لیست اختراعات پرستو كريمي فر


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1391/04/13
خلاصه اختراع:

خلاصه تهيه آلو فرآوري شده به روش تركيبي خشك كردن و انجماد ايران يكي از بزرگترين توليد كنندگان ميوه هاي تك هسته اي از جمله آلو است . از اين محصول در حال حاضر به صورت تازه خوري و خشك شده استفاده مي گردد . با توجه به اين مطلب كه خشك كردن آلو با روش معمول و دود دهي با گاز گوگرد از نظر سازمان غذا و داروي آمريكا FDA به دليل مغايرت با مسائل تغذيه اي و سلامتي غير قابل قبول مي باشد و با وجود كيفيت بالاي آلو در كشور، الوي خشك ايران در بازار هاي بين المللي از جايگاه مناسبي برخوردار نيست ، بنابراين لازم است روشهايي مورد تحقيق و بررسي قرار گيرد كه هم از نظر سازمان FDA مورد قبول بوده و همچنين بازار پسندي خوبي نيز از نظر مشتريان كالا در منطقه داشنه باشد . علاوه بر اين ها خشك كردن ضمن اينكه اثر حفاظتي دارد ، وزن و حجم آن را نيز به ميزان چشم گيري كاهش مي دهد و سبب ايجاد واكنش هاي شيميايي و بوشيميايي مي شود كه اين تعييرات ، ظاهر و بافت محصول اثر مي گذارد . توليد محصول آلو فراوري شده با استفاده از تكنيك تركيبي خشك كردن و انجماد سبب شد تا محصولي با ماندگاري ، خوصيات تغذيه اي بالا ، بافت ، طعم و رنگ آلو تازه توليد شود . اين محصول منبع سرشاري از ويتامينهاي نظير A,B , B2 ,C مي باشد و مواد معدني چون آهن، كلسيم ، فسفر ، منيزيم ، فلوئور و گوگرد دارد . اين محصول از فيبر و بتا كاروتن است كه از نظر تغذيه اي بسيار ضروري است . همچنين اين محصول خواص چشايي بسيار عالي دارد.

موارد یافت شده: 1