لیست اختراعات احمد محمدي
اين اختراع به دو زمينه فيزيك و الكترونيك مرتبط است. به طور كلي از برد بورد براي طراحي و آزمايش مدارهاي الكترونيكي استفاده مي شود. مزيت استفاده از برد بورد به جاي لحيم كاري در راحتي و سرعت ساخت مدار و ايجاد تغييرات در آن مي باشد. هدف از اين اختراع ارائه يك نوع برد بورد آموزشي است كه بتوان مدارات ساده الكترونيكي را به آساني بر روي آن پياده كرد و با تجزيه تحليل بخشهاي مختلف مدار از آن براي آموزش مفاهيم بنيادي در حوزه الكتريسيته و الكترونيك مانند طرز كار قطعات اصلي، مدارهاي ساده الكترونيكي، ابزارهاي اندازه گيري و مفاهيم فيزيكي مانند، جريان الكتريكي، اختلاف پتانسيل و ... استفاده كرد. مهمترين مزيت اين برد آموزشي در مقايسه با برد بوردهاي رايج در اين است كه به جاي ستون هاي موازي از گره هايي كه توسط پين هدر هاي مادگي متصل به هم به طور تناوبي و با فاصله مساوي بر روي برد بورد چيده شده اند استفاده مي شود. بدين ترتيب شكل ظاهري مدار ساخته شده بر روي برد بورد آموزشي بسيار نزديك به نقشه مدار مي باشد و به آساني مي توان بخش هاي مختلف مدار را مورد تجزيه و تحليل قرار داد. علاوه بر آن نصب و جايگزيني قطعات به منظور اعمال تغييرات در مدار يا تغيير مقادير عددي قطعات) به آساني امكان پذير است.
انرژي يكي از استراتژيكي ترين كالاها در كشور هاي پيرفته و توسعه يافته ميباشد و نقش زيادي در بقاي يك جامعه و كشور دارد. با اجراي قانون هدفمند كردن رايانه ها و به طبع آن بالا رفتن بهاي انرژي در كشور و با توجه به اين واقعيت كه مردم عزيز ايران اسلامي براي سالها انرژي را ارزان در اختيار داشته و تلاش جدي براي صرفه جويي صورت نپذيرفته بود و نقش مديريت انرژي در زندگي مرد و بسيار كم رنگ بوده است در چنين شرايطي لازم است مردم بر انرژي مصرفي خود و بهاي آن مديريت داشته باشند سامانه مديريت انژي كه طي سالها تلاش و مطالعه توسط اينجانب طرحي و ساخته شده است ابزاري نرم افزاري است كه مردم را در امر مديريت بها و مقدار مصرف انرژي ياري ميدهد و گامي موثر جهت آباداني ايران اسلامي بر خواهد داشت.
خلاصه توصيف اختراع با توجه به گسترش روز افزون كشت هاي گلخانه اي در كشور ، در حال حاضر سيستمي كه بتواند پاسخگوي جمعي مشكلات تغذيه اي ، شوري، مقدار آبياري و دماي مناسب باشد وجود ندارد. اين سيستم داراي اين توانمندي بوده كه غلظت عناصر غذايي را در محلول نهايي تنظيم نمايد. غلظت در هر مرحله از رشد گياه قابل تغيير و تنظيم مي باشد. بر اساس شوري زهكش ، سيستم بطور اتوماتيك غلظت عناصر را كاهش و يا افزايش داده و شوري دلخواه را عمل مي كند. آبياري را براساس پتانسيل آب در كنار ريشه ، بطور اتوماتيك استارت كرده و سبب تنظيم عنصر غذايي ، شوري و آب مورد نياز مي گردد. pH محلول نهايي را براساس اطلاعات داده شده تنظيم مي نمايد. دماي محيط براساس فرمان به سيستم هاي گرمايش و سرمايش در شب و روز بطور اتوماتيك كنترل مي شود. اين سيستم داراي اين توانمندي بوده كه همه دغدغه هاي پرورش دهندگان گياه را بر اساس اطلاعات داده شده و بطور اتوماتيك حل نمايد. اين دستگاه به صورت هوشمند عمل كرده و داراي اين توانمندي بوده كه نسبت اختلاط آب با عناصر غذايي را بطور اتوماتيك