لیست اختراعات بهاره صحرائيان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1398/12/14
تاریخ ثبت: 1399/07/09
خلاصه اختراع:

كپسولاسيون يا درون پوشاني از دسته تكنولوژي هاي نويني شناخته مي شود كه به عنوان حامل محافظ تركيبات حساس مورد كاربرد قرار مي گيرد. اگر چه تا كنون روش هاي متفاوتي از طراحي اين حامل ها معرفي و مورد كاربرد قرار گرفته است اما همچنان اين حوزه نياز به مطالعات بيشتري در خصوص رسيدن به حامل هايي با كارايي بالا و اثر حفاظتي تحت شرايط محيطي و فرآيندي مورد استفاده دارد. در اين پژوهش براي اولين بار روشي نوين براي طراحي ريز حامل هاي تركيبات حساس تغذيه اي مورد مطالعه و پياده سازي قرار گرفت. ديواره حامل مورد بحث مبتني بر تغيير كنفورماسيوني پليمر پايه جهت درون پوشاني ذرات اسانس در بستر امولسيوني معرفي گرديد. ذرات درون پوشاني طي فرآيند خشك كردن به صورت ساختاري با ديواره اي ضخيم و پوشيده حاصل شد. پس از توليد ذرات اوليه، كپسول حامل با استفاده از آرايش ماتريكسي از نانو ذرات پوشش دهي گرديد. ذرات كپسول نهايي مبتني بر ديواره با الگوي ميزبان- ميهمان به صورت مركب پوشش دهي شد. ارزيابي ساختاري با استفاده از ميكروسكوپ نوري و الكتروني روبشي موفقيت آميز بودن روش طراحي و پياده سازي را اثبات نمود. همچنين، داده هاي حاصل از گرماسنج روبشي- افتراقي به خوبي كارايي ديواره حامل را در اثر حفاظتي در برابر درجه حرات هاي بالا را نشان داد.

تاریخ ثبت: 1391/04/07
خلاصه اختراع:

چغندر قرمز از جمله محصولات كشاورزي است كه كاربرد صنعتي ندارد و تنها به شكل بخارپز مصرف مي شود. اين در حالي است كه اين تركيب از ارزش غذايي فوق العاده زيادي برخوردار است. رنگ قرمز در اين محصول به دليل وجود رنگدانه آنتوسيانين مي باشد كه به دليل خاصيت آنتي اكسيداني، از ابتلا به سرطان جلوگيري مي كند. همچنين مصرف روزانه اين نوشيدني سبب كاهش فشار خون و سلامت مغز مي گردد و به دليل استفاده از هويج در فرمولاسيون به منظور ارتقاء طعم و مزه، ميزان بتاكاروتن در اين نوشيدني افزايش يافته و سبب بهبود و درمان بيماري هاي چشمي و پوستي مي شود. ساليانه مقدار بسيار بالايي از اين محصول كشاورزي با ارزش برداشت مي شود كه به دليل حضور رنگدانه قرمز، نمي تواند وارد خطوط استخراج قند در صنعت گردد و مصرف آن محدود مي باشد. به همين دليل بر آن شديم تا با توليد نوشيدني چغندر قرمز- براي اولين بار در ايران نوآوري در زمينه ي استفاده از چغندر قرمز در توليد نوشيدني ها ارائه شود. تنوع و تحول در صنعت توليد نوشيدني ها ايجاد گردد- سبب توسعه صنايع تبديلي كشاورزي گردد. توليد نوشيدني فراسودمند به دليل ارزش تغذيه اي بالاي اين محصول قابل استفاده براي تمام اقشار به دليل قيمت پايين اين نوشيدني داراي ارزش تجاري سازي و صادراتي نيز باشد. در واقع اين محصول پاسخي براي رفع محدوديت ها و در دسترس ساختن مواد غذايي با ارزش است كه مي تواند اين محصول كشاورزي را كه مصرف آن در تمامي فصول امكان پذير نمي باشد به محصولي تبديل نمود كه در مصرف آن محدوديتي نمي باشد و نوشيدن آن، انسان را از ابتلا به بسياري از بيماري ها ايمن مي سازد.

موارد یافت شده: 3