لیست اختراعات با مالکیت
راضيه رضوي
1 عدد
هدف از اين طرح توليد نانوغذا براي بيماران داراي نارسايي معده (گاستركتومي) مي باشد. بيماران گاستركتومي افرادي هستند كه با هدف جلوگيري از چاقي مفرط و يا پيشرفت سرطان معده، همه يا بخشي از معده خود را در عمل جراحي برداشته¬اند و مبتلا به سوءجذب مواد مغذي و كاهش وزن هستند. بيماران گاستركتومي در روزهاي بعد از عمل جراحي، بايد در انتخاب نوع غذا دقت كنند. تاكنون مدل استاندارد غذايي براي اين افراد تعريف و توليد نشده است. نانوغذا (نانوامولسيون انكپسوله) به گونه¬اي طراحي شد كه بيمار با خوردن مقدار كم غذا علاوه بر حصول انرژي لازم، مواد مغذي مورد نياز خود را نيز بدست مي¬آورد. در فرمولاسيون آن از سديم¬كازئينات به عنوان نماينده تركيبات پروتئيني، نشاسته برنج و ساكارز به عنوان كربوهيدرات، پكتين، روغن¬هاي گياهي كنجد و سبوس برنج و كدوحلوائي پخته شده استفاده شد. از پوشش¬هاي بيوپليمري زئين و آلژينات سديم جهت انكپسوله كردن فرمولاسيون غذايي استفاده شد تا نانوغذا از محيط اسيدي و آنزيم-هاي معده حفظ شود. پوشش¬ها به گونه¬اي طراحي شدند كه به محيط معده مقاوم هستند و در محيط قليايي روده متلاشي و مواد مغذي فرمولاسيون به محيط روده آزاد مي¬شود و هضم و جذب در روده اتفاق مي¬افتد و زيست¬دسترس¬پذيري تركيبات نانوغذا افزايش مي¬يابد
موارد یافت شده: 1