لیست اختراعات افشين رعنائي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1393/11/30
تاریخ ثبت: 1394/06/24
خلاصه اختراع:

فلور ميكروبي مولد فساد، آنزيم هاي موجود در غذا و اكسيداسيون ليپيدها تاثير منفي بر مدت زمان نگهداري موادغذايي دارند. اين مسئله در محصولات غذايي دريايي به دليل محتواي زياد اسيدهاي چرب اشباع نشده، نمو بيشتري پيدا مي كند. ميگو يك فرآورده بسيار فاسدپذير و فساد آن همراه با تغييرات شيميايي، ميكروبي در طول ذخيره سازي پس از مرگ است. به همين دليل با طيف وسيعي از مواد نگهدارنده شيميايي قرار مي گيرد. با توجه به اثرات سوء تركيبات نگهدارنده شيميايي بررسي جايگزين هاي طبيعي منجر به شناسايي مواد نگهدارنده طبيعي از منابع گياهي شده است. فنول هاي گياهي و ترپنوئيدها به دليل فعاليت ضدميكروبي و آنتي اكسيداني تركيبات ايمن با منشاء طبيعي هستند. در فرآيند توليد زعفران، قسمت كلاله و خامه گل به عنوان زعفران تجاري و گلپوش ها به عنوان ضايعات دور ريخته مي شوند. گلپوش زعفران شامل تركيباتي از جمله ترپنوئيدها، فلاونوئيدها، آنتوسيانين ها و كاروتينوئيدها مي باشد. كه خواص سلامت زايي، ضدميكروبي، مهار آنزيم تيروزيناز و آنتي اكسيداني را از خود نشان داده است. با اين حال اطلاعاتي در ارتباط با استفاده از گلپوش زعفران در افزايش ماندگاري مدل هاي غذايي وجود ندارد. هدف از اين مطالعه، اثر عصاره‌ها گلپوش زعفران بر خصوصيات شيميايي، ميكروبي و حسي ميگوي سفيد غربي نگهداري شده در پودر يخ طي 9 روز نگهداري بود.

موارد یافت شده: 1