لیست اختراعات با مالکیت
فناوري
500 عدد
در اين اختراع براي اولين بار نوشيدني گرم كافي گز با استفاده از پودر گز مطرح شده است. وجود كافي ميت هاي لبني يا غير لبني شيميايي در مخلوط با پودر قهوه اي فوري در تهيه انواع كافي ميكس هر كدام به نحوي باعث بروز خطراتي براي سلامت مصرف كننده ها مي شود. در اين اختراع پودر نوشيدني كافي گز با استفاده از پودر گز طبيعي به جاي كافي ميت هاي شيميايي براي اولين توليد شده است. بدين ترتيب كه ابتدا گز منجمد شده را پودر كرده و در خشك كن قرار داده با افزايش تدريجي دما در مدت چند ساعت پودر گز خشك مي شود. گز خشك شده را مجددا آسياب نموده تا اندازه ذرات به حد ميكرون برسند سپس پودر گز تهيه شده با نسبت مشخص با نسكافه قهوه شكر و انواع طعم دهنده ها مخلوط شده و در مرحله بعد پودر كافي گز آماده شده در اوزان مختلف بسته بندي مي شود.
امروزه بيش از ۴٠ ميليون نفر در سراسر جهان آلوده به HIV مي باشند كه بيشتر آنها در سن باروري مي باشند اما به علت آلودگي از داشتن فرزند محروم بوده اند و بسياري از اين مردان بعلت متلاشي شدن بنيان خانواده دچار آسيبهاي رواني و سرخوردگيهاي عاطفي و اجتماعي شديدي مي گردند كه برخي اقدام به آلوده نمودن عمدي ساير افراد جامعه مي نمايند. پيشرفت هاي اخير در طب عفوني و علم داروسازي افزايش طول عمر و ارتقا كيفيت زندگي اينگونه افراد را سبب و آرزوي بچه دار شدن را دراين زوج ها تقويت نموده است. ارائه راهكارها و ابزارهاي مناسب كه امكان تولد فرزند سالم از زوجين سيروديكوردنت بدون آلودگي مادران به ارتقاء سلامت رواني و عاطفي جامعه منجر خواهد گشت و كاهش مبتلايان نسلهاي بعد را ثمر مي دهد. در همين راستا با طراحي ابزاري با نام فارسي : لوله تو در تو جهت ويروس زدايي مايع مني و با نام انگليسي (( For Semen Viral Decontamination (NTSVD Nested Tube ) ) ميتوان با افزايش بازده كمي و كيفي روشهاي كمك باروري در زوجين سيروديسكوردنت سلامت رواني - جسمي و امنيت اجتماعي جامعه را تضمين نمود.
توليد آنزيم نوتركيب فيتازمقاوم به حرارت باكاربرد صنعتي
باطري آلومينوم كاتوليتي ارائه شده با اكسيد شدن و مصرف شدن آلومينيوم و احيا شدن يكي از چهار اكسيد كننده سديم هيپوكلريت ، كلسيم هيپوكلريت ، هيدروژن پراكسايد و يا پتاسيم فري سيانيد در سطح كاتد نيكلي انرژي الكتريكي توليد مي¬كند. اين باطري مي¬تواند توان لازم براي نيروي محركه¬ي اتومبيل¬هاي الكتريكي و يا زيردريايي¬هاي الكتريكي را با وزن كم و چگالي جريان بالا فراهم كند.در اين اختراع فرمولاسيون و شرايط عملياتي مانند دما، غلظت، شدت جريان و ميزان بازي بودن محيط الكتروليت براي رسيدن به كمترين وزن ، كوچكترين اندازه و اقتصادي ترين مصرف آلومينيوم تجاري ارزان قيمت بهينه سازي شده اند؛در شرايط بهينه عملكرد اين باطري تا 8.6 MJ/Kg Aluminum انرژي الكتريكي توليد كند; همچنين آمپراژ و ولتاژ آن به .96mA/cm242 و 1.8Vميرسد. اين باطري علاوه بر توليد جريان الكتريكي، گاز هيدروژن نيز توليد مي¬كند( تا48grH2/1000grAL) كه مي¬توان از هيدروژن توليد شده در پيل سوختي هيدروژني به صورت هيبريدي استقاده كرد تابازده سيستم افزايش پيدا كند; در صورت استفاده از پيل سوختي هيدروژني در كنارآن, اين باطري تا 15.6MJ/kg Aluminum انرژي الكتريكي ميتواند توليد كند.شايان ذكر است كه تمامي مواد مصرفي و توليد شده در واكنش هاي شيميايي اين باطري سازگار با محيط زيست هستند.
