لیست اختراعات ابوالفضل زرگري خوزاني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1392/06/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع به كمك يك مدار واسط الكترونيكي، مكانيزم اندازه گيري مكانيكي كنتورهاي متداول مشتركان اداره آب اصلاح شده و ميزان مصرف آب بر حسب ليتر و متر مكعب به كميتي الكتريكي تبديل مي شود سپس مقدار اندازه گيري شده، توسط پروتكل power line carrier و با استفاده از سيم كشي برق ساختمان به يك كنترل كننده مركزي انتقال مي يابد و در حافظه آن ثبت و نگهداري مي شود تا هر گاه كه نياز باشد بر اساس تعرفه هاي اداره آب، ميزان مصرف هر مشترك محاسبه شده و قبض آن توسط كنترل كننده مركزي صادر شود. اين دستگاه را مي توان بر روي كنتورهاي فرعي هر كدام از واحد هاي يك مجتمع مسكوني نصب كرد و بدين ترتيب مي توان مشكل مشتركيني كه در يك مجتمع ساكن هستند و قبض آب مشتركي براي تمامي واحدهاي آن ساختمان از طرف اداره آب صادر مي شود را با كمترين هزينه و بدون تغييرات اساسي بر روي كنتور آب مشتركين مرتفع كرد.

تاریخ ثبت: 1394/02/05
خلاصه اختراع:

امروزه ماشين هاي دوار نقش مهمي در صنعت ايفا مي كنند. كنترل و تنظيم عملكرد آن ها نيازمند اندازه گيري پارامترهايي از جمله گشتاور، سرعت و توان خروجي آن ها در حين كار مي باشد. دستگاه هاي موجود براي اندازه گيري پارامترهاي نامبرده يا قادر به اندازه گيري هر سه مولفه نيستند و يا هر كدام به تنهايي يك مولفه را اندازه گيري مي كنند. از طرفي داراي قيمت بالايي براي مصرف كننده داخلي مي باشند. در طرح ارائه شده به كمك يك بستر مكانيكي ساده بر اساس كوپلينگ مكانيكي، و يك مدار الكتريكي هر سه مولفه گشتاور و سرعت و توان، اندازه گيري شده و بر روي نمايشگر مربوطه نمايش داده مي شود. در طرح پيشنهادي، بار مورد نظر، از طريق كوپلينگ مخصوص طراحي شده به محور ماشين دوار متصل مي شود. اين كوپلينگ دو بخش دارد يكي بخش male coupling كه به محور ماشين متصل مي شود و ديگري بخش female coupling كه به سمت بار متصل مي شود. پس از كوپل كردن اين دو بخش، هر گاه كه بار به female coupling متصل مي شود گشتاور ناشي از بار باعث حركت آرام و كوچك female coupling و فشار آوردن male coupling به فنرهاي تعبيه شده و فشرده شدن آن ها مي شود. با اندازه گيري مقدار فشرده شدن فنرها و با داشتن ثابت فنرها مي توان گشتاور بار را بدست اورد. براي اندازه گيري مقدار جا به جايي فنر ها مي توان دو برچسب بر روي دو بخش كوپلينگ تعبيه كرد و سپس در مقابل و راستاي هر دو بر چسب مي توان يك سنسور فرستنده گيرنده مادون قرمز قرار مي گيرد. هر بار كه بر چسب از مقابل سنسورهاي فرستنده گيرنده مربوط به خود عبور مي كند يك پالس در خروجي سنسور گيرنده ايجاد خواهد كرد. با اندازه گيره فاصله زماني بين هر دو پالس خروجي يكي از سنسورهاي گيرنده نوري مي توان سرعت گردش محور ماشين و جابه جايي زماني بين دو برچسب و در نتيجه ميزان فشردگي فنرها را بدست آورد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/04/25
تاریخ ثبت: 1394/02/05
خلاصه اختراع:

امروزه تعبيه سيستم هاي اطفاء حريق در ساختمان هاي صنعتي و مسكوني يكي از ملزومات نظام مهندسي و استانداردهاي نظام ساخت و ساز مي باشد. دستگاه هاي موجود به دليل سيم كشي فراوان، هزينه ها و مشكلات عديده اي براي نصب اينگونه سيستم ها تحميل مي كنند. در سيستم اطفا حريق طراحي شده و پيشنهاد شده، از ارتباط بي سيم شبكه شده براي برقراري ارتباط بين سنسورهاي سيستم اطفا حريق استفاده شده است. در اين سيستم هم براي سنسورهاي تعبيه شده فعلي موجود در ساختمان ها راه حلي در نظر گرفته شده است و هم سنسورهايي با كمترين توان مصرفي و بر پايه ارتباط بي سيم شبكه شده، طراحي شده است كه مي تواند جايگزين سنسورهاي خارجي شود.

تاریخ ثبت: 1393/05/07
خلاصه اختراع:

امروزه مساله كيفيت توان نقش مهمي را در سيستم قدرت ايفا مي كند. يكي از مشكلات كيفيت توان كه اخيراً به آن توجه شده است، مواجهه با ميان هارمونيك‌ها مي‌باشد. متأسفانه ميان هارمونيك ها اثرات مضري بر تجهيزات الكتريكي و مصرف كننده ها دارند. ميان هارمونيك ها نوسانات ولتاژ و يا تغييراتي را در پوش ولتاژ تغذيه باعث مي‌شوند. نمونه اي از اثرات نوسانات ولتاژ، فليكر لامپ مي‌باشد. هنگامي كه نوسانات ولتاژ منجر به ايجاد چشمك زدن نور لامپ مي‌شود، به اين نوسانات، فليكر ولتاژ گويند. چشمك زدن نور لامپ، به عنوان اثر نوسان روشنايي يا رنگ شناخته مي‌شود و هنگامي به وجود مي‌آيد كه فركانس مشاهده آن در محدوده فركانس پايين تا فركانس تركيب تصاوير تغيير كند. چشمك زدن نور لامپ، يك مشكل ادراكي است اما اين مساله از نوسانات ولتاژ در سيگنالي كه براي روشن كردن لامپ استفاده مي‌شود، ناشي مي شود. روش هاي اندازه گيري شدت فليكر تخمين اثرات فليكر بر روي مصرف كننده ها و سيستم قدرت را تسهيل خواهد كرد، همچنين اطلاعاتي را در مورد انتخاب يك تكنيك مناسب جهت كاهش فليكر در اختيار قرار خواهد داد. در اين اختراع، به ارزيابي روش هاي متداول و غير متداول در اندازه گيري ميان هارمونيك ها و فليكر ولتاژ پرداخته شده و سپس دو روش متداول اندازه گيري فليكر يعني ∆v10 و فليكرمتر IEC61000-4-15 به طور مفصل مورد بررسي قرار گرفته و مشكلات و كمبود هاي اين دو روش متداول بررسي شده است. در پياده سازي روش ∆v10 معمولا از تبديل FFT استفاده مي شود كه به خاطر خطاي نشتي فركانسي اين تبديل، نتايج حاصل از اين روش مشكوك به نظر مي رسد. فليكرمتر IEC داراي سه ضعف است: عدم توانايي اندازه گيري اثر فليكر ناشي از ميان هارمونيك هاي فركانس بالا، عدم توانايي اندازه گيري اثر فليكر در انواع ديگر لامپ و عدم توانايي تعيين جهت فليكر انتشار يافته در نقطه اندازه گيري. براي هر كدام از روشهاي ذكر شده، اصلاحاتي پيشنهاد شده و عملكرد آنها در يك سيستم شبيه سازي، مورد ارزيابي قرار گرفته است. در پايان، نمونه عملي هر كدام از اين روش هاي پيشنهاد شده، پياده سازي شده و عملكرد آنها در عمل مورد ارزيابي قرار گرفته است.

موارد یافت شده: 4