لیست اختراعات آب
عنوان اختراع پيشنهادي مبدل DC/DC با دو پورت خروجي با قابليت تغذيه بار توان ثابت مي باشد. اين اختراع مي تواند به صورت گسترده اي در تغذيه بارهاي صنعتي بكار رود. از جمله مشكلات فني در سيستمهاي موجود مي توان به راندمان و بهره ولتاژ پايين و استفاده از روشهاي كنترل پيچيده و مسئله ايزولاسيون اشاره نمود. در اختراع پيشنهادي، يك پورت خروجي به صورت ولتاژ ثابت و پورت ديگر به صورت توان ثابت ميباشد كه كنترل
اختراع حاضر مربوط به روشي براي خالصسازي و تهيه پادزهر به جهت مصارف درماني در موارد مسموميت با زهر گونههاي سمي است. اين روش ميتواند براي تهيه پادزهر منووالان يا پليوالان بسته به موارد مصرف و راهبرد توليد استفاده شود. آنتيباديهاي ضد سم موجود در پلاسما (IgG)، پس از طي مراحل كدروتزدايي، هضم آنزيمي، رسوب ناخالصيها با استفاده از كاپريليك اسيد، كدورتزدايي، اولترافيلتراسيون/ ديافيلتراسيون و نانوفيلتراسيون خالصسازي ميشوند. اين اختراع، روشي كوتاه، ساده و ارزان براي توليد پادزهر است، به طوري كه محصول توليد شده داراي خلوص، ايمني و خاصيت خنثيكنندگي منطبق بر استانداردهاي فارماكوپه و سازمان بهداشت جهاني و براي اهداف درماني مناسب است. همچنين اين روش خالصسازي قابليت دارد تا محتواي ويروسي را تا حد قابل قبولي كاهش دهد. بنابراين، اختراع حاضر با بهبود فرايند توليد منجر به افزايش كيفيت، ايمني و بازدهي ميشود و هزينههاي توليد را كاهش داده است، لذا ميتواند به طور قابل توجهي براي سيستمهاي بهداشتي جوامع در حال توسعه كمك كننده باشد.
اين محيط كشت انتخابي قادر به شناسايي و غربالگري تمامي سويه هاي ميكروبي گرم منفي داراي مقاومت به كليسيتين با حساسيت و اختصاصيت بالا مي باشد كه اميد است با توليد انبوه و با توجه به قيمت ارزان كمكي در جهت برنامه هاي كنترل مقاومت، كمك به بيماران نمايد.
يكي از مشكلات پيش روي انواع اندازه گيري هاي بيوشيميايي حذف برهمكنش هاي غيراختصاصي مي باشد. در اين اندازه گيري ها هدف همواره تشخيص يك تركيب زيستي از نوع پروتئين ها، آنتي بادي ها، زنجيرهاي نوكلئوتيدي و ... در سيال¬ها و بافت زيستي مي باشد. براي تشخيص اين گونه تركيبات نياز به گيرنده اختصاصي مي باشد. گيرنده اختصاصي بدليل اينكه غالبا با تركيبات مورد اندازه گيري همجنس است (مانند آنتي بادي كه از دسته پروتئين ها است) ممكن است در سيستم اختلال ايجاد كنند و به صورت غيراختصاصي با ديواره ظرف يا بافت مورد بررسي برهمكنش دهد. در نتيجه همواره به منظور كاهش اين برهمكنش هاي غيراختصاصي نياز به مسدود كردن سايت هاي آزاد است كه جايگاه ايجاد برهمكنش هاي غير اختصاصي هستند. محلول هاي بلاك كننده نقش پركننده يا مسدود كننده اين جايگاه هاي غيراختصاصي را دارند. محلول هاي بلاك كننده با ايجاد محيطي شبيه محيط هاي بيولوژيك و استفاده از پروتئين هاي غيرفعال و همچنين دترجنت ها بلاك كردن را انجام مي دهند. محلول هاي ارائه شده در اين اختراع بافرهاي بر پايه پروتئين غيرفعال BSA و پروتئين هاي شير (كازئين) مي باشند.