ازجمله مشكلاتي كه درزمينه مصرف دارو بيماران با آن مواجه هستندعدم فهم صحيح صحبت هاي پزشك در زمينه مقدار و زمان مصرف و يا فراموش كردن خوردن دارو در ساعات مقرر است كه ميتواند به مصرف اشتباه دارو منجر شود با توجه به اينكه اين مشكل در افرادي كه داراي شرايط خاص از قبيل ناشنوايي ، نابينايي، بيسوادي ويا ابتلا به بيماري آلزايمر هستند داراي حساسيت بيشتري مي باشد اين دستگاه قادراست زمان وميزان مصرف دارو را درزمان هاي تعيين شده به صورت آهنگ ،نور واعلام نام دارو ورنگ ومقدارآن به زبان فارسي هشداردهد
در حال حاضر بتادين توسط گالن غير استريل آن در اطاق عمل حمل ونقل گرديده وتوسط ظرفي كه محلول بتادين در آن ريخته مي شود ومعمولا\\" يكبار مصرف نبوده وخطر انتقال عفونت وجود دارد بتادينه مي گردد ساخت اين نوع از كيسه بتادين باعث خواهد شد تا كادر اتاق عمل يا درمان بدون نياز گالن بتادين ومشكلات حمل ونقل آن وانجام مقدمات اوليه، كيسه بتادين را كه در اندازه هاي مختلف تهيه مي شود را از جداره اول بيرون آورده وبصورت كاملا\\" بهداشتي وبدون تماس دست كه گاها منجر به بروز عفونت ميگرددجهت انجام عمليات پرپ ودرپ قبل از عمل جراحي آن را مورد استفاده قرار دهند
اختراع حاضر در ارتباط با روش گوگردزدايي اكسايشي جهت كاهش محتواي گوگرد فرآورده هاي نفتي مي باشد. وجود گوگرد در اين فرآورده ها، اشكالات متعددي را چه هنگام مصرف و چه در حين پالايش ايجاد مي كند. در حال حاضر، متداول ترين فرايندي كه به منظور حذف تركيبات گوگردي انجام مي شود، فرايند گوگردزدايي هيدروژني است كه علاوه بر هزينه هاي عملياتي بسيار بالا، قادر به كاهش محتواي گوگرد تا كمتر از ppm50 نبوده و بنابراين نمي تواند سوخت با محتواي گوگرد بسيار پايين توليد كند. فرايند گوگردزدايي مطرح شده در اين اختراع، فرايند گوگردزدايي اكسايشي است و بسته به نوع سوخت و محتواي گوگرد آن، چهار فرايند متفاوت جهت گوگردزدايي از سوخت هاي مايع طراحي شده است. يكي از مشكلات موجود در واكنش هاي ODS، تشكيل امولسيون سوخت و اكسيدان مي باشد و براي تشكيل چنين امولسيوني از مواد فعال سطحي و طراحي راكتورهاي متفاوتي استفاده شده است. در فرايندهاي موجود در اختراع حاضر از سيستم هاي ايجادكننده ي كاويتاسيون (اولتراسونيك، كاويتاسيون مبتني بر هندسه ي نازل و روتور-استاتور) براي ايجاد اختلاط سوخت و اكسيدان استفاده شده است كه مي تواند حتي بدون استفاده از مواد فعال سطحي اين دو فاز را به صورت يك فاز درآورده و انتقال جرم بين اين دو فاز را افزايش مي دهد. به علاوه، از كاتاليست هاي خاصي جهت فرايند اكسيداسيون استفاده شده است كه به خوبي توانايي اكسيداسيون تركيبات گوگردي را دارا مي¬باشند.
مشكل فني: بدليل اينكه در شبكه هاي دسترسي نوري FTTH فيبر نوري كه در اختيار مشترك قرار داده مي شود، با گذر از ادوات غير فعال به تجهيزات موجود در مركز شبكه متصل است، از اينرو هر نوع سيگنال مزاحمي كه توسط يك خرابكار يا سيستم آسيب ديده بروي اين فيبرها ارسال شود، باعث ايجاد اخلال در عملكرد سيستم مركزي و در نتيجه اخلال در ارائه سرويس به كليه مشتركين خواهد شد. حل ارائه شده: در اين ايده مطابق شكل زير در خروجي هر پورت مشترك، يك نمونه گير توان نوري با عنوان 10/90 Coupler قرار داده مي شود، پورت نمونه گير به يك واحد تحليگر و ثبات پروتكل PON وصل مي شود، پورت خروجي اصلي نمونه گير از يك عنصر كنترل كننده كه مي تواند يك تضعيف كننده متغير كنترل پذير و يا يك سويچ lx2 نوري عبور كرده و به شبكه وصل مي شود. واحد تحليگر و ثبات پروتكل PON وظيفه پايش سيگنالهاي مشترك را به عهده دارد، كه در صورت تشخيص سيگنالهاي مزاحم و يا مخرب با فرمان به تضعيف كننده متغير كنترل پذير و يا سويچ 1*2 نوري مسير مشترك مزاحم را قطع مي كند و از ادامه اخلال در شبكه جلوگيري ميكند.
فرآيندتخريب رنگهاي آزو با استفاده از الكترود اصلاح شده توسط پليآنيلين. در اين بررسي، تخريب فتوالكتروپليمريزاسيون چهار رنگ آزو (اسيد قرمز 88، اسيد ابي 29، اسيد نارنجي 2) با يك الكترود اصلاح شده كه يك پليمر رسانا است ارائه شده است. آنيلين بر روي الكترود فولاد كه در محلول حاوي HClO4 به عنوان الكتروليت پشتيبان و NaClO4 به عنوان عامل دوپنت غوطهور شده بود، الكتروپليمريزه شد. سپس اين الكترود اصلاح شده در يك راكتور غير پيوسته با كمك اشعه UV براي تخريب رنگ آزو استفاده شد. براي بدست آوردن بهترين شرايط بازده تخريب بالاي رنگ آزو، عوامل مختلف از جمله غلظت رنگ، pH ، الكتروليت، پتانسيل با استفاده از يك فاكتور در يك زمان بهينهسازي شدند. مورفولوژي فيلم پليآنيلين توسط ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) بررسي شد. اثر پارامتر هاي كليدي و موثر بر فرآيند رنگبري دارا بودن پتانسيل 3/1 ولت ، در مدت زمان 40 دقيقه در دماي محيط ،pH برابر5 ،.در اين شرايط راندمان بدست آمده حاكي از رنگبري بالاي 98 درصد رنگ براي فرايند فتوالكتروپليمريزاسيون مي باشد. با اين نتايج مي توان گفت كه اين روش يكي از روش هاي قوي با بازدهي مناسب در رنگبري تركيبات رنگي سنتتيك مي باشد.
خودرو تك سرنشين با قابليت حركت با برق و پدال
نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد