لیست اختراعات با مالکیت محمد كاظم توحيدي
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1388/09/18
تاریخ ثبت: 1388/10/01
خلاصه اختراع:

فرآورده غذايي نان، نقش مهمي در ارزش غذايي و تغذيه اي رژيم غذايي انسان داشته و مصرف سرانه آن به ويژه در ايران در سطح بالايي مي باشد. يكي از مهمترين مشكلات نان، ضايعات بالاي آن مي باشد كه بيشتر تحت تاثير عدم ماندگاري آن و از بين رفتن قابليت خوراكي و ارزش كيفي آن در فاصله كوتاهي پس از توليد مي باشد. ضايعات نان در ايران در حدود 20 الي30 درصد برآورد شده كه از نظر اقتصادي باعث ضرر و زيان در اقتصاد خانواده و در مجموع كشور خواهد بود. در اين اختراع روش تهيه نان تافتون با ماندگاري حداقل 2 ماه توضيح داده شده است كه در صورت توليد اين نان در نانوايي هاي سنتي و صنعتي در سطح كشور - ضايعات نان به حداقل ممكن خواهد رسيد. اين نان قابليت خوراكي و صفات كيفي خود را از قبيل طعم و مزه وبافت و قابليت جويدن پس از 2 ماه حفظ مي نمايد و در بسته بندي مورد نظر قابل ارائه در فروشگاه ها و مجتمع هاي خصوصي و دولتي خواهد بود. اين نان همچنين مي تواند به عنوان غذاي استراتژيك در حوادث غير مترقبه سيل، زلزله يا در زمان جنگ در بين مردم توزيع گردد. علت اصلي افزايش ماندگاري نان در اين روش اولا به فرمول آن و كاربرد مواد جاذب الرطويه و حفظ بافت بستگي دارد و ثانيا بسته بندي آن كه در فيلم هاي پلي اتيلن و تحت گاز مي باشد. اين فرمول و نان حاصل سهم بسيار مهمي در كاهش ضايعات نان و صرفه جويي صدها ميليارد ريال هزينه دولت در جريان ضايعات نان خواهد داشت و دسترسي به نان در هر مكان و زماني براي مصرف كننده مهيا خواهد ساخت.

موارد یافت شده: 1