بعلت نبود درمان مناسب، ايمن و موثر براي خشكي و زخم¬هاي دهان ناشي از راديوتراپي سروگردن، سوزش ادرار و ناحيه مقعد و راست روده، با توجه به اثرات درماني گل پنيرك (Malva sylvestris)، گل ختمي (Althaea officinalis L.) ، لعاب تخم اسفرزه (Plantago ovata) و صمغ گون (Astragalus gossypinus) در طب ايراني، اين مطالعات با هدف ارزيابي ايمني و اثربخشي فرآورده (تركيبي از چهار گياه نامبرده) براين عوارض انجام شدند. در اين مطالعات، بيماران مبتلا به كانسر سروگردن و يا پروستات و ناحيه تحتاني لگن كه تحت راديوتراپي قرار-گرفته¬اند در قالب مطالعات كارآزمايي باليني انساني كنترل شده، اين فراورده را در طول درمانهاي مختلف روزي سه بار مصرف كردند و نتايج زير به دست آمد: ﺷﺪت ﻣﻮﻛﻮزﻳﺖ و درد و علائم خشكي دهان در ﮔﺮوه دارو ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﺮوه دارونما به طور معناداري بهبود پيدا كرد، همچنين كاهش معنادار شدت سوزش ادرار و بروز كمتر اكثر عوارض گوارشي ناشي از راديوتراپي لگن كاملا معنادار بود و در تمام مطالعات كيفيت زندگي بيماران بهبود يافت. نتايج به دست آمده نشان داده اين فراورده ضمن ايمني داراي اثربخشي بر عوارض ذكر شده ناشي از راديوتراپي مي باشد.
تولد محلول تقويت دهنده موي سر با قابليت چند كاربرده انجام شد. كه قابليت :1-سازگاري با موي سر تمام افراد 2- كمك به مقاوم سازي ، رشد ، جلوگيري از ريزش مو 3- نداشتن عوارض جانبي 4- هزينه كم 5- منقضي شدن دراز مدت . افرادي هستند كه از ريزش موي سر خود رنج مي برند و رو به استفاده از داروهاي شيميايي (قرص يا آمپول) و يا كاشت مو به روش SUT مي آورند. هر كدام از اين روش ها عوارض جانبي به همراه دارد و هزينه هاي بالايي را به اين افراد تحميل مي كند. در اين حالت بهتراست اين افراد از اين محصول استفاده كنند .اين محلول تقويت كننده مو است كه در درمان جلوگيري از ريزش مو و تقويت ساقه مو و كمك به رشد موي سر بسيار موثر است . اين ماده از مواد كاملاً گياهي كه براي پوست و موي سر مفيد هستند تهيه شده .هيچگونه عوارض جانبي نيز ندارد . اين ماده با انواع موي سر سازگار ا ست و علاوه بر هزينه پايين و قدرت ماندگاري بالا نيز دارد .
هدف از اين پژوهش توليد انواع نبات طعمدار با استفاده از طعم دهنده (د-ليمونن) ريزپوشاني شده با پوشش مقاوم نظير صمغ عربي و مالتودكسترين بود چراكه در حال حاضر تنها روش طعم دار كردن نبات با استفاده از روكش كردن يا همان روش غوطه وري انجام مي شود كه علاوه بر ماندگاري بسيار پايين آن ها، سبب ايجاد كدورت بسيار زيادي و ظاهري ناخوشايند در زمان مصرف مي شود. لذا در اين اختراع با استفاده از تكنيك ريزپوشاني به توليد ريزكپسول هاي مولد عطر وطعم پرداخته مي شود؛ جهت بكارگيري ريزكپسول طعمي به بهينه يابي شرايط توليد نبات طعمدار پرداخته شد
قيم درختان مثمر(پربار) به عنوان تكيه گاه شاخه هاي پربار درختان ميباشد.كه در حال حاضر از طبيعت و شاخه هاي بريده شده درختان جنگل تهيه ميشود.اختراع قيم درختان از نوع پليمري ميباشد جهت درختان مثمر و پربارو در حوزه كشاورزي و محيط زيست و جنگلباني كاربرد دارد.شايد درنگاه اول اين اختراع ساده به نظر ايد اما با اندكي تامل به مزاياي اين اختراع خواهيم پرداخت: 1-جلوگيري از تخريب جنگلها و قاچاق بي رويه چوب از جانب سودجويان2-عدو پوسيدگي اين قيم پليمري در سالهاي متمادي در قرار گرفتن در معرض رطوبت-يخ زدگي و باران و قابل شستشو بودن3-مقرون به صرفه بودن براي كشاورز كه در اين مقطع زماني ,كاهش هزينه براي كشاورز بهترين موهبت مي باشد.4-به دليل سادگي اين محصول ,كشاورز براي استهلاك و قطعات ان هرينه مجدد پرداخت نمي كند-5جمع اوري اين نوع قيم پس از برداشت محصول با تاشدن قيم در باكسهاي مخصوص به سادگي امكانپذير ميباشد6-قابليت تنظيم ارتفاع در اين نوع قيم كه در نوع چوبي اين امكان وجود ندارد7-نوك تيز و استحكام اين قيم در فرورفتن در خاك8-دسترسي راحت براي تهيه اين نوع قيم كه بر عكس نوع چوبي ان كه كشاورز دغدغه زيادي براي تهيه ان داشته و علاوه بر هزينه, نيازمند افراد نفوذي در جنگلباني بوده كه اين امر نيز در روحيه سلامت كشاورزان خدشه وارد ميكند
اختراع حاضر مربوط به فرآيندي با عملياتپذيري بالا براي توليد گريدهاي مختلف هموپليمر وكوپليمر پليپروپيلن در فاز توده با استفاده از راكتورهاي حلقوي ميباشد؛ فرآيند ارائه شده بر خلاف فرآيندهاي رايج، مشكلات گرفتگي مسيرهاي ارتباطي بين راكتورهاي پليمريزاسيون، دشواري در كنترل شرايط راكتورهاي پليمريزاسيون جهت دستيابي به گريدهاي پليپروپيلن با مقادير شاخص جريان مذاب متفاوت در راكتورهاي اول و دوم، عدم امكان استفادهي مجزا از هر يك از راكتورهاي حلقوي پليمريزاسيون، تشكيل پوستههاي پليمري بر جدارهي داخلي خط تبخير، حمل ذرات ريز و متعاقباً گرفتگي فيلترهاي پايين دست خشككن در كاتاليستهاي متفاوت باتوزيع اندازهي ذرات مختلف پليمر و عدم امكان كنترل دقيق غلظت پليمر در دوغاب مونومر مايع+پليمر درون راكتورهاي حلقوي پليمريزاسيون را نداشته و توانايي توليد پودر پليپروپيلن با مورفولوژي و اندازه ذرات مختلف را دارد.
مطالعات حاكي از آن است كه از اگزوزوم هاي هدفمند نشان دار شده با راديونوكلئيد ها مي توان جهت تشخيص محل تومور استفاده نمود. اين كار نياز به نشانداركردن اگزوزوم با مواد راديو اكتيو دارد. مطالعات بسيار كمي در زمينه نشاندارسازي اين نانوذرات با راديوايزوتوپها تاكنون صورت گرفته است. از سوي ديگر مي توان اين نانوذرات را به گونه اي مهندسي نمود كه در سطح آنها ليگند هايي به تمايل بالا به رسپتورهاي گوناگون بيان شود. براي مثال تا كنون پپتيدهايي براي اتصال به گيرنده هايي مانند HER2 طراحي شده است. كه مي توان آنها را در سطح اگزوزوم بيان نمود و از اين رو به نانوذراتي كه به طور اختصاصي به گيرنده HER2 متصل مي شوند دست يافت. يكي از اين ليگاند ها پروتئين G3 دارپين است. اگزوزم هاي هدفمند داراي تگ هيستيديني ( 6 هيستيدين در انتهاي ليگاند دارپيني) در سطح خود هستند از اين رو با كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ واكنش مي دهد و به هيستيدين هاي ليگاند متصل گرديد. دماي محيط براي نشاندارسازي استفاده شد كه به حفظ ساختار و اندازه ي نانوذرات كمك مي كند. كنترول كيفي نانوذرات نشاندار در حلال استيك اسيد 0.1 ملار با استفاده از TLC انجام شد. از آنجا كه كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ حلال استيك اسيد 0.1 ملار در TLC فاكتور بازداري برابر 0.3-0.5 دارد و اين مقدار براي نانوذرات برابر صفر است لذا اين نانوذرات با رانمان بالا 98 درصد نشاندار شده اند. بررسي هاي سايز نانوذرات با استفاده از DLS تغير اندازه ي معني داري براي نانوذرات قبل و بعد از نشاندارسازي نشان نداد.
نتایج سرچ شما بیش از ۵۰۰ عدد می باشد