لیست اختراعات اميرنصر تاجداري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1394/04/08
تاریخ ثبت: 1395/07/11
خلاصه اختراع:

به طور كلي سيستم خنك كن خشك مستقيم هوا (ACC) جهت كندانس بخار خروجي از توربين بخار و تامين آب مورد نياز سيكل بخار و همچنين خروج هواي اضافي از سيستم را به عهده دارد. سيستم فوق بر خلاف سيستم قبلي سهولت بيشتري در اجرا دارد و تاثيرپذيري كمتري نسبت به سرعت باد دارد. بويژه مصرف آب اين سيستم در مقايسه با ساير سيستم ها نظير هلري و تر، صفر بوده كه با توجه به مسئله كمبود آب در كشور، مزيت قابل توجهي مي باشد.

تاریخ ثبت: 1396/04/04
خلاصه اختراع:

در اين طرح با استفاده از حرارت خروجي از گازهاي داغ ناشي از احتراق موتور و نيز آب خنك كن موتور و هدايت آن به سمت مبدل هاي حرارتي چندگانه (HRSG) و واحدهاي آب شيرين كن حرارتي از نوع MED ميتوان علاوه بر توليد برق از حرارت خروجي موتور نيز براي براي توليد آب شيرين استفاده نمود. همچنين با بكارگيري فنآوري اسمز معكوس و اضافه كردن اين بلوك به سيكل توليد همزمان ميتوان ميزان TDS( كليه نا خالصي هاي موجود در آب) آب شيرين و دماي آب خروجي آب شيرين كن را نيز تنظيم و كنترل نمود. همچنين اين سيستم هيبريد با توجه به شرايط مختلف تقاضاي بار الكتريكي و آب شيرين، سطح دمايي و TDS مورد نياز آب مي تواند درصد توليد آب شيرين و توان توليدي را متناسب با شرايط مورد نظر و حالت بهينه تغيير دهد.

تاریخ ثبت: 1394/10/08
خلاصه اختراع:

به طور كلي سازه نگهدارنده سيستم خنك كن خشك مستقيم هوا (ACC) جهت نگهداري و تامين تكيه گاههاي لازم براي تجهيزات سيستم فوق و همچنين تامين كاربري و بهره برداري كل مجموعه در كليه شرايط بارگزاري و در زمان بروز حوادث طبيعي مانند زلزله، به كار برده مي شود. اين سازه مي تواند به صورت اسكلت فلزي يا سازه با پايه هاي بتني طراحي و اجرا گردد و از قسمتهاي مختلفي شامل فونداسيون، ستونهاي فلزي به همراه سيستم مهاربند جانبي يا پايه هاي بتني، تير هاي اصلي، فن دك، فن اسكرين، فن بريج، آ-فريم، پارتيشن وال، سنترال واك وي ، ويندوال و پلتفرمهاي دسترسي به قسمتهاي مختلف داكت بخار، تشكيل شده است. از مزاياي اين طرح مي توان سهولت و سرعت اجراي اين طرح نسبت به طرح هاي موجود و برج هاي خنك كن هلر، صرفه جويي در فضاي سايت. سهولت اجرا و انجام تعمييرات در زمان لازم را نام برد. در طراحي اين سازه روش طراحي LRFD جهت طراحي كل سازه و اتصالات مورد نظر بوده و بارگذاري استاتيكي و ديناميكي در طراحي سازه لحاظ مي شود. براي اولين بار نيز سازه اي با جزئيات تفصيلي قابل توجه توسط نرم افزار BOCAD و به صورت نقشه هاي اصلي طراحي، اتصالات و شاپ طراحي و قابليت اجرا پيدا ميكند.

موارد یافت شده: 3