لیست اختراعات با مالکیت رضا پور غلام
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1389/05/16
مخترع/مخترعان: هرمز سيفي
خلاصه اختراع:

‏بيماري هاي باكتريايي يكي از مهمترين عوامل در بين بيماريهاي ماهيان هستند يكي از مهمترين انها ‏سندرم استرپتوكوكوزيس است. استرپتوكوكوزيس در حال حاضر به دليل خسارات قابل توجه اقتصادي ‏(ساليانه حدود دويست ميليون دلار) يكي از فاكتورهاي اصلي محدود كننده در صنعت ابزي پروري محسوب مي شود . ‏اين بيماري در گونه هاي ماهيان آ‏ب شيرين، دريايي، وحشي و پرورشي از كشورهاي مختلف ‏گزارش شده امت. تاكنون باكتري هايي مانند iniae ‏.كه aglatiae ‏.كه L. piscium .S. faecalis .s. dysgalactia ‏و ... بعنوان عامل استرپتوكوكوزيس در ابزيان ‏گزارش نشده است. اما گونهs.faecicum بعنوان باكتري بيماريزا در ابزيان از هيچ كشوري تاكنون ‏گزارش نشده است در طي بررصي سندرم استرپتوكوكوزبس در ماهيان قزل الا در 75‏مزرعه از ٨ ‏استان ‏كشور و اخذ ۵٢٠ ‏نمونه از كليه قدامي ماهيان قزل الاي بيمار و يا تازه تلف شده همراه با چند باكتري ديگر ‏عامل استرپتوكوكوزيس، faecium ‏'s. شناسايي و جدا شد. اين شناسايي پس از ازمايشات ميكروبي و ‏بيوشيميايي،با طراحي پرايمرماي اختصاصي اين گونه و با روش مولكولي نيز انجام و تائيد شد.

تاریخ ثبت: 1389/05/16
خلاصه اختراع:

‏‏بيماري هاي باكتريايي يكي از مهمترين عوامل در بين بيماريهاي ماهيان هستند يكي از مهمترين انها ‏سندرم استرپتوكوكوزيس است. استرپتوكوكوزيس در حال حاضر به دليل خسارات قابل توجه اقتصادي ‏(ساليانه حدود دو ميليون دلار) يكي از فاكتورهاي اصلي محدود كننده در صنعت آبزي پروري محسوب مي شود. ‏اين بيماري در گونه هاي مختلف ماهيان آب شيرين، دريايي، وحشي و پرورشي از كشووهاي مختلف ‏گزارش شده است. تاكنون باكتري هايي مانندS. aglatiae S.iniae L.piscium S. faecalis S. dysgalatia و ... بعنوان عامل استرپتوكوكوزيس در آبزيان گزارش شده است. اما گونه S.uberis بعنوان باكتري بيماريزا در آبزيان از هيچ كشوري تاكنون گزارش نشده است در طي بررسي سندرم استرپتوكوكوزيس در ماهيان قزل آلا در 75 مزرعه از 8 استان كشور و اخذ 520 نمونه از كليه قدامي ماهيان قزل آلاي بيمار و ياتازه تلف شده همراه با چند باكتري ديگري عامل استرپتوكوكوزيس ، S.uberis شناسايي و جدا شد. اين شناسايي پس از آزمايشات ميكروبي و بيوشيميايي با طراحي پرايمرهاي اختصاصي اين گونه و با روش مولكولي نيز انجام و تائيد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/04/06
تاریخ ثبت: 1388/04/07
خلاصه اختراع:

