لیست اختراعات فاطمه جوادي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1396/05/15
تاریخ ثبت: 1396/09/22
خلاصه اختراع:

عنوان : " زيست حسگر آني توالي هاي اسيد نوكلئيكي بر پايه ساختارهاي سنجاق سري " اختراع حاضر در زمينه تست هاي تشخيص آني توالي هاي هدف نوكلئيك اسيدي بر مبناي جريان جانبي مبتني بر خواص كروماتوگرافي ساختارهاي سنجاق سري ميباشد. اختراعاتي كه در اين زمينه صورت گرفته، با هدف تشخيص هاي آني در زمينه هاي پزشكي و آزمايشگاهي، مبتني بر پروتئين ها يا اسيدهاي نوكلئيك تغيير يافته، تنها جهت تشخيص يك آناليت طراحي ميشوند، بنابراين نياز است تا مواد مورد نظر به طور جداگانه براي هر تست خريداري و همچنين طراحي مجزا براي هر تست انجام پذيرد كه باعث تحميل هزينه هاي زياد ميشود. اختراع حاضر، با استفاده از ساختارهاي سنجاق سري از جنس DNA بدون تغيير و بدون استفاده از هر نوع پروتئين تثبيت كننده، فقط با تغيير در بخشي از توالي خط تست و ثابت در نظر گرفتن توالي هاي ديگر و نيز با يك بار تنظيمات، براي تشخيص انواع microRNA و توالي هاي نوكلئيك اسيدي 40-20 نوكلئوتيدي، قابل تعميم است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/25
تاریخ ثبت: 1399/05/11
خلاصه اختراع:

متخصصان تغذيه، صبحانه را از وعده هاي مهم مي دانند كه انرژي و مواد مغذي مورد نياز بدن را در آغاز يك روز كاري فراهم مي كند؛ بنابراين يك غذاي سالم و مقوي و پرانرژي براي وعده صبحانه بسيار مناسب مي باشد. تيم تحقيقاتي ما جهت مهيا نمودن اين خواسته متخصصين تغذيه با پژوهش و تحقيق به ماده اي شگفت انگيز دست يافتند كه بسيار مغذي و مقوي بوده و داراي ويتامينها و املاح مفيد مي باشد و براي صبحانه يك غذاي خوشمزه و پرانرژي است. اين ماده غذايي با عنوان شكلات صبحانه سمنو مي باشد كه از تلفيق سنت اصيل ايراني با فناوري و تكنولوژي نوين آميخته شده و توليد محصولي با خواص بالاي تغذيه ايي را مسبب گشته است. در توليد اين محصول از تركيباتي طبيعي همچون سمنوي ايراني تهيه شده از گندم، روغن گردو، شيره انگور، پودر گردو و ... استفاده شده كه همگي از محصولات كشاورزي توليدي داخل بوده و با فناوري و تكنولوژي روز فرآوري و تهيه مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/05/26
تاریخ ثبت: 1399/10/13
خلاصه اختراع:

استفاده از ميوه در برنامه غذايي روزانه داراي اهميت فراواني است همچنين در صنايع غذايي، توليد كمپوت ميوه همواره از جايگاه ويژ‌ه‌اي برخوردار بوده ‌است. بازار اصلي كمپوت‌هاي توليد شده، كشورهايي نظير عراق، افغانستان، امارات، تركمنستان و پاكستان مي‌باشد. در اين اختراع با استفاده از ميوه جات تازه و ادويه جات و آبميوه تازه، كمپوتي تهيه گرديد كه علاوه بر حفظ ويتامينها و خواص تغذيه اي ميوه جات به علت نداشتن شكر، افراد ديابتي و داراي قند خون بالا و افراد چاق بدون هيچ نگراني مي توانند مصرف نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/22
مالک/مالکان: خانم فاطمه جوادی
تاریخ ثبت: 1393/02/01
مخترع/مخترعان: فاطمه جوادی
خلاصه اختراع:

زمينه فني: پزشكي انجماد قرنيه هاي اهدايي مازاد بر نياز در دماي 70 – درجه سانتي گراد به منظور ذخيره سازي بافت قرنيه و استفاده از آن در عمل پيوند لايه اي (LK) انجام مي گيرد. بافت هاي اهدايي تازه كه جهت پيوند استفاده مي شوند حداكثر تا چهارده روز در محلول نگهدارنده مغذي قابل نگهداري مي باشد. در صورت عدم استفاده از بافت قرنيه طي اين مدت، بافت قابليت خود را جهت استفاده در عمل پيوند از دست خواهد داد. اين مسئله بخصوص در تعطيلات سال نو كه درخواست قرنيه توسط چشم پزشكان كم مي شود بسيار بارز است. از طرفي در برخي زمانها بعلت بالا بودن تقاضا جهت دريافت قرنيه، بانك چشم قادر به رفع اين نياز نمي باشد. لذا به منظور رفع مشكل كمبود دسترسي به قرنيه در برخي زمان هاي سال و نيزكاهش از دست رفتن بافت هاي اهدايي، اقدام به منجمد نمودن چشم هاي اهدايي مازاد در زمان وفور و استفاده از آنها در زمان نياز نموده ايم. در اين روش بافت قرنيه حداكثر تا پنج ماه قابل نگهداري مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/08
تاریخ ثبت: 1388/02/08
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت مبدل جهت بازيافت اتلاف حرارتي

موارد یافت شده: 5