لیست اختراعات با مالکیت محمد ملاویسی
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1398/02/03
مالک/مالکان: آقای محمد ملاویسی
تاریخ ثبت: 1398/12/10
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به مشخص شدن اثرات سوء مصرف مواد غذايي سنتزي و همچنين باقيمانده مواد شيميايي موجود در مواد غذايي و محصولات كشاورزي، گرايش عمومي به مصرف محصولاتي كه به روش هاي ايمن و بدون استفاده از مواد سنتزي شيميايي، فرآوري شده باشند، افزايش يافته است. محصولات و فرآورده هاي لبني بخش مهم و عمده اي از سبد غذايي خانواده ها در جوامع مختلف را تشكيل مي دهند. به همين دليل در طي ساليان اخير و با توجه به افزايش مصرف محصولات لبني و ارتقاء آگاهي اجتماعي، توليد محصولات لبني با طعم هاي متفاوت افزايش يافته است. نوشيدني دوغ محصولي است كه از تركيب ماست و آب توليد شده و تاكنون مطالعه چنداني بر افزايش گستره طعم هاي افزوده به آن انجام نشده است. نوشيدني دوغ با توجه به سادگي توليد و سهولت مصرف براي اقشار مختلف و همچنين افرادي كه قادر به مصرف شير به صورت مستقيم را دارا نيستند (Lactose Intoleranes) مي تواند داراي طعم هاي متفاوتي باشد تا كمبود مصرف لبنيات در جوامع جهان سوم را پوشش دهد. دودي كردن يكي از روش هاي قديمي فرآوري محصولات غذايي است كه باعث بهبود طعم و قابليت نگهداري محصولات غذايي را باعث مي گردد. براي اين منظور از گياه سونجك به عنوان منبع دود استفاده مي شود كه در مقايسه با طعم دهنده هاي سنتزي اثرات سوء كمتري به مصرف كننده خواهد داشت و باعث ارائه محصولي جديد با طعم و رايحه نوين به مصرف كنندگان خواهد شد.

موارد یافت شده: 1