اين خصوص براي ساخت جايگزين هاي پوستي مورد توجه قرار گرفته اند كه البته هيچيك به تنهايي كارايي لازم را ندارند، به عنوان مثال عدم امكان كنترل مناسب فرآيند تخريب آنزيمي و خواص مكانيكي ضعيف از جمله محدوديت هاي قابل اشاره هنگام استفاده از بيو پليمرها ميباشد و پليمر هاي مصنوعي مورد استفاده در اين خصوص نظير خانواده پلي آلفا هيدروكسي استرها كه قابل جذب ميباشند نيز در صورت استفاده به تنهايي به دليل آبگريزي سطحشان و نداشتن محل هاي تشخيص و تحريك سلولي بر روي سطح خود عموما نتيجه چسبندگي و تكثير سلولي خوبي ندارند، از طرفي عمده روش هاي توليد كه تاكنون مورد استفاده قرار گرفته اند روش هاي دستي با قابليت كنترل و تكرارپذيري ضعيف فرايند و وابستگي زياد به مهارت تكنسين مربوطه ميباشند كه مطلوب نيست. لذا در اختراع حاضر از تركيب ويژگيهاي هر دو گروه پليمر هاي طبيعي و مصنوعي در ساخت يك داربست پوستي كامپوزيتي بهره گرفته شده است. در اين اختراع از روش الكترو ريسي (electrospining) جهت توليد نمونه هاي داربست هاي پوستي استفاده شده است . اين روش از بر همكنش بين نيرو هاي الكترواستاتيكي با كشش سطحي و وزن محلول پليمري جهت توليد نانو الياف پليمري استفاده ميكند. پليمر مورد استفاده در اين اختراع كوپليمر (75/25)PLGA بوده كه جزو خانواده پلي آلفا هيدروكسي استرها بوده و قابل جذب در بدن ميباشد و اين گروه از پليمرهاي قابل جذب ، داراي تاييديه از سازمان جهاني غذا و داروي آمريكا(FDA) مبني بر زيست سازگاري، عدم سميت و ايمن بودن جهت استفاده در بدن ميباشند، و از جمله جهت ساخت نخ هاي بخيه قابل جذب در بدن سالهاست مورد استفاده قرار گرفته اند. همچنين، در اين اختراع با توجه به اين حقيقت كه كلاژن بيو پليمري است كه بيشترين حضور را در بافت هاي پوستي داشته و عامل اصلي استحكام بخشي پوست نيز ميباشد از اين ماده به عنوان پوشش جهت ارتقاء زيست سازگاري و عملكرد سلولي بهتر نمونه ها بر روي زير لايه پليمري توليد شده به روش الكتروريسي استفاده شده است. برجستگيهاي تكنيكي اختراع: •\tمناسب جهت توليد نيمه صنعتي و انبوه به دليل امكان اتوماسيون فرآيند در اين روش •\tتوليد ساختار ليفي از نانو الياف با نسبت سطح به حجم بالا و نزديك به ساختار ماتريس خارج سلولي بافت ها (ECM) •\tتنوع نانوالياف توليدي با محدوده قطر 2000-40 نانومتر با انتخاب مناسب پليمر و حلال مورد استفاده •\tامكان فراهم كردن محدوده‌ي وسيعي از خواص مكانيكي و فيزيكي نظير استحكام، وزن، الاستيسيته وتخلخل در نمونه ها •\tامكان تركيب محدوده نسبتا وسيعي از مواد شامل انواعي از پليمرهاي طبيعي ، مصنوعي ، فاكتور هاي رشد و ... جهت ساخت داربست پوستي با خواص دلخواه در اين روش •\tتوانايي محصور كردن بسياري از انواع نانوذرات و نانو پركننده‌ها درون ماتريس نانوالياف •\tامكان توليد نمونه هاي با ضخامت هاي مختلف از چند ميكرون تا چند صد ميكرون

موارد یافت شده: 61