لیست اختراعات با مالکیت
میلاد غنی
3 عدد
اختراع مورد نظر، ابزاري جديد و كارآمد براي استفاده، به كارگيري، نگهداري و حمل جاذب هاي تهيه شده در روش استخراج فاز جامد فيبري ميباشد. در اين اختراع، با به كارگيري يك پوشش تفلوني عايق حرارت، مشكل انتقال حرارت شديد بدنه نگهدارنده هاي موجود (كه كاربرد آن براي اپراتور را دشوار مي سازد)، به طور كامل برطرف شده است. طراحي و به كارگيري بدنه سبك و مستحكم (ساختار مكعبي از جنس استيل ضد زنگ)، باعث شده تا جاذب هاي قرارگرفته در اين نگهدارنده از ضربه و تخريب، در امان باشد كه در مقايسه با نمونه هاي نگهدارنده موجود، كارآيي اين اختراع را افزايش داده است. قرار دادن يك فنر به همراه ضامن، حركت جاذب در درون سوزن را سرعت داده و مي تواند به صورت خودكار انجام شود (كه اين مورد در نگهدارنده هاي موجود وجود نداشته و تماما به صورت دستي حركت صورت مي گيرد). همچنين، به دليل استفاده از سوزن داخلي با قطر متفاوت، استفاده از يك نگهدارنده براي چندين جاذب (با سايز متفاوت) وجود دارد. به كارگيري سپتوم نيز، هدر رفت و نشتي نمونه و گاز را كاملا از بين برده است. بعلاوه، تمامي قطعات آن بهراحتي قابل تعويض و تعمير ميباشد.
عنوان: نگهدارنده فيبر SPME قابل تنظيم چكيده: نگهدارنده فيبر SPME قابل تنظيم، كه به آن هولدر SPME نيز اطلاق ميشود، ابزاري براي نگهداري، انتقال و استفاده از فيبرهاي SPME تهيه شده در تكنيك ريزاستخراج فاز جامد (SPME) ميباشد. اين قطعه، حد واسطي بين فيبرهاي تهيه شده و مورد استفاده در اغلب تكنيكهاي ريزاستخراج، كروماتوگرافي و جداسازي و دستگاههاي كروماتوگرافي از قبيل گروماتوگرافي مايع و گازي ميباشد. بزرگترين مزيت اين قطعه قابليت تنظيم قطر سوزن داخلي نگهدارنده فيبر SPME ساخته شده، متناسب با بستر فيبر SPME ساخته شده، ميباشد. نمونههاي خارجي اين قطعه، به گونهاي ساخته شدهاند كه براي هر فيبرSPME ، الزاما يك هولدر خاص مورد نياز ميباشد كه البته نمونه خارجي اين قطعات بسيار گرانقيمت نيز ميباشد. اين قطعه بسيار سبك بوده و از انتقال دماي محفظه تزريق به دست، جلوگيري مينمايد. به كمك اين قطعه، ميتوان از جاذبهاي متنوع با ابعاد مختلف به منظور آناليز مواد مختلف استفاده كرد. اين قطعه قابليت استفاده در تمام دستگاههاي طيفسنج تحرك يوني و يا كروماتوگرافي گازي را دارا ميباشد. مهمترين ويژگي اين طرح، قابليت تلفيق پذيري آن با سايزهاي مختلف فيبر SPME ميباشد.
اختراع حاضر در زمينه جداسازي و تخليص مواد شيميائي و زيستي از نمونه هاي انساني، خوراكي و آشاميدني، صنعتي و محيط زيست مي باشد. هدف از اختراع حاضر، دستيابي به دستگاهي كامل، ساده و ارزان جهت جداسازي مواد هدف از نمونه به صورت خودكار و بدون دخالت دست طي روش استخراج فاز جامد مغناطيسي مي باشد تا ضمن تسهيل فرايند، دقت و صحت بهبود يابد. با پيوسته كردن فرآيند استخراج، سرعت استخراج افزايش مي يابد. در اين اختراع، با به كارگيري يك طراحي جديد براي ظرف استخراج و تركيب آن با الكترومگنت، امكان استفاده از امواج پرقدرت اولتراسونيك براي پخش كردن جاذب در درون نمونه (كه تا به امروز امكان پذير نبود)، فراهم شده است. همچنين، وجود يك پمپ سرنگي و شير برقي در مسير جريان، حركت سيال در درون ظرف نمونه و فرآيند جذب و واجذب را خودكار مي سازد. بعلاوه، زمان جذب و واجذب نيز به شدت كاهش مي يابد. اين دستگاه با خلاصه سازي فرايند انجام آزمون و تجميع فرايند استخراج با فرايند تغليظ و واجذبي، آزمونهاي مورد نظر را تسريع مي نمايد، خطا هاي انساني را حذف نموده و پاسخهاي قابل اطمينان تري حاصل مي كند. با قرار گرفتن ظرف انجام واكنش در درون يك حمام آب با دماي قابل تنظيم، براي اولين بار امكان بررسي اثر دما بر استخراج در طي فرآيند استخراج فاز جامد نيز امكان پذير شد.
موارد یافت شده: 3