لیست اختراعات محمد محمد پور
خلاصه توصيف عملكرد : ماشين برداشت گل گاوزبان به روش جاروبي . اين ماشين كه از طريق يك عدد باطري 12 ولت لتيومي و قابل شارژ تغذيه ميشود با فشردن كليد روشن شده و همزمان همه اجزاي آن به حركت در مي آيند . ابتدا بازوهاي جمع كننده بوته ها را جمع و به داخل ماشين انتقال ميدهند سپس شانه برداشت با دور بالا گلها را از نهنج جدا كرده و به انتهاي تسمه تايم خود انتقال ميدهد بازوهاي جمع كننده كه حركتي آرام دارند و تا حالا نيم دور زده اند در نيم دور بعدي بوته هايي را كه گلهاي آنها برداشته شده اند را به بيرون منتقل ميكنند . گلهاي جدا شده كه در انتهاي شانه برداشت قرار گرفته بودند با جريان هوا روي نوار نقاله منتقل شده و در انتهاي ماشين در اثر وزن خود به ته مخزن سقوط مي كنند . پس از پر شدن مخزن ، كاربر آن را از دستگاه جدا و تخليه نموده مجددا آنرا به دستگاه وصل ميكند . با اين ماشين ميتوان گل گاوزبان را از هر نوع زمين كشاورزي حتي با شيب تند و در مساحتهاي بزرگ و كوچك (باغچه داخل حياط ) برداشت كرد .
خلاصه اختراع عنوان : سرپيچ هوشمند با استفاده از SCR مشكل فني : يكي از مشكلات سرپيچ هاي موجود قطع و وصل كردن جريان برق درون آنها از طريق كليدهايي است كه با دست كنترل ميشوند يا به عبارتي ديگر با دست خاموش و روشن ميشوند يعني خودكار و يا خود كنترل نيستند و حضور فيزيكي لازم است. در اين اختراع ما مداري طراحي كرديم كه در داخل سرپيچ قرار گرفته و ميتواند اين مشكل را برطرف كرده و به صورت خودكار لامپ را در طول شب روشن و با روشن شدن هوا آنرا خاموش ميكند . اين اختراع شامل: تغذيه سوئيچينگ ، مدار كنترل و قالب نگهدارنده ميباشد كه در مركز سرپيچ هوشمند قرار ميگيرد و با سنسوري كه دارد از طريق شدت نور رله را به كار مياندازد و بصورت خودكار جريان برق را قطع و وصل ميكند و به تبع آن لامپ روشن ويا خاموش ميشود . كاربرد : از اين اختراع ميتوان در مكانهايي كه نياز به روشن ماندن لامپ در طول شب است استفاده نموده كه به محض روشن شدن هوا خاموش ميگردد خصوصا زماني كه در مسافرت هستيم و حضور فيزيكي در منزل نداريم
خانه تاشونده سيار با قابليت افزايش پنج برابري ابعاد، در زمينه سازه هاي اسكان موقت و كانكس هاي پيش ساخته كاربرد دارد، و قابليت توسعه سطح و حجم خود به پنج برابر ميزان اوليه را در كسري از دقيقه دارد. بدين معني كه ديواره هاي جانبي آن با استفاده از لولا از حالت عمودي به حالت افقي درآمده و همزمان سقف، كف و ديواره قسمت هاي اضافه شده جديد را پوشش مي دهند. نياز اساسي به اين خانه تاشونده كه قابليت برپا سازي سريع را دارد، جهت اسكان افراد آسيب ديده از حوادث طبيعي و غير مترقبه و ارگان هايي مانند هلال احمر، مديريت بحران، مي باشد. چرا كه براي بارگيري يا پياده سازي آن نياز به جرثقيل نيست و روي زمين ناهموار نيز برپا ميگردد اما كانكس ها و خانه هاي تاشونده موجود، نياز به جرثقيل براي تخليه و بارگيري و نيز زمين مسطح براي استقراردارند. كاربرد ديگر استفاده از اين كانكس تاشونده و جمع شونده در ساخت درمانگاه سيار جهت خدمت رساني به مناطق دور افتاده يا مدارس دو كلاسه يا سه كلاسه سيارعشاير، يا استفاده جهت اسكان نيرو هاي مديريتي و كارگري راه آهن و راه سازي و... است.
سيگنال رساني از راه دور به رايانه از طريق پورت USB كنترل از راه دور رايانه براي سيگنال رساني به رايانه از فاصله دور به دو ابزار زير نياز است: 1- ريموت 2- چشم الكترونيك ريموت در واقع منبع انتشار امواج مادون قرمز با فركانسهاي مختلف مي باشد كه با فشردن هر يك از كليدها امواجي با فركانس مشخص انتشار مي يابد. (براي اين كار مي توان از يكي از ريموتهاي موجود در بازار استفاده كرد) اين امواج پس از برخورد به چشم الكترونيك به صورت سيگنالهاي الكتريكي با كد مشخص كه بعدا به طور مفصل توضيح خواهيم داد وارد رايانه شده و سيستم عامل را وادار به انجام كاري مي كند كه مدنظر ماست. چشم الكترونيك از اجزاء زير تشكيل شده: سنسور (حساس گر مادون قرمز) تراشه ميكرو كنترلر AVR كريستال 8000000 هرتز يا 8 مگا هرتز 6 عدد خازن و دو عدد مقاومت (مطابق شكل پيوست)
موارد یافت شده: 6