لیست اختراعات اسماعيل خراساني
پمپ هيدرونيوماتيك صنعتي- كشاورزي نوع جديدي از پمپ است كه براي پمپاژ مايعاتي چون آب، تركيبات صنعتي سيال خورنده و قابل اشتعال در محيطهايي كه به برق و يا پمپ هاي الكتريكي معمول دسترسي نيست و يا استفاده از برق خطر آفرين است، طراحي شده است. همچنين بدليل عدم نياز پمپ مذكور به پره يا پيستون در تماس با سيال براي پمپاژ تركيبات سيال خورنده و ساينده نيز مناسب است. اين پمپ قادر است با استفاده از هواي فشرده به طور خودكار آب را پمپاژ نمايد. اين پمپ تشكيل شده از يك محفظه كه بوسيله دو عدد سوپاپ يكطرفه ورودي و خروجي از مخزن و يا چاه جدا مي شود، همچنين داراي يك لوله دروني است كه از بالا به سوپاپ يكطرفه خروجي متصل است. هواي فشرده در هنگام وارد شدن به محفظه بر سطح سيال در محفظه فشار وارد كرده كه اين عمل باعث بسته شدن سوپاپ ورودي و باز شدن سوپاپ خروجي پمپ ميشود، در نتيجه آب از طريق لوله دروني به طرف بالا پمپاژ ميگردد. قبل از آنكه سطح سيال محفظه آنقدر پائين بيايد كه هوا وارد لوله دروني شود، جريان هواي فشرده قطع گرديده و هواي محبوس در محفظه تخليه ميگردد. پس از تخلية هواي محفظه، فشار ناشي از ارتفاع سيال بالاي محفظه باعث پر شدن مجدّد محفظه از آب ميگردد. به منظور قطع و وصل به موقع و خودكار شير هواي فشرده و شير تخلية مخزن از يك مكانيزم شناور مكانيكي و يك مدار حسگر سطح مايع اهمي و مدار كنترل براي فرمان دهي به شير نيوماتيك استفاده شده است.
نقشه عملكرد مزرعه اي به عنوان بهترين شاخص براي بررسي تغييرات موضعي عملكرد در مزرعه بكار ميرود و نقطه آغازين بكارگيري كشاورزي دقيق در مزرعه ميباشد. بنابراين ضروري است براي بسياري از محصولات با ارزش نقشه عملكرد تهيه گردد تا بتوان با استفاده از اين فناوري، علاوه بر افزايش توان مديريت مزرعهاي و بالا بردن ميزان بازده محصول، به يك كشاورزي پايدار دست پيدا كرد. براي تهيه نقشه عملكرد مزرعهاي، دو عامل اصلي يعني مقدار محصول خروجي از ماشين برداشت و موقعيت مكاني محل برداشت لازم است. در اين پژوهش براي بررسي عملكرد محصول از حسگر جريان جرمي استفاده گرديد. بعد از طراحي و ساخت سكوي توزين و با استفاده از سامانه GPS و نرم افزار مربوط به سكوي توزين، موقعيت مكاني و مقدار عملكرد لحظهاي ثبت گرديد. با استفاده از اين دو پارامتر و با بهرهگيري از نرم افزارهاي GIS نقشه عملكرد مزرعهاي تهيه گرديد. بنابراين با توجه به مباحث اقتصادي و زيست محيطي ناشي از مصرف زياد كود براي محصول چغندر قند، مي توان مناسبترين روش توزيع كود در مزرعه را با استفاده از نقشه عملكرد تهيه شده توصيه كرد. با بهرهگيري از اين نقشه ميتوان علاوه بر بهينه سازي مصرف كود عملكرد قبلي را نيز افزايش داد.
اين اختراع مربوط به حوزه فني مهندسي و علوم زيستي است. دستگاه مورد ادعا شامل مكانيزمي جهت پايش مستمر غلظت آلايندههاي زيستي شامل دانههاي گرده و اسپور قارچها در هوا است كه براي مقاصد تحقيقاتي و اطلاع رساني همگاني بهمنظور پيشگيري از مشكلات تنفسي آلرژيك، مطالعات گياهشناسي و مديريت شهري مورد نياز است. دستگاه شامل مكانيزمي الكترومكانيكي است كه منجر به عبور نوار نمونهگير با سرعت ثابت از مقابل روزنه شده و ذرات معلق در هوا را با مكش از اين روزنه به دام مياندازد. زاويه و سرعت چرخش استوانه بنابر نياز محقق قابل تنظيم است. زمان نمونهگيري به طور معمول يك روزه يا يك هفتهاي قابل انتخاب است. مجموعه دستگاه نمونهگير همواره در جهت وزش باد جهتگيري ميشود. در دستگاه حاضر با بهينهسازي و بازطراحي مكانيزم و اجزاي سامانه، علاوهبر عملكرد قابل مقايسه با دستگاه نمونهگير استاندارد مكشي، امكان پايش لحظهاي شاخص گرد و غبار هوا و همچنين سرعت، جهت، دما و درصد رطوبت هوا فراهم شده است. با كنترل الكترونيكي سامانه، امكان پايش از راه دور عملكرد دستگاه و ارسال دادهها بر بستر اينترنت اشيا فراهم شده كه كارايي دستگاه را ارتقا داده و مديريت و نظارت بر عملكرد دستگاه را راحتتر نموده است.
موارد یافت شده: 4