لیست اختراعات جواد كاظمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1397/08/07
خلاصه اختراع:

اين دستگاه در زمينه اندازه گيري ميزان چسبندگي مواد پليمري مانند مواد قيري، رنگ و ساير مواد چسبيده شده به سطوح مختلف كاربرد دارد. در زمينه ساخت روكش هاي آسفالتي به دليل عدم چسبندگي مواد قيري به مصالح سنگي و عدم وجود آزمايشات و دستگاه هاي مناسب و علمي براي اندازه گيري ميزان چسبندگي اين دستگاه ابداع شده است به گونه اي كه ميتوان نيروي لازم براي كندن مواد قيري از روي مصالح را اندازه توسط اعمال نيروي كششي در كسري از ثانيه محاسبه كرد. همچنين در زمينه اندازه گيري نيروي چسبندگي رنگ ها و مواد پليمري به سطوح مختلف به دليل غير اتوماتيك بودن دستگاه هاي موجود و همچنين محدود بودن بازه اعمال نيرو ها، هم دقت و هم صحت اندازه گيري نيروي چسبندگي به خوبي ارضا نمي شود و براي رفع اين مشكل با استفاده از سنسور هاي دقيق اندازه گيري فشار و همچنين توانايي استفاده از مخازن اعمال فشار مختلف ميتوان از فشار هاي كم تا فشار هاي زيادي را براي اعمال نيرو استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/15
تاریخ ثبت: 1391/11/01
خلاصه اختراع:

سيستم مكانيزه نور اتومبيل با توجه به ارتفاع و سرعت و فاصله جانبي و نور مقابل

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/23
تاریخ ثبت: 1392/10/25
خلاصه اختراع:

تلمبه هاي استخراج و انتقال نفت كه بر اساس سيستم پيستون رفت و برگشتي عمل ميكنند در داخل چاه نفت و يا در مسير انتقال قرار ميگيرند و با نيروي مكانيكي رفت و برگشت يك دستگاه كه داراي ميل لنگ و شاتون و يا سيستم مشابه هستند با حركت رفت و برگشت پيستون اقدام به جابجائي و افزايش فشار سيال نفت و يا اب و يا گاز مينمايند . نصب تجهيزات مكانيكي محدوديت و هزينه هاي زيادي را به همراه دارد ، حال در اين طرح با استفاده از تكنولوژي موتور خطي القائي كه با برق متناوب 3 فاز كار ميكند ، و طراحي يك سيستم كوتور خطي و پمپ پيستوني در يك مجموعه توانسته ايم براي اولين بار در ايران و دنيا به تكنولوژي بسيار مفيد و موثر در سيستم استخراج و انتقال دست پيدا كنبم كه نتيجه آن پمپ پيستوني رفت و برگشتي استخراج و انتقال نفت و گاز ميباشد . اين پمپ داراي دو قسمت اصلي شامل يك موتور القائي خطي ميباشد كه نيروي خطي رفت و برگشتي پيستون پمپ را تامين ميكند و يك قسمت نيز كه شامل پمپ و تجهيزات پمپاژ كيباشد با نيروي ناشي از عملكرد موتور خطي كار پمپاژ را انجام ميدهد . از ويزگيهاي اين پمپ قابليت نصب در عمق چاه هاي نفت تا عمق 5000 متري زير زمين و استخراج نفت ميباشد . اين پمپ ميتواند بدليل تكنولوژي خاصي كه دارد در دريا قرار گيرد و براي پمپاژ و تزريق اب دريا به داخل چاه نفت مورد استفاده قرار گيرد . اين پمپ ميتواند در مسير انتقال نفت و گاز قرار گيرد و نفت و گاز را از دهانه چاه تا پالايشگاه در مسير خطوط انتقال منتقل نمايد. اين پمپ ميتواند با افزايش فشار گاز خروجي از چاه و تزريق مجدد گاز به داخل چاه نفت در دريا و خشكي در استخراج نفت كوثر واقع شود . شباهت ظاهري اين نوع پمپ مشابه پمپهاي سانتريفيوژ ( گريز از مركز ) ميباشد و بصورت شناور ميتواند در داخل چاه هاي نفت قرار گيرد .

تاریخ ثبت: 1394/03/27
خلاصه اختراع:

موضوع اين اختراع تهيه يك جاذب جديد از پوست گردو (پسماند كشاورزي) بوده كه براي حذف نيترات استفاده شده است. آزمايش‏هاي انجام شده بر روي اين جاذب نشان داد كه جذب نيترات بر روي اين جاذب بسيار سريع (70 ثانيه) و با بازدهي بالا اتفاق مي‏افتد. پوست گردو پس از شستشو و خرد شدن، تحت عمليات حرارتي و شيميايي خاص قرار گرفته و تبديل به ماده جاذب مي‌شود. اين جاذب بسيار ارزان قيمت و در دسترس بوده و تهيه آن با استفاده از تجهيزات معمول صنعتي قابل انجام است. شرايط مطلوب براي نيترات زدايي شامل pH خنثي 6.5 ، دماي محيط و مقدار جاذب 5/0 گرم در 50 ميلي‏ليتر محلول با غلظت 120 ميلي¬گرم بر ليتر است كه در اين شرايط راندمان خارج‏سازي نيترات بيش از 80 درصد حاصل مي‏شود.

تاریخ ثبت: 1399/11/28
خلاصه اختراع:

در جوامع امروزي با پيشرفت صنعت وتغيير اكو سيستم زمين موجب افزايش آلاينده هاي صنعتي و ريز گرد ها شده است. امروزه ارتباط بين افزايش غلظت آلاينده هاي صنعتي و ريز گردها و افزايش تعداد مراجعه به درمانگاه‌ها و بيمارستان‌ها، ضرورت استفاده از دستگاه هاي تصفيه هوا اثبات شده است. اين دستگاه با استفاده از پاشش نانو سيال و اشعه ماورابنفش بدون نياز به فيلترينگ موجب تصفيه هوا با قابليت اطمينان كاري بالاي 90 درصد گرديده است. با روشن شدن موتور الكتريكي مكنده، هواي وارد كانال U شكل مي شود. سپس سيال از طريق پمپ ولوله انتقال سيال به افشانك رسيده وبا گذر سيال از داخل افشانك، سيال به صورت پاشش فواره اي و با ريزش ابشاري كل سطح مقطع كانال U شكل را فرا ميگيرد هوا از روي ابشار سيال گذر كرده و تحت فشار منفي از دريچه خروجي به بيرون هدايت مي شود. وقطرات سيال همراه با الاينده ها وريزگردها از طريق سوراخ هاي مشبك انتهاي كانال به مخزن سيال هدايت مي گردد كه سيال موجود در مخزن توسط لامپ UV-C ضد عفوني وفعال مي گردد تا در جريان گردشي ، سيالي تميز و بدون ميكرو اورگانيسم در هر گردش با هوا مخلوط گردد

موارد یافت شده: 6