تنظيم و توانمندي تغيير در هر حالت را دارد. شروع زمان آبياري و مقدار مدت آبياري بر اساس نياز گياه در هر زمان را بطور اتوماتيك تنظيم مي نمايد. بخش سخت افزاري شامل جعبه نگهدارنده ، كنترلر اصلي( PC ) حسگرها، پمپ هاي دوزماتيك ، پمپ اصلي ، فيلتر ، رابط هاي كاربري (نرم افزار گرافيكي و مانيتور لمسي) و لوله و شيرهاي اتوماتيك مي باشد. بخش نرم افزاري شامل ثبت اطلاعات ، پردازش اطلاعات ، تطبيق اطلاعات و دستورهاي اجرايي بوده كه در كنترلر اصلي سيستم نصب مي گردد. پس از مونتاژ سيستم هاي مختلف ،كل دستگاه مورد تست كامل قرار مي گيرد. اين تست ها شامل تست سيستم الكترونيكي ، تست سيستم مكانيكي و تست دقت در بخش هاي مختلف دستگاه مي باشد. احمد محمدي قهساره فربد فخرآور
الف- تغيير سياست الگوي كشت در مناطق مختلف كشور و رو آوردن به كشت گياهان كم مصرف در مناطق بامحدوديت آب ب- تغيير روش آبياري سنتي به روشهاي آبياري سطحي مدرن با راندمان كاربرد بالا پ- تغيير روش آبياري به روشهاي آبياري تحت فشار در مناطق مختلف بسته به شرايط موجود . يكي از راههاي افزايش راندمان آبياري استفاده از روش هاي آبياري نوين است. استفاده ازآبياري نوين در دو بخش آبياري سطحي با راندمان بالا و آبياري تحت فشار قابل تقسيم است. توسعه روش هاي آبياري تحت فشار به عنوان يكي از را ههاي صرفه جويي آب مطرح شده است. تبديل روش آبياري غرقابي باراندمان پايين به روش آبياري شياري باراندمان بالا احتياج به تسطيح دقيق دارد و اين روش در اراضي شيبدار و با توپوگرافي نامناسب امكان پذير نخواهد بود . در چنين شرايطي بهترين روش بالا بردن راندمان آبياري ، توسعه روش هاي آبياري تحت فشار (باراني و ميكرو) مي باشد. اجراي اين روشها در زمان كوتاه صورت گرفته و بازده توليد محصولات كشاورزي در ازاء واحد حجم آب مصرفي با مديريت مناسب، ميتواند افزايش يابد.
استفاده از پلانتاريوم جهت كاربردهاي آموزشي و فرهنگسازي نجومي بر كسي پوشيده نيست. تركيب جنبههاي بصري آسمان نما و جنبههاي علمي آن پتانسيل بسيار زيادي را جهت ترغيب قشرهاي مختلف جامعه به نجوم و فعاليتهاي مرتبط با ستاره شناسي دارد. اما از سوي ديگر هزينه بسيار زياد پروژكتورهاي تخصصي براي استفاده در گنبد آسمان، باعث ميشود كه نتوان از آن بصورت فراگير استفاده نمود. پروژكتورهاي معمولي داراي زاويه ميدان ديد بسيار محدودي هستند و بنابراين صرفا امكان نمايش بر روي يك پرده نمايش در فاصلهاي معين را دارند فلذا نميتوان از آنها انتظار داشت كه در يك گنبد آسمان كارايي لازم را داشته باشند. اما از سوي ديگر اين پروژكتورها بدليل تنوع بسيار زياد و فضاي رقابتي داراي قيمت بسيار پاييني هستند. فلذا اگر بتوان با ايدهاي خلاقانه، خروجي اين پروژكتورها را متناسب براي نمايش بر روي يك گنبد آسمان نمود، علاوه بر كاهش شديد هزينهها ميتوان اين اميد را داشت كه تمامي مدارس ايران و بويژه در مناطق محروم امكان استفاده از اين ابزار علمي-آموزشي سودمند و قدرتمند فراگير شود. در اين طرح با استفاده از يك لنز فيش آي و يك لنز كانوني كننده استاندارد در كنار يك ساختار قابل تنظيم بلاوز (آكاردئوني)، تصوير خروجي از يك پروژكتور معمولي به يك تصوير قابل انطباق بر روي يك گنبد آسمان تبديل شده است.
