لیست اختراعات با مالکیت رضا زندی
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1398/01/31
مالک/مالکان: آقاي رضا زندي
تاریخ ثبت: 1398/04/25
خلاصه اختراع:

دستگاه ذخيره ساز سيلندر پيستوني براي استحصال انرژي امواج دريا در زمينه انرژي¬هاي تجديد پذير و در بخش انرژي امواج دريا مي¬باشد. اين دستگاه انرژي جنبشي امواج دريا را دريافت كرده و به صورت انرژي پتانسيل ذخيره مي¬كند. براي اين منظور اين دستگاه از سه جزء شناور، بدنه اصلي دستگاه و شاسي نگهدارنده دستگاه تشكيل شده است. بدنه اصلي دستگاه يك سيلندر و پيستون مي¬باشد كه با استفاده از يك شاتون، پيستون به شناور متصل مي¬شود. با حركت نوساني شناور در اثر برخورد امواج دريا به آن، حركت نوساني شناور از طريق شاتون به پيستون منتقل مي¬شود. پيستون با حركت به سمت پايين در محفظه بالايي خود يك مكش ايجاد مي¬كند كه اين مكش باعث باز شدن شير يكطرفه كه در بالاي پيستون نصب شده است مي¬شود. سر ديگر لوله¬ايي كه به اين شير يكطرفه متصل شده است در آب دريا قرار دارد كه آب را مكش و در محفظه سيلندر جمع مي¬كند. پس از بالا رفتن پيستون شير يكطرفه مكش بسته شده و شير يكطرفه خروجي به دليل فشار پيستون به آب باز مي¬شود و آب را با فشار از طريق لوله¬هاي متصل شده به شير يكطرفه خارج و در ارتفاع خاصي در ساحل در مخزن ذخيره مي¬كند. با توجه به مطالعات انجام شده، دستگاه¬هاي ارائه شده تاكنون داراي چندين مشكل مي¬باشند از جمله: فرسودگي، خوردگي، يكسان نبودن توان خروجي دستگاه نسبت به امواج دريا، كابل كشي طولاني برق در دريا و عدم توانايي توليد برق در تمامي انواع موجهاي دريا. با توجه به مشكلاتي كه در دستگاههاي پيشين ديده شد، دستگاه ارائه شده كنوني ويژگي¬هايي از قبيل: 1- عدم فرسودگي و خوردگي، 2- يكسان بودن توان خروجي توربين مربوطه براي توليد برق به دليل ذخيره سازي انرژي امواج دريا در ارتفاع مشخص در ساحل، 3- عدم كابل كشي برق در دريا، 4- دريافت و ذخيره انرژي امواج دريا در تمامي انواع مختلف امواج دريا را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/07
تاریخ ثبت: 1395/03/19
خلاصه اختراع:

اين اختراع، در زمينه پزشكي و تجهيزات آزمايشگاهي مي باشد. اختراع حاضر با هدف افزايش دقت نمونه برداري هاي بافتي و غير بافتي با استفاده از سوزن پزشكي طراحي و ساخته شده است. در حال حاضر براي بسياري از نمونه برداري هاي بافتي به شيوه ي CT-Guided صورت مي گيرد كه طي اين كار، با آن كه زاويه ي مورد نياز براي ورود سوزن از ابتدا قابل تخمين است اما پزشكان معمولا به شيوه ي آزمون و خطا سوزن را وارد بدن بيمار كرده و اقدام به نمونه گيري هاي بافتي مي كنند. در نمونه گيري هاي غير بافتي مانند، نمونه گيري ادراري Suprapubic و ... با اين كه معمولا زواياي مناسب براي ورود سوزن به بدن تعريف شده است، پزشكان به دليل خطاي چشمي بالا معمولا قادر به ورود سوزن در اين زاويه ي مناسب نيستند.. ابزار حاضر با فراهم آوري آسان و ثابت اين زاويه به پزشك براي نمونه گيري راحت تر، سريع تر، دقيق تر و با آسيب كمتر به بيمار كمك مي كند. همچنين اين ابزار علاوه بر فراهم آوري زاويه ي مناسب قادر به افزايش تسلط پزشك بر سوزن در آن زاويه نيز مي باشد. در مجموع ابزار حاضر با با كاهش زمان نمونه گيري و همچنين كاهش آلودگي عفوني و خوني نمونه ها مي تواند در تسريع روند تشخيصي و درماني بيماران بستري در بخش هاي مختلف بيمارستان موثر باشد.

