لیست اختراعات امير كيومرثي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/15
مالک/مالکان: محمدسعيد سعيدي
تاریخ ثبت: 1391/02/25
مخترع/مخترعان: امير كيومرثي اسكويي
خلاصه اختراع:

كشف عوامل به وجود آورنده بسياري از بيماري هاي سلولي و همچنين روش هاي درمان آنها در گرو اندازه گيري دقيق رفتار مكانيكي سلول ها در شرايط مختلف كاري مي باشد به صورت كلي سلول ها به تحريك هاي بيومكانيكي و بيوشيميايي با تغيير در تكثير حركت و چسبندگي خود پاسخ مي دهند. براي فهم بيشتر اين تغييرات در رفتار سلولي در ساليان اخير محققان سيستم هاي ميكرو الكترومكانيكي زيستي را توسعه داده اند كه اين سيستم ها درجه كنترل گسترده اي را جهت كنترل تحريك هاي محيطي وارد بر سلول فراهم مي كنند. دستگاه حاضر از يك بخش مكانيكي كه داراي يك سطح مناسب براي كشت سلول ها مي باشد يك عدد سنسور ليزر كه وظيفه اسكن كردن موقعيت نقاط مختلف سلول را دارد (و يا دوربين هاي ساده عكاسي موجود در بازار به جاي استفاده از ليزر) و يك بخش نرم افزاري كه داده هاي حاصل از ليزر را تحليل مي كند تشكيل شده است. محيط كشت سلولي (سطح زيرين سلول) از تعدادي سيم فلزي بسيار باريك كه در كنار هم چيده شده است تشكيل يافته است. اين سيم ها در اثر نيروهخاي بيروني تغيير موقعيت داده و بنابراينم از ميزان سختي سيم مي توان مقدار نيروي وارده را اندازه گيري كرد. اين اطلاعات توسط يك ليزر خطي (صفحه اي) اسكن شده و توسط الگوريتم نوشته شده در نرم افزار تحليل مي گردد. البته همانگونه كه پيشتر نيز اشاره گرديد اين دستگاه قابليت استفاده از دوربين عكاسي ساده به جاي ليزر جهت اسكن كردن داده ها را دارد. بنابراين مي توان تخمين دقيقي از رفتار سلولي در ابعاد بسيار ريز (در حدود 1 ميكرون) ارائه كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/03
تاریخ ثبت: 1394/07/20
خلاصه اختراع:

اين اختراع دستگاهي بسيار دقيق و تخصصي جهت اندازه گيري ممان ضربي و ساير خواص جرمي ماهواره ها مي باشد. از انجايي كه تمامي پرتابه ها نياز به بالانس دقيق دارند جهت انجام بالانس لازم است در ابتدا خواص جرمي به صورت بسيار دقيق اندازه گيري گردد تا بتوان به صورت آزمون و خطا عمليات بالانس سيستم را برآورده كرد. جهت كاهش خطاي اندازه گيري و افزايش دقت لازم است از ياتاقان هاي بدون اصطكاك براي اين دستگاه استفاده شود. از اين رو در اين دستگاه از ياتاقان هاي هوايي استفاده شده است. همچنين در اين دستگاه به صورت مبتكرانه از موتور الكتريكي معلق به جهت تامين توان سيستم بهره گرفته شده است. اين خلاقيت باعث از بين رفتن تاثير نيروهاي تكيه گاهي در سيستم مي شود.

تاریخ ثبت: 1390/08/25
خلاصه اختراع:

‏در اين اختراع، با استفاده از مايع يوني نمك هاي آلي هستند كه نقطه جوشي پايين تر از نقطه ذوب آب دارند. داراي كاتيون هاي آلي و آنيون هاي معدني مي باشند. به عنوان مديا در سنتزها به كار مي روند. دوست دار محيط بوده و به دليل نداشتن فشار بخار مانند حلال هاي آلي فرار و آلوده كننده محيط نمي باشند. با حذف حلال هاي آروماتيك فرار و سمي و مواد گرانقيمت ترشيوبوتيل و ترشيو آميل الكل در دماي زير ٨٠ ‏درجه سانتيگراد، و با استفاده از ساده ترين سوكسينيت استر كه در شرايط معمولي راندمان كمي را در بر دارد و يا اصلا سنتز با استفاده از آن انجام پذير نمي باشد. پيگمنت هاي دي كتوپيرولوپيرول از جمله پيگمنت قرمز 254 ‏سنتز شدند. اين روش سنتز همراه با صرف انرژي و هزينه كمتر و با راندمان بالاتر از روش هاي متداول و امكان حصول فاز هاي كريستالي خالص مي باشد و تاكنون در دنيا براي ساخت پيگمنت ها استفاده نشده است.

موارد یافت شده: 3