بسترهاي كشت هيدروپونيك با توجه به مزاياي بسياري چون عملكرد بالا، توليد محصول با كيفيت بالا در حال گسترش است. يك بستر كشت مناسب علاوه بر داشتن خصوصيات مطلوب فيزيكو شيميايي و بيولوژيكي بايد در دسترس، پايدار و از نظر اقتصادي مقرون به صرفه باشد. زائدات گندم كمپوست شده بقاياي فرآوري شده گياه گندم مي باشد. اين بقايا را مي توان به عنوان بستر كشت در كشتهاي گلخانه اي مورد مصرف قرار داد و هزينه هاي توليدات گلخانه اي را كاهش داده و از طرفي استفاده از زائدات كمپوست شده گياه گندم در زمينه خودكفا شدن در توليد گندم و همچنين از ورود بسترهاي رايج كشت به كشور نيز جلوگيري به عمل مي آيد.اين محصول داراي خصوصيات فيزيكي و شيميايي شامل EC، CEC، وزن مخصوص ظاهري تخلخل كل، تخلخل تهويه اي، EAW، WHC، و عناصر قابل استفاده مناسب براي رشد گياه مي باشد. تجزيه بيولوژيكي آن به كندي صورت مي گيرد و بنابراين در طول دوره پرورش پايداري خود را حفظ مي كند. اين محصول مناسب تر از كوكوپيت، پيت و پرليت مي باشد و به عنوان بستر كشت بوده و يك بستر استريل و بدون خطر و غني از مواد غذايي براي گياه كه ارزان و مناسب مي باشد. براي فرآوري زائدات گندم مواد خرد شده و با افزايش مواد افزودني به اطاق ماند منتقل و با سيستم windrow هوادهي لازم انجام مي پذيرد. پس از بلوغ كامل مواد، شوري زدايي استريل گرديده و جهت استفاده بهينه سايز بندي و بسته بندي مي گردد.
كمك فنر خودرو داراي فنر لول ساعت شني با قابليت كاركرد در وزنهاي مختلف، شكل خاص و جديدي از فنر است كه بتواند بازه گسترده تري از نيروي وارده را تحمل نموده و كاربرد گسترده تري داشته باشد. فنرهاي موجود بر طبق قانون هوك F=kx كه در آن جابجايي فنر فشرده يا كشيده شده از نقطه تعادل آن (X) و ثابت فنر (K) به ازاي هر فنر بسيار محدود و يكتاست. در سيستم تعليق خودرو بر اساس ثابت فنر به كار رفته، خودرو مي تواند محدوده وزني خاصي را تحمل نمايد. لذا سيستم تعليق خودروهاي سواري با خودروهاي باري متفاوت بوده بدين معنا كه كمك فنر خودروهاي باري در زمان حمل بار با وزن پايين يا بدون بار بسيار خشك و ناكارآمد است. اين كمك فنر خودرو از دو بخش 1. كمك فنر و 2. فنر ساعت شني تشكيل شده است كه فرم فنر ساعت شني و پيستون آن موجب عملكرد مناسب اين نوع سيستم تعليق در وزن ها و فشارهاي وارده متفاوت مي شود به طوري كه ابتدا لول هاي نازك فنر ساعت شني كه در نزديكي راس قرار دارند وارد عمل مي شوند و سپس ديگر لول ها كه به سمت انتها ضخيم تر مي شوند به ترتيب وارد عمل مي گردد.