تاریخ ثبت: 1396/09/19
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع : هوشمند سازي رادياتور قرنيزي زمينه فني : مهندسي مكاترونيك مديريت و كنترل يكپارچه سيستم گرمايش از يك مكان هوشمند سازي رادياتور قرنيزي امروزه بهينه¬سازي مصرف انرژي مبحث بسيار حائز اهميت و از الويت¬هاي اول تمام كشورها است. در كشور ما نيز اين مبحث دور از چشم سياستگزاران در اين عرصه نبوده و در سال¬هاي اخير قوانين الزامي و تشويقي فراواني در اين خصوص وضع گرديده است. يكي از اين موارد بهينه¬سازي مصرف انرژي به كمك سيستم¬هاي مديريت يكپارچه و كنترل هوشمند تجهيزات گرمايشي ساختمان¬ها مي¬باشد. در تكنولوژي و صنعت تأسيسات از سيستم¬هاي مختلفي براي گرمايش ساختمان بهره مي¬برند. يكي از اين سيستم¬ها، رادياتور قرنيزي است كه راندمان بالا، عدم اشغال فضا، همخواني با دكوراسيون داخلي، پخش يكنواخت گرما در ارتفاع پايين و همچنين سرعت بالا در گرم كردن هواي محيط از قابليت هاي اين سيستم مي¬باشد. اين امكانات در كنار هوشمندسازي آن بوسيله كنترل دماي هر منطقه با قابليت زمانبدي و تعريف عملكرد مي¬تواند اين سيستم را به بهينه¬ترين سيستم گرمايش ساختمان تبديل كند. به طور معمول در ساختمان¬هاي كنوني كشورمان كنترل مناسبي بر گرمايش محيط صورت نمي¬پذيرد. تنها توسط شيرهاي ترموستاتيك دستي مي¬توان دماي آب درون لوله¬ي يك مسير و يا يك فضا را به صورت مجزا تعيين نمود. از معايب اين شيرها مي¬توان به استهلاك بالا، ايجاد رسوب بر روي سنسور و در نتيجه كاهش دقت و عدم عملكرد صحيح، اندازه¬گيري دماي آب بجاي دماي محيط، عدم اتصال ترموستات به سيستم¬هاي مديريت يكپارچه ساختمان و دقت بسيار پايين اشاره كرد. موارد فوق بيانگر نياز به استفاده از تجهيزاتي است كه ضمن حفظ و بهبود مزايا¬ي سيتم¬هاي موجود، معايب و ايرادات آن را نيز بر طرف نمايد. در ساختمان¬هاي امروزي راحتي، زيبايي و سادگي در كنار راندمان بالا و كاهش مصرف انرژي از خواسته¬هاي ساكنين آن مي¬باشد. ايده¬ي اصلي سيستمي كه در ذيل معرفي خواهد شد، استفاده از اطلاعات سنسورهاي دما در هر زون و رساندن دما، توسط شيرهاي برقي به نقطه آسايش مي¬باشد. در اين سيستم با نصب سنسور در محل مناسب، دما اندازه¬گيري شده و اطلاعات آن به واحد كنترل انتقال مي¬يابد. سپس پنل لمسي با توجه به برنامه¬ريزي كاربر، اعم از تعريف سناريوهاي مختلف مثل ترك منزل، خواب، ميهماني، جلوگيري از يخ¬زدگي و يا زمانبندي بر اساس تاريخ و ساعت، بوسيله برد رله¬ي هوشمند، شيرهاي برقي هر زون را كنترل كرده تا به دماي مناسب برسد. امكان برنامه¬ريزي و تعريف سناريوهاي مختلف زمان و دما، كنترل دماي محيط به جاي دماي آب، دقت اندازه¬گيري بالا، قابليت برقراري ارتباط با سيستم¬هاي هوشمند ساختمان، قابليت كنترل از راه دور و مديريت يكپارچه سيستم گرمايش رادياتور قرنيزي از يك مكان از مزاياي اين سيستم است. همچنين اين سيستم برخلاف شيرهاي ترموستاتيك، قابليت اجرا بر لوله¬كشي كلكتوري را نيز داراست.راحتي ارتباط كاربر با سيستم توسط پنل لمسي از قابليتهاي ديگر آن مي¬باشد. يكي از كاربردهاي مهم اين سيستم در ساختمان¬هاي اداري، عمومي، آموزشي و تجاري است كه با قابليت تنظيم زمان و دما، مي¬توان كاهش چشمگيري در مصرف انرژي در زمان عدم استفاده ايجاد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/18
تاریخ ثبت: 1399/12/02
خلاصه اختراع:

نيروهاي امدادي در محل حادثه، همواره با مشكلات و نيازمندي هاي متعددي روبرو خواهند شد، كه توان و انگيزه ايشان را براي ادامه فعاليت هاي امدادي با چالش هايي مواجه خواهد نمود. باتوجه به پژوهش هاي به عمل آمده، نيروهاي امدادي و عملياتي حاضر در شرايط بحراني، بعد از چند روز، دچار فرسودگي و كاهش انگيزه براي ادامه مأموريت خواهند شد كه بخش بزرگي از اين نارضايتي ها به مسائل مربوط به اسكان، تغذيه، بهداشت و نياز به هماهنگي هاي مديريتي منسجم تر در راستاي انجام عمليات بهتر بوده است. خودروي بقا، با ويژگي ها و امكانات خاص، با هدف مرتفع نمودن نيازهاي اساسي نيروهاي عملياتي در راستاي افزايش انگيزه و تاب آوري و در نهايت افزايش بهره وري معرفي مي گردد، تا از اين طريق كيفيت عمليات مديريت بحران در پاسخگويي به شرايط بحراني ارتقا يابد. در حقيقت؛ اين خودرو، شرايط برپايي يك كمپ مجهز امدادي را در محلي امن و نزديك به منطقه عملياتي براي نيروهاي امدادي فراهم مي آورد و نيازمندي ها و وابستگي هاي پايه و اساسي نيروهاي امدادي را پوشش خواهد داد.

تاریخ ثبت: 1402/03/21
خلاصه اختراع:

توربين سيلندر پيستوني با مكانيزم لنگ انرژي امواج دريا در زمينه انرژي هاي تجديد پذير و در بخش انرژي امواج دريا مي باشد. اين دستگاه از هفت جزع شناور، اهرم لنگ ، بدنه اصلي دستگاه ، شاسي نگهدارنده دستگاه ، مخزن تحت فشار و ژنراتور تشكيل شده است. بدنه اصلي دستگاه يك سيلندر و پيستون مي باشد با استفاده از يك شاتون اين پيستون به اهرم لنگ متصل مي شود. امواج دريا پس از برخورد به شناور باعث حركت نوساني شده و سپس از طريق لنگ به شاتون و سپس به پيستون منتقل مي كند. پيستون با حركت به سمت بالا در محفظه خود يك مكش ايجاد مي كند كه اين مكش باعث باز شدن شير يكطرفه مي شود. لوله هاي با تحمل فشار بالا كه به اين شير يكطرفه متصل شده است ،سيال را مكش و در محفظه سيلندر جمع مي كند. پس از پايين رفتن پيستون شير يكطرفه مكش بسته شده و شير يكطرفه خروجي به دليل فشار پيستون باز مي شود و سيال را با فشار به مخزن تحت فشار منتقل ميكند . سپس مخزن تحت فشار سيال ذخيره شده را با فشاري ثابت به پره هاي توربين برخورد و باعث چرخش توربين و در نتيجه توليد برق ميكند.

موارد یافت شده: 5