لیست اختراعات عبدالخالق گل كار


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1393/09/11
تاریخ ثبت: 1395/02/18
خلاصه اختراع:

اين اختراع در خصوص افزايش ويژگي‌هاي امولسيون كنندگي صمغ‌ها از طريق ايجاد اتصال كووالانسي و غير كووالانسي با پروتئين‌ها مي‌باشد. اين اختراع در برگيرنده روش‌هاي توليد كمپلكس‌هاي صمغ درخت بادام كوهي و بتالاكتوگلوبولين شير، بررسي اتصال بين اين دو بيوپليمر و مطالعه ويژگي‌هاي امولسيون‌كنندگي آنها است. جهت مطالعه عملكرد امولسيوني، كمپلكس‌ها در فرمولاسيون سس مايونز با چربي كاهش يافته و فاقد تخم‌مرغ استفاده شد. با اين روش، ويژگي‌هاي امولسيون‌كنندگي اين صمغ بومي ايران در مقايسه با صمغ تنها و صمغ عربي بهبود نشان داد. از جمله كاربردهاي كمپلكس‌هاي توليدي در امولسيون‌هاي غذايي با ويسكوزيته بالا همچون، سس مايونز و سس‌هاي سالاد، بستني، خامه قنادي و غيره و نيز محصولات آرايشي، بهداشتي و دارويي است.

موارد یافت شده: 1