لیست اختراعات محمد شيري اقباش


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/11
تاریخ ثبت: 1393/12/11
خلاصه اختراع:

1- عنوان اختراع راكتورIFAS (راكتورتلفيقي لجن فعال و بستر ثابت) اصلاح شده با نانو تيوب كربن 2- زمينه فني اختراع مربوط صنعت آب و فاضلاب جهت حل مشكل آلاينده هاي بهداشتي و زيست محيطي 3- مشكل فني، اساس راه حل ارائه شده براي آن را برجستگيهاي تكنيكي اختراع، همچنين كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع را بطور اجمالي روشن نمايد مشكل فني راكتور هاي موجود شامل : كارايي كم راكتورهاي IFAS متداول در حذف آلاينده هاي بهداشتي و زيست محيطي فاضلاب اساس راه حل ارائه شده شامل: اصلاح بستر موجود در راكتور IFAS از طريق كوتينگ بستر با نانو تيوب كربن كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع: صنعت آب و فاضلاب 4- برجستگيهاي تكنيكي اختراع: الف) سطح نسبتاً بالا نسبت به حجم بيتر اصلاح شده ب)وجود خلل و فرج بالا نسبت به بستر هاي متداول ج) بالاتر بودن كارايي راكتور اصلاح شده در حذف آلاينده هاي بهداشتي و زيست محيطي نسبت به ذاكتور متداول

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/26
مالک/مالکان: محمد شيري اقباش
تاریخ ثبت: 1389/04/22
مخترع/مخترعان: محمد شيري اقباش
خلاصه اختراع:

به منظور حذف آلاينده هاي موجود در هوا با استفاده از جذب آلاينده در محلول سوسپانشني از كامپوزيت مخصوص سيستم مكنده هواي تصفيه خانه فاضلاب را طراحي نموديم در طراحي كامپوزيتي كه بتواند در حذف بسياري از آلاينده هاي آلي در آب و گازهاي خطرناك در هوا مورد استفاده قرار گيرد به نانو سيلور (Nano Silver) و توليد كامپوزيت آن با دي اكسيد تيتانيوم، رسيديم كه علاوه بر خصوصيات نانو، كامپوزيت فوق، خاصيت آنتي باكتريال نيز دارد. اين كامپوزيت در ساخت غشاهاي آنتي باكتريال و فيلترهاي داخل محيط يخچال كاربرد بالايي دارد. در رويكردي مهم جهت حذف آلاينده ها از هوا با اضافه نمودن نانو دي اكسيد سريوم (CeO2) به كامپوزيت فوق، براحتي و بدون هيچگونه پسماند و بدون استفاده از فيلتر، مونواكسيد كربن را وارد واكنش تخريب نوري (Photodegradation) نموديم. در نتيجه تمامي آلاينده هاي موجود در هواي فاضلاب بطور كامل جذب و تخريب مي گردد و خاصيت حذف و از سيستم فاضلاب نيز از مشخصات بارز اين طرح محسوب مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/25
مالک/مالکان: محمد شيري آقباش
تاریخ ثبت: 1389/04/22
مخترع/مخترعان: محمد شيري آقباش
خلاصه اختراع:

در اين اختراع سيستم نوين پيش تصفيه به منظور حذف و تخريب يون نيترات طراحي و ساخته شده است كه با بهره مندي از دو سيستم امواج مافوق صوت (التراسونيك) و جاذب هاي اصلاح شده نويني مانند زئوليت (SMZ) ، آلاينده هاي چالش سازي همچون يون نيترات، حذف و تخريب مي شود. با طراحي حوضچه ثابت دو قسمتي و با تلفيق دو سيستم امواج مافوق صوت و بستر زئوليتي ، در دو مرحله ميزان كاهش غلظت يون نيترات، آزمايش گرديد. بدين منظور در يك مخزن 500 ليتري، محلول نمونه اي از آب شرب با غلظت 100ppm از يون نيترات را محلول سازي نموده و از دو بخش اين راكتور حوضچه اي با دبي 5 ليتر در دقيقه عبور مي دهيم. در مرحله نخست، اثرات امواج التراسونيك را بر غلظت يون نيترات و ساير عوامل تاثير گذار بر كيفيت آب در حضور ده عدد ترانسديوسر التراسونيك ، با شدت فركانس 30khz و 40khz و 50khz و قدرت 2kw در زمانهاي 2 ، 4 و 6 دقيقه بررسي مي نماييم. كه در بهترين شرايط (مدت زمان 6 دقيقه و با شدت فركانس 40khz و با ده ترانسديوسر 200wو (2kw) عملكرد سيستم سولوزيت، زمانيكه هوا نيز به سيستم با دبي 1 متر مكعب در ساعت دميده مي شود، ارزيابي شد. در نتيجه غلظت يون نيترات از 100ppm به 75ppm كاهش يافت. در مرحله دوم پس از عبور نمونه آب از بستر زئوليت اصلاح شده (SMZ) كه به صورت يك صافي تند طارحي شده است. غلظت يون نيترات به 62ppm تنزل نمود. در ادامه تحقيقات به بررسي رابطه مستقيم ميزان تخريب يون نيترات و قدرت تخريبي امواج التراسونيك و نسبت هوادهي در ايجاد اثر كاويتاسيون پرداخته كه ر نتيجه غلظت يون نيترات از 100ppm به 53ppm كاهش يافته و در حدود 48% از يون نيترات حذف شد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/01/25
مالک/مالکان: محمد شيري اقباش
تاریخ ثبت: 1387/03/08
مخترع/مخترعان: محمد شيري اقباش
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/08/08
مالک/مالکان: محمد شيري آقباش
تاریخ ثبت: 1386/09/14
مخترع/مخترعان: محمد شيري آقباش
خلاصه اختراع:

عوامل عملكرد دستگاه: 1- ميزان آلودگي ميكروبي و دبي عبوري كه متناسب با آن مي توان تعداد فوتوسل ها و لامپ ها و ميزان كوتينگ نانو تيتانيم دابكسايد را تغيير داد غلظت 0/1 ميليگرم در ليتر بهترين بازده را دارد. 2- نحوه پوشش دهي ذرات نانو و ابعاد آن از مهمترين عوامل موثر در تخريب مي باشد. 3- قدرت نور و نوع لامپ ها كه حتما بايد از نوع كلتر باشند بسيار مهم است. 4- ابعاد نوع پودرهاي پوششي به اندازه 25 نانومتر مي باشد. 5- در عملكرد هاي كلاسيك مانند استفاده در منازل مي توان از دو قسمت دستگاه كه شامل فوتوسل و لامپها مي باشد استفاده نمود. 6- در عملكردهاي حرفه اي كه در تصفيه خانه ها و داروسازي ها و بيمارستانها مي توان استفاده نمود از 8 لامپ و لوله هاي كوارتزي 1 متري در قطر 30 سانت و به تعداد 2 تا 12 استفاده نمود كه با نور خورشيد هم مي توان جهت استفاده بهينه از نور فرابنفش بهره جست. هاي متداول استقرار لامپ 1- يك يا چند لامپ بصورت موازي با جريان آب: 2- چند لامپ در اطراف خارجي لوله جريان آب، بصورت موازي با جريان آب: 3- يك يا چند لامپ عمود بر جريان آب : 4- سيستم باز - گذشته از شيوه هاي استقرار بالا، آب را مي توان بدون فشار نيز ضدعفوني نمود. اين شيوه عمدتا براي گندزدايي فاضلاب و ساير موارد با دبي آب بسيار زياد بكار مي رود.

موارد یافت شده: 7