براي ساخت فوم فلزي آلومينيومي به اين روش ابتدا بايد مواد فضا ساز (spacrr) كه به صورت گلوله اي بوده و در دماي ذوب فلز مقاوم باشند را انتخاب نمود در اين روش ما از لاستيك هاي سليكوني براي ايجاد حفره و تخلخل استفاده نموديم.ك اما از انجا كه دماي تحمل اين لاستيك ها در حدود 400 درجه ساتي گراد بيشتر نيست و دماي مذاب آلومينيوم در حين ذوب ريزي حدود 750 درجه سانتي گراد است در حين ذوب ريزي پيش از انكه اين گرانول هاي لاستيكي به ايجاد فضا در ساختار منجمد شده كمك كنند در دماي مذاب سوخته و از بين مي روند. به همين منظور ما از پوشش عايق كه ضريب هدايت حرارتي پاييني داشته و بتواند حرارت انتقال يافته به لاستيك را به ميزان بسيار زيادي كاهش دهد استفاده نموديم در مرحله بعدي يك قالب فلزي را از گرانول هاي لاستيكي پر مي كنيم بطوريكه گرانولها در تماس با هم باشند. علت انتخاب قالب فلزي سرعت سرد شدن بالاي اين نوع قالب ها است. بطوريكه با تزريق مذاب به داخل قالب فلز مذاب در مدت زمان بسيار كوتاهي سرد مي شود. پيش از انكه لاستيك ها در اثر دماي بالاي مذاب از بين بروند. مرحله آخر تزريق مذاب الومينيوم به داخل قالب است كه در يك كوره مقاومتي ذوب شده و براي افزايش سياليت مذاب در بين فضاهاي خالي گرانول ها دماي فوق گداز آن به 750 درجه سانتي گراد افزايش يافته است. فلز مذاب در مدت زمان بسيار كوتاهي فضاي بين لاستيك هاي گرانول شده را پر نموده و منجمد مي شود و در نهايت محصول فوم فلزي كه فضاي خالي فوم با لاستيك پر شده تهيه مي شود.

تاریخ ثبت: 1387/12/19
خلاصه اختراع:

فرايند جداسازي انگل پلي پوديوم هيدريفرم در تخم ماهيان خاوياري

تاریخ ثبت: 1387/12/19
خلاصه اختراع:

فرايند ارزيابي ذخاير كيلكاماهيان به روش هيدرو اكوستيك در درياي خزر

تاریخ ثبت:
خلاصه اختراع:

در اين بررسي برخي از پارمترهاي خونشناسي و بيوشيميايي تعدادي از گونه هاي ماهيان خاوياري و تابلوهاي خوني آنها اندازه گيري و مقايسه گرديد. از تاريخ تير ماه 1375 به مدت يكسال تعداد 460 قطعه بچه ماهي خاوياري قره برون ازون برون چالباش و بچه فيلماهي در شرايط آب شيرين و در درجه حرارتهاي مختلف و نيز 100 قطعه مولد ماهي خاوياري ازون برون قره برون در شرايط آب شور از نظر پارامترهاي خونشناسي W.B.C و R.B.C و HCt و PGV و Hb و (M.C.V و M.C.H و M.CH.C) زمان انعقاد CT و كلسيم (CA) و فسفر (P) با استفاده از روش هاي استاندارد مورد مطالعه قرار گرفتند. نتايج حاصله بيانگر آن است كه تعداد اريتروسيت ها مقادير هماتوكريت و هموگلوبين در بچه ماهي قره برون در درجه حرارتهاي مختلف با هم قرابت داشته اما در ديگر بچه ماهيان خاوياري اختلاف معني داراست 0/01 >P . تعداد گلبولهاي قرمز مقادير هموگلوبين و هماتوكريبت در ماهيان خاوياري مولد (قره برون و ازون برون) نسبت به بچه ماهي آنها بيشتر و داراي اختلاف معني داري است . 0.01> P . بين تعداد گلبولهاي سفيد و انواع آنها بويژه تعداد لنفوسيت ها و نوتروفيل ها با نوع بچه ماهي و مولدين آنها اختلاف فوق العاده معني دار وجود دارد 0/0001 >P0 ميانگين زمان انعقاد بين 1/5 تا 3 دقيقه متغير بوده و اين آناليز بين انواع بچه ماهي خاوياري و مولدين آنها در ارتباط با مدت زمان انعقاد ارتباط معني دارد وجود ندارد 0.01 <P. لغات كليدي: هماتولوژي، ماهيان خاوياري، ازون برون، قره برون، چالباش، فيل ماهي

موارد یافت شده: 6