لیست اختراعات سيد وهاب الدين مكي
با توجه به پيچيدگي هاي ساختار توربين هاي پيشين هدف اين اختراع ساده سازي و در حين حال بالابردن كارايي در توربيني با ساختار و مكانيك متفاوت بود. در اين زمينه توربين هاي مختلف با ساختار و مكانيك خاصي وجود دارد اما تا به حال توربيني با اين ساختار و تيغه هاي تخت و با راندمان بالا ساخته نشده است. براي نيل به هدف اختراع چهار صفحه تخت تهيه شده است كه هر كدام از آنها از يك وجه به طور سرتاسري به يك شافت متصل شده است به گونه اي كه زاويه بين هر صفحه و صفحات مجاور 90 درجه مي باشد. محور شافت به وسيله دو ياتاقان روي يك شاسي نصب شده و محور شافت با پولي و تسمه حركت را به يك ژنراتور نصب شده بر شاسي منتقل مي كند. بدنه شاسي به گونه اي بسته در نظر گرفته شده تا باد به صفحات پاييني برخورد نكرده و تنها به صفحات بالايي نيرو وارد گردد. دو رديف سيم نگهدارنده به دور چهار صفحه پيچيده شده است. قطعات به صورت آماده از بازار تهيه و با آماده كردن شاسي و بدنه و صفحات دستگاه مونتاژ مي گردد. اين دستگاه در صنعت توليد برق كاربرد دارد.
دستگاه وسامانه اطلاع رساني درتصادفات جاده اي جهت كاهش ميزان مرگ ومير
در اين جا يك فيلتر ميانگذر ميكرواستريپ دو بانده جديد با بكارگيري رزوناتورهاي امپدانس پلهاي كوپل شده براي عملكرد در سيستمهاي بيسيم مطابق با استانداردهاي IEEE طراحي شده است. با استفاده از نامتقارن كردن رزوناتورها پاسخ فركانسي فيلتر با عملكرد در دو بانده عبور بدست آمده است. همچنين با تغيير مكان پورتها امكان ثابت ماندن فركانس اصلي و تغيير در فركانس رزونانس دوم و پهناي باند نيز فراهم شده است. عملكرد فيلتر دو بانده با فركانسهاي مركزي 2.483GHz و 5.028GHz كه به ترتيب داراي تلفات عبوري0.401dB- و 0.598dB- همراه با تلفات عبوري برابر با 25.746dB- و 21.945dB- با پهناي باندي معادل با 97MHz و 165MHz اندازهگيري شده است.
اين طرح شامل يك فيلتر جديد ميانگذر ميكرو استريپ دو بانده با استفاده از رزوناتورهاي ميكرواستريپ كوپل شده و رزوناتورهاي Spiral ميباشد. هدف از طراحي اين فيلتر كاربرد در سيستم هاي بيسيم است. در ساختار اين فيلتر از كوپلاژهاي مضاعف براي دو بانده كردن پاسخ فركانسي استفاده شده است. همچنين با استفاده از ايجاد صفر انتقال در فاصله بين دو باند عبور باعث شده تا پاسخ فركانسي فيلتر مورد نظر از گزينش بهتري برخوردار باشد و باند عبور بين دو باند فركانسي از ايزولهي خوبي برقرار شود. سايز فشرده و دو بانده بودن از جمله خصوصيات اين فيلتر ميباشد. عملكرد فيلتر دو بانده با فركانسهاي مركزي 2.4GHz و 3.768GHz كه به ترتيب داراي تلفات عبوري 0.346dB- و 0.498dB- همراه با تلفات عبوري برابر با 41.471dB- و 30.246dB- با پهناي باندي معادل با 120MHz و 130MHz ميباشد.
در اين طرح فيلترهاي ميانگذر باند باريك فشرده با استفاده از يك ساختار پايه با بكارگيري رزوناتورهاي امپدانس پلهاي كوپل شده مطابق با استانداردهاي IEEE براي سيستمهاي wireless ارائه شده است. استفاده از رزوناتورهاي امپدانس پلهاي باعث شده تا علاوه بر سادگي طرح فيلترهاي ارائه شده زمان شبيه سازي، نسبت به طرح هاي پيچيدهتر، نيز به مقدار زيادي كاهش پيدا كند همچنين قابليت بهينهسازي و امكان تغيير فركانس مركزي با تغيير طول و عرض رزوناتورهاي امپدانس پلهاي فراهم شود. با طراحي درست امپدانس و نسبت طول رزوناتورهاي امپدانس پلهاي مي توان هارمونيكهاي ناخواسته را نيز به فركانسهاي بالاتر انتقال داد و از اين طريق پهناي باند قطع گسترش پيدا كند. فيلترهاي ارائه شده داراي فركانس هاي مركزي 2.4GHz، 3.7GHz و 5.1GHz مي باشند. از مشخصه هاي خوب فيلترهاي طراحي شده داشتن تلفات عبوري پايين از 0.2dB- الي 0.5dB- مي باشد.
اختراع انجام شده در خصوص طراحي و توليد نسل جديدي از هدايت كننده هاي نوري توسط پلي كربنات مي باشد كه بر خلاف فيبر هاي نوري موجود قابليت انتقال حجم بالايي از نور مرئي را دارد و مي تواند در سيستمهاي انتقال نور جهت انجام روشنايي و نورپردازي به كار گرفته شود ...
موارد یافت شده: 6