در سال هاي اخير شاهد افزايش استفاده از بتن با مقاومت فشار بالا براي اعضاي سازه اي بوده ولي متاسفانه بيش تر اعضاي مزبور از مقاومت كمي برخوردار بوده و بالاخص در برابر سيكل هاي يخ بندان دچار ضعف هاي عمده اي هستند معمولا بتن متداول بر اثر تاثير مداوم نيروها و زمان خواص مهندسي و مكانيكي خود را از دست داده و در نتيجه ترك هاي بزرگ ايجاد شده و به مرور زمان با شتاب بيشتر خواص بتن بدتر مي گردد به همين جهت دستيابي به بتني كه ضمن مقاومت در برابر نيروها داراي قدرت نفوذپذيري بالاتري باشد ضروري به نظرمي رسد. همچنين قرار گرفتن بتن در برابر سيكل هاي مداوم يخ بندان كه از ويژگي هاي منطقه مي باشد نياز به تحقيق پژوهش در اين زمينه را ضروري مي نمايد. براي رسيدن به اين هدف استفاده از مصالح افزودني به عنوان افزودني از سيمان با قابليت واكنش و تركيب با سيمان و با قيمت مناسب يك ضرورت حياتي است. با اضافه كردن تركيب ميكروسيليس وكلسيم كربنات به جاي بخشي از سيمان باعث افزايش مقاومت فشاري در حدود 40 الي 45 درصد مي شود در يك آزمايش از طرح اختلاط يكسان استفاده شد و در يك نمونه از سيمان معمولي استفاده شد و در نمونه ديگر 20% تركيب ميكروسيليس و كلسيم كربنات استفاده شد و در تعيين مقاومت فشاري نمونه اي كه در آن افزودني به كار رفته بود در حدود 40 درصد افزايش مقاومت داشت. كه تاييده هايي پيوست مي باشد. دوام در مقابل يخ زدگي و افزايش مقاومت فشاري بتن با استفاده از ميكروسيليس و كلسيم كربنات افزايش مقاومت فشاري بتن در حدود 40 درصد و دوام در مقابل يخ بندان با استفاده از تركيب ميكروسيليس و كلسيم كربنات با اضافه كردن 20% سيمان صورت مي گيرد افزايش مقاومت فشاري كه از مهمترين فاكتورهاي بتن مرغوب مي باشد از دغدغه هاي بزرگ مهندسان عمران مي باشد. با اين اختراع تا حد قابل توجهي از اين نگراني برطرف مي شود و نيز كاهش نفوذپذيري كه د صورت استفاده از اين تركيب موجب مي شود و كاهش نفوذ پذيري موجب دوام بهتر بتن در مقابل يخ بندان مي باشد. تركيب ميكروسيليس و كلسيم كربنات نقش بسيار مهمي در توليد يك بتن با مقاومت بالا و قابليت نفوذپذيري كم و مقاومت از لحاظ شيميايي دارد و همچنين اين تركيب به تنهايي به ديگر عوامل و فاكتورهاي ثابت باعث افزايش توان و مقاومت بتن مي گردد. همچنين پيوستگي ميكرو سيليس در مخلوط با كلسيم كربنات امكان استفاده از آب كم در مواد سيماني را به نسبت مواد مصرفي ميسر مي سازد و مقدار گسيختگي اين تركيب (ميكروسيليس و كلسيم كربنات) در بتن معمولا با مقدار آن در يك نمونه مشابه بدون مواد افزودني بيشتر از شكل خواهد بود. خلاصه افزايش مقاومت فشاري بتن در حدود 40% و دوام در مقابل يخ بندان با استفاده از تركيب ميكروسيليس با جايگزين كردن اين تركيب به جايگزين كردن 20% از سيمان صورت مي گيرد. افزايش مقاومت فشاري بتن كه از مهمترين فاكتورهاي بتن مرغوب مي باشد و از دغدغه هاي بزرگ مهندسان عمران مي باشد. با اين اختراع تا حد قابل توجهي از اين نگراني برطرف مي شود و نيز كاهش نفوذپذيري كه در صورت استفاده از اين تركيب مي باشد و كاهش نفوذپذيري موجب دوام بهتر بتن در مقابل يخ بندان مي باشد.
اين اختراع، توليد كيت سلول خورشيدي نانوساختاري به منظور آشنا نمودن پژوهشگران با انرژي هاي نو و تجديد پذير به ويژه انرژي خورشيدي مي باشد. كيت سلول خورشيدي نانوساختاري به گونه اي طراحي شده است كه ضمن پرداختن به هر دو مقوله آموزش و پژوهش، طيف گسترده اي از مخاطبين را در بر مي گيرد. توليد تجاري اين اختراع به منظور استفاده در مراكز صنعتي، آموزشي و پژوهشي مرتبط با سلول هاي خورشيدي نانوساختاري مي باشد و در آينده اي نزديك به عنوان جايگزيني براي سلول هاي خورشيدي رايج در نظر گرفته مي شود. اختراع فوق در موتورهاي برق جهت تامين آب كشاورزان، استفاده در چراغ هاي راهنما، تامين برق خانواده ها و تجيزات روستايي، مخابرات و به عنوان منبعي در توليد برق نيروگاه هاي خورشيدي قابل استفاده مي باشد.
موارد یافت شده: 17