لیست اختراعات با مالکیت ريحانه احمدزاده قويدل
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1391/04/13
خلاصه اختراع:

خلاصه تهيه آلو فرآوري شده به روش تركيبي خشك كردن و انجماد ايران يكي از بزرگترين توليد كنندگان ميوه هاي تك هسته اي از جمله آلو است . از اين محصول در حال حاضر به صورت تازه خوري و خشك شده استفاده مي گردد . با توجه به اين مطلب كه خشك كردن آلو با روش معمول و دود دهي با گاز گوگرد از نظر سازمان غذا و داروي آمريكا FDA به دليل مغايرت با مسائل تغذيه اي و سلامتي غير قابل قبول مي باشد و با وجود كيفيت بالاي آلو در كشور، الوي خشك ايران در بازار هاي بين المللي از جايگاه مناسبي برخوردار نيست ، بنابراين لازم است روشهايي مورد تحقيق و بررسي قرار گيرد كه هم از نظر سازمان FDA مورد قبول بوده و همچنين بازار پسندي خوبي نيز از نظر مشتريان كالا در منطقه داشنه باشد . علاوه بر اين ها خشك كردن ضمن اينكه اثر حفاظتي دارد ، وزن و حجم آن را نيز به ميزان چشم گيري كاهش مي دهد و سبب ايجاد واكنش هاي شيميايي و بوشيميايي مي شود كه اين تعييرات ، ظاهر و بافت محصول اثر مي گذارد . توليد محصول آلو فراوري شده با استفاده از تكنيك تركيبي خشك كردن و انجماد سبب شد تا محصولي با ماندگاري ، خوصيات تغذيه اي بالا ، بافت ، طعم و رنگ آلو تازه توليد شود . اين محصول منبع سرشاري از ويتامينهاي نظير A,B , B2 ,C مي باشد و مواد معدني چون آهن، كلسيم ، فسفر ، منيزيم ، فلوئور و گوگرد دارد . اين محصول از فيبر و بتا كاروتن است كه از نظر تغذيه اي بسيار ضروري است . همچنين اين محصول خواص چشايي بسيار عالي دارد.

تاریخ ثبت: 1391/03/03
خلاصه اختراع:

فرآيند تهيه شكلات صبحانه كشمش ايران يكي از مهمترين توليد كنندگان كشمش در جهان ميباشد. در فرآيند توليد كشمش، ارقام مختلفي از انگور توسط روشهاي سنتي و صنعتي خشك شده و براي نگهداري طولاني بسته بندي و انبار ميشوند. مهمترين كاربرد كشمش در درجه اول استفاده به عنوان خشكبار و در ثاني به عنوان يك افزودني در تهيه غذاها و محصولات صنعتي ميباشد. با توجه به مشكلات موجود در فرآيند توليد كشمش و عدم بازار پسندي محصول خشك و ضايعات بالا در بسياري از موارد كشاورزان و توليد كنندگان دچار ضررهاي اقتصادي جبران ناپذيري خواهند شد. نه تنها در ايران و بلكه در ساير كشورها تاكنون محصولاتي نظير شكلات صبحانه كشمش تاكنون به عنوان يك محصول صنعتي معرفي نگرديده است و براي اولين بار دانش فني اين تحقيق در اين ثبت اختراع مطرح ميگردد. اين محصول داشتن ارزش غذايي بالا، قابليت ماندگاري و مصرف بالايي داشته و در تمام سنين و وعده هاي غذايي قابل استفاده ميباشد. شكلات صبحانه داراي بافت يكنواخت، هموژن و تقريبا" شفاف با غلظت مواد جامد بالا ميباشد كه در بسته بندي هاي متنوع قابل عرضه به بازار ميباشد. نوآوري موجود در اين اختراع مربوط به شيوه فرآيند، استفاده از آنزيم براي شفاف سازي و تنظيم عطر و طعم، بافت و ماندگاري قابل قبول آن ميباشد و به راحتي در خط توليد صنعتي و نيمه صنعتي قابل توليد و ارايه به بازار ميباشد.

موارد یافت شده: 2