لیست اختراعات مريم صابري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1390/02/13
مخترع/مخترعان: مريم صابري
خلاصه اختراع:

مزيت هاي فراوان اسيدهاي چرب امگا 3 تمايل به افزايش مصرف روغن ماهي و ديگر روغن هاي حاوي امگا 3 در برنامه غذايي را ايجاد نموده است اما اين روغن ها مستعد اكسيداسيون بوده و بايد در مقابل تجزيه طعم و بوي نامطبوع محافظت شوند. نانو كپسوله كردن روشي است كه براي انتقال مواد مغذي و محافظت از روشغن هاي حاوي امگان 3 مورد استفاده قرار مي گيرد. در اين مطالعه از دو ماده اينولين و كازئين كه هر دو داراي خواص عملگري شناخته شده هستند با نسبت هاي متفاوت به عنوان ماده پوشش دهنده براي ريز كپسوله كردن روغن ماهي استفاده گرديد. و امولسيفاير مورد استفاده تونين 80 بود. نسبت هاي هسته به ديواره در دو نسبت 5: 1 و 5: 2 (هسته - روغن ماهي) به ديواره ها (اينولين و كازئين) استفاده شد. جهت تهيه نانو امولسيون ها از دستگاه مولد امواج فراصوت استفاده شد. اعمال امواج فرا صوت با دست 24 كيلوهرتز به مدت 120 ثانيه انجام شد امولسيون هاي تهيه شده توسط دستگاه تحليگر اندازه ذرات اندازه گيري شدند. سپس در يك اسپري دراير كوچك آزمايشگاهي بصورت پودر درآمدند و براي آناليزهاي بعدي شامل: تعيين رطوبت نمونه ها تعيين درصد راندمان ريزكپسولاسيون و تعيين ساختار و مورفولوژي در دماي 4C در يخچال نگهداري شدند. در اين تحقيق مشخص گرديد كه امواج فرا صوت توانايي خرد كردن قطرات و كاهش اندازه آنها را تا حد نانو دارند و مي توان از انرژي اين امواج در توليد نانو امولسيون هاي غذايي و در محصولاتي كه اندازه ذرات نقش مهمي در كيفيت دارند استفاده كرد همچنين نتايج نشان دادند كه امكان ريز كپسوله كردن روغن ماهي با پوشش دهنده هاي اينولين و كازئين وجود دارد.

موارد یافت شده: 1