لیست اختراعات با مالکیت
سيد مجيد موسوي
3 عدد
فرآيند توليد عكس هاي پانوراما جهت گردشگري مجازي روشي نوين در تبليغات معاصر است . اين روش درزمينه معرفي اماكن در قالب تهيه تور مجازي توسط عكس هاي پانوراما مي باشد كه در آن ميتوان عكسهاي تمام نماي پانوراما را با قرارداد فايل هاي صوتي – تصويري – فيلمي و متني در فضاي مجازي با حجمي كه شايد معادل چند ثانيه پخش يك فيلم باشد كل يك نما را به صورت زنده در معرض ديد بيننده بطوري كه خود كارگرداني آن جا را ر اختيار داشته باشد نمايش داد . تا قبل از بوجود آمدن اين روش ، چنين اقدامي را تنها مي بايست از طريق پخش فيلم در مخاطب ايجاد نمود، اما از آنجا كه حجم فيلمهاي ديجيتالي بسيار زياد و سرعت انتقال اطلاعات در اينترنت براي همه استفاده كنندگان، با محدوديت سرعت مواجه ميباشد، امكان نداشت كه فيلمها، با ابعاد قابل قبول و زمان طولاني را براي نمايش يك فضا در اينترنت قرار داد.
دستگاه هوشمند بازگرداني آب¬هاي خاكستري در سيستم فلاشينگ يك دستگاه الكترونيكي به همراه تصفيه كننده بيولوژيكي(13) و uv (15) براي بازگرداني آب¬هاي هدر رفته در هنگام شستشوي دست¬ها و ... ، در روشويي سرويس بهداشتي مي باشد كه در هر بار استفاده از سيستم فلاش تانك موجب صرفه جويي در آب مصرفي به ميزان 90 درصد مي شود.اين دستگاه با استفاده از يك برد الكترونيكي مجهز به پردازنده مركزي (14) و استفاده از سنسورهاي (9،10،3و18) تعبيه شده در قسمت¬هاي مربوطه و پايش آن¬ها و ارسال دستور توسط واحد پردازنده (14) به ورودي و خروجي آب به اين سيستم عمل مي¬كند.عمل فيلتر كردن آب توسط فيلتر بيولوژيكي(13) موجب از بين رفتن ميكروب ها و ذرات فيزيكي آب¬هاي خاكستري خواهد شد.اين دستگاه بدون تغيير در سيستم لوله كشي در تمامي سرويس هاي بهداشتي عمومي و خانگي قابليت نصب و استفاده دارد.
هدف از اختراع حاضر، ساخت يك ماده تابعي فلز- سراميك از مواد كروم و آلومينيوم اكسيد بود. براي رسيدن به اين هدف، با استفاده از پودرهاي عنصري و بسيار خالص كروم و آلومينيوماكسيد، با بهره گيري از روش متالورژي پودر، يك ماده تابعي با ۶ لايه توليد شد كه اين لايهها از ۱۰۰ ٪ كروم خالص شروع شده و به تدريج و با كسر ۲۰ ٪ وزني كروم در هر لايه، در نهايت به ۱۰۰ ٪ آلومينيوماكسيد خالص ختم شود. براي توليد اين ماده، ابتدا با استفاده از پودرهاي كروم و آلومينوماكسيد و به وسيلهي آلياژسازي مكانيكي، پودرهاي كامپوزيتي لازم براي لايهها به دست آمد. سپس تركيبات به دست آمده به صورت لايه لايه، به ترتيب درون قالب ريخته شد. با توجه به متفاوت بودن تركيب لايهها، چگالي تئوري لايهها با هم متفاوت بود . لذا به منظور يكسان سازي ضخامت لايهها، بر اساس چگالي تئوري پودر تشكيل دهنده لايه، مقدار متفاوتي از هر پودر براي هر لايه استفاده شد. پس از پر شدن قالب، نمونه تحت پرس گرم با فشار و دماي معين و مدت زمان معين قرار گرفت. سپس نمونه به آرامي از قالب خارج شد و به اين ترتيب نمونهي خام به دست آمد. در نهايت نمونه خامِ ۶ لايهي كروم – آلومينيوماكسيد در كوره تحت گاز آرگون در مدت زمان معين و در دماي مشخص تفجوشي شد. پس از پايان زمان تفجوشي، حرارت دهي متوقف شد و نمونه در كوره سرد شد. به اين ترتيب ماده هدفمند تابعي فلز – سراميك از مواد كروم و آلومينيوماكسيد توليد شد.
موارد یافت